Wujo 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, polak = śmieć napisał: ja nie powinienem miec prawka przede wszystkim bo sie nie boje ani troche, jakby mnie janusz nie hamowal to bym w zabudownaym zapierrdala 100 an godzine i mial wyj...e w ludzi. Jak ty do pedałów nie dosięgasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, polak = śmieć napisał: no a panstwowy chuuja nie masz prawka uszaty mitoamnie Tak nie mam jak pracuje jako kierowca Edytowano 4 godziny temu przez Wujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Wujo napisał: Tak nie mam jak pracuje jako kierowca chuuja tam pracujesz matka cie utrzymuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, polak = śmieć napisał: chuuja tam pracujesz matka cie utrzymuje Chyba ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Wujo napisał: Chyba ciebie slava ukraini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 4 Napisano 3 godziny temu 59 minut temu, Wujo napisał: Ale pisałeś że ty masz lokate. Przecież ty w życiu 2 milionów nie będziesz miał. Mam konto oszczędności 6,25% i 135tys na nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, Projekt skorpion huh napisał: Mam konto oszczędności 6,25% i 135tys na nim To chuuuja tam zarobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 4 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Wujo napisał: To chuuuja tam zarobisz 570 miesięcznie netto pale idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach