Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Niedługo zbankrutuje huh

Nadejdzie dzień w którym nie będzie na miche

Polecane posty

3 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał:

Żadna normalna kobieta nie wejdzie z relacje z "facetem" który uśmiercił własnych rodziców, udając, że mieszka z Canadzie...

Obawiam się, że nie ma sensu tłumaczyć. Tu zawsze znajdzie się ktoś myślący, że jak jej nie grozi skopaniem cycków to w porządku chłop 😉

• Haha 1

2 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał:

Słabe to i powtarzasz się dzieciaku.. Masz tyle kompleksów w sobie, że to się w pale nie mieści. Nie wiem, co ty masz z tą agresją. Jestem spokojna i zaspokojona, a ty? Stary prawiczek, hejtujący laski i wyładujący na innych swoje pełne jaja. Zejdź ze mnie i może zrób loda Zwidusiowi, który widzi innych ludzi z forum na paskach przeglądarki  😅🙋

No wyzywasz i rzucasz się jak pijany cham, tak się nie zachowuje kobieta i twój wizerunek też pozostawia wiele do życzenia więc czego nie rozumiesz 😁 Można założyć śmiałą tezę , że leki ci się skończyły, bo często nawiązujesz do psychiatryka, a wiadomo że głodnemu chleb na myśli 😂

4 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał:

Słabe to i powtarzasz się dzieciaku.. Masz tyle kompleksów w sobie, że to się w pale nie mieści. Nie wiem, co ty masz z tą agresją. Jestem spokojna i zaspokojona, a ty? Stary prawiczek, hejtujący laski i wyładujący na innych swoje pełne jaja. Zejdź ze mnie i może zrób loda Zwidusiowi, który widzi innych ludzi z forum na paskach przeglądarki  😅🙋

Czepiasz się innych a sama wmawiasz Bogu ducha winnej użytkowniczce choroby psychiczne. 

A jakiekolwiek TWOJE aluzje seksualne mogą spowodować tylko nagłe obfite wymioty 🤢

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

No wyzywasz i rzucasz się jak pijany cham, tak się nie zachowuje kobieta i twój wizerunek też pozostawia wiele do życzenia więc czego nie rozumiesz 😁 Można założyć śmiałą tezę , że leki ci się skończyły, bo często nawiązujesz do psychiatryka, a wiadomo że głodnemu chleb na myśli 😂

Czyli to dlatego często nawiązujesz do taty w wannie. 

8 minut temu, Śliwka Jukońska napisał:

Obawiam się, że nie ma sensu tłumaczyć. Tu zawsze znajdzie się ktoś myślący, że jak jej nie grozi skopaniem cycków to w porządku chłop 😉

Posiłkując się cytatami Madzi rozumie - piłaś nie pisz i widać seksu nie masz 😂

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Posiłkując się cytatami Madzi rozumie - piłaś nie pisz i widać seksu nie masz 😂

Skoro nawiązujesz, to chyba głodnemu chleb na myśli ( twoja teoria).

Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał:

Czyli to dlatego często nawiązujesz do taty w wannie. 

Ten kultowy cytat ma swoje korzenie z O2 podobnie jak wał z kołdry, mieszanie bigosu w dwóch kotłach cyganom  i wiele innych które miały rozśmieszać i skłaniać do głębszych refleksji na tematy egzystencji homo sapiens. Pani od polskiego nam pomagała pisać podszywy w gimbazie  jeszcze i mało kto miał wtedy  laptop. 😁

4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

Skoro nawiązujesz, to chyba głodnemu chleb na myśli ( twoja teoria).

Ale to ty przecież niemal codziennie nawiązujesz przytaczając incydent taty w wannie więc...😂

Ten kultowy cytat ma swoje korzenie z O2 podobnie jak wał z kołdry, mieszaniel bigosu w dwóch kotłach cyganom  i wiele innych które miały rozśmieszać i skłaniać do głębszych refleksji na tematy egzystencji homo sapiens. Pani od polskiego nam pomagała pisać podszywy w gimbazie  jeszcze i mało kto miał wtedy  laptop. 😁

Tak, tak, o wykorzystywaniu dzieci, o czym też dużo pisałeś miało pewnie pobudzać do dyskusji o kinematografii bałkańskiej.

Już tak nie kopiuj cudzych tekstów na swoją obronę.

Ale to ty przecież niemal codziennie nawiązujesz przytaczając incydent taty w wannie więc...😂

Już pali głupa, dotarł do krańca swoich wiejskich filozofii i klops 😄

2 godziny temu, Niedługo zbankrutuje huh napisał:

No zalany miałem lep hormonami miłości do anastazi 

jak ty bajerowales te dziunie to ja nawet nie wiedzialem ze istnieje jakis lezak zapominasz ze jeszcze trzy lata temu byles tu uznawany za uposledzonego ktory pisze o grach i lezeniu i chyba tylko niejaka broken z toