Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Trevor Berbick

Zastanawiam się czy ten gest naprawdę to znaczy Czy to tylko taki mit

Polecane posty

A mianowicie wielokrotnie można było odczytać przeczytać w różnych poradnikach podrywania itp że kobieta jak poprawia fryzurę rozmawiając z facetem lub bawi się włosami patrząc na niego to to oznacza że on się jej podobał Co o tym myślicie czy ty faktycznie tak jest czy to nie ma żadnego znaczenia

z własnego doświadczenia mogę napisać, że zdecydowanie coś w tym jest... a jak jeszcze szuka kontaktu fizycznego, w sensie gdzieś tam cię dłonią dotknie, to już combo zdecydowanie sugeruje, że się podobasz jej.

Szacun chłopcy! Jak Wy już musicie korzystać z poradników i mowy ciała, to gwarantuję, że żadnej laski nie poderwiecie.

7 minut temu, Miecz napisał:

Szacun chłopcy! Jak Wy już musicie korzystać z poradników i mowy ciała, to gwarantuję, że żadnej laski nie poderwiecie.

przeciwnie, to jest genialny sposób, który ofiarowała ludziom matka natura... zwyczajne gesty i mowa ciała... ile to ja widziałem typów co dostali kosza bo myśleli, że laska na nich leci bo zwyczajnie była miła a potem użalają się na forach jak to xD... a tu mają od natury genialny pro tip... zwyczajna mowa ciała, jak się podobasz kobiecie to po prostu jej zachowanie od razu to mówi.

10 minut temu, Miecz napisał:

Przynajmniej nie ściemniają o śmierci żony ani nie twierdzą, że mają raka z przerzutami, żeby wysępić nudesy na erotycznym 😂😂😂

1 minutę temu, Rym Cym + napisał:

przeciwnie, to jest genialny sposób, który ofiarowała ludziom matka natura... zwyczajne gesty i mowa ciała... ile to ja widziałem typów co dostali kosza bo myśleli, że laska na nich leci bo zwyczajnie była miła a potem użalają się na forach jak to xD... a tu mają od natury genialny pro tip... zwyczajna mowa ciała, jak się podobasz kobiecie to po prostu jej zachowanie od razu to mówi.

Ok. Problem w tym, że nie każdy jest specjalistą, ale każdemu się WYDAJE, że jest i bezbłędnie te gesty odczytuje, na własną korzyść.

Co do wlosow to nie wiem, staram sobie przypominiec co ja robie, ale przypomina mi sie tylko smianie jak glupi do sera. Choc z drugiej strony czesto sie tak smieje i z innych powodow.

A czy istnieje szansa że na sam widok lub ewentualnie jeszcze wyobraźnię robi wam się mokro facet jak sobie wyobraża to mu staje a z wami jak

4 minuty temu, Trevor Berbick napisał:

A czy istnieje szansa że na sam widok lub ewentualnie jeszcze wyobraźnię robi wam się mokro facet jak sobie wyobraża to mu staje a z wami jak

Sfera podniet jest nieograniczona, ale Ty jesteś wyjątkowo specyficzny😴

Edytowano przez Miecz

Być może tak skoro takie były obserwacje... czyli obserwowano parę która jakoś specyficznie się zachowywała względem siebie, ale w innych sytuacja gdy nikt do nikogo nie wzdycha to poprawianie włosów, papugowanie ruchów też pewnie występuje... chyba maślane oczy więcej zdradzają gdy pojawia się to zainteresowanie.

5 minut temu, marawstala napisał:

Być może tak skoro takie były obserwacje... czyli obserwowano parę która jakoś specyficznie się zachowywała względem siebie, ale w innych sytuacja gdy nikt do nikogo nie wzdycha to poprawianie włosów, papugowanie ruchów też pewnie występuje... chyba maślane oczy więcej zdradzają gdy pojawia się to zainteresowanie.

Liczy się to na co się nastawiamy, chcemy to zobaczyć. To błąd. Tutaj potrzebna jest cierpliwość a nie gesty, które nic nie znaczą.

Edytowano przez Miecz

1 minutę temu, Miecz napisał:

Liczy się to na co się nastawiamy, chcemy to zobaczyć. To błąd. Tutaj potrzebna jest cierpliwość a nie gesty, które nic nie znaczą.

Wasza płeć ponoć częściej lubi sobie dopowiadać, doszukuje się zainteresowania tam gdzie go nie ma... trzeba obudzić w sobie wewnętrzna kobiete : ) ma ona w sobie spore pokłady cierpliwości która ponoć nie jest typowa dla mężczyzn. 

3 minuty temu, marawstala napisał:

Wasza płeć ponoć częściej lubi sobie dopowiadać, doszukuje się zainteresowania tam gdzie go nie ma... trzeba obudzić w sobie wewnętrzna kobiete : ) ma ona w sobie spore pokłady cierpliwości która ponoć nie jest typowa dla mężczyzn. 

Jeden z nielicznych postów, które mądrze brzmią.

Już kiedyś wrzucałam... żadne to czary mary. Jak komuś przeszkadza słowo energia bo brzmi abstrakcyjnie to można je wykreślić a wewnętrznego mężczyznę i kobietę każdy posiada... 

2 godziny temu, Trevor Berbick napisał:

A mianowicie wielokrotnie można było odczytać przeczytać w różnych poradnikach podrywania itp że kobieta jak poprawia fryzurę rozmawiając z facetem lub bawi się włosami patrząc na niego to to oznacza że on się jej podobał Co o tym myślicie czy ty faktycznie tak jest czy to nie ma żadnego znaczenia

Ja często bawię się włosami jak myślę usilnie nad czymś... mam nadzieję że mój szef nie słyszał o tym co tu piszesz, bo Bóg jeden raczy wiedzieć co by sobie o mnie pomyślał do tej pory 😃

4 minuty temu, parabatai napisał:

Ja często bawię się włosami jak myślę usilnie nad czymś... mam nadzieję że mój szef nie słyszał o tym co tu piszesz, bo Bóg jeden raczy wiedzieć co by sobie o mnie pomyślał do tej pory 😃

Kto to sie chwalil ostatnio podwyzka, chyba Pokraka, moze tez sie bawila wlosami.

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Kto to sie chwalil ostatnio podwyzka, chyba Pokraka, moze tez sie bawila wlosami.

😄 też dostałam podwyżkę ale na bank nie za gmeranie w czuprynie

1 minutę temu, parabatai napisał:

😄 też dostałam podwyżkę ale na bank nie za gmeranie w czuprynie

Gratki! Dzisiaj stawiasz nam kawe.

6 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Gratki! Dzisiaj stawiasz nam kawe.

Jestem zbyt skąpa.

4 godziny temu, marawstala napisał:

Ja mam wręcz odwrotnie

1 godzinę temu, WychodzeNaChwile napisał:

Ja mam wręcz odwrotnie

Wyjątki od reguły pewnie są dopuszczalne : ) a może częściej do głosu dopuszczasz swoją wewnętrzną kobietę i nie jesteś takim skrajnym 100% apodyktycznym facetem. 

Fajny test kiedyś wpadł mi w ręce ale nie mogę znaleźć... procentowo wskazywał która płeć w nas przeważa a im większa przewaga jednej nad drugą tym ktoś jest właśnie bardziej skrajny w swoich zachowaniach.

Przed tym testem myślałam, że niezależnie od płci ktoś jest bardziej męski lub kobiecy i tyle... a po zrobieniu testu odkryłam, że to nie tak bo w każdy z nas jest trochę mężczyzny i trochę kobiety. A ile i która w danym momencie przeważa to już zależy od danej osoby... W moim teście wyszło że mam trochę więcej kobiety ale jakoś bliżej środka. Czyli ani skrajnie kobieca ani skrajnie męska. : )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować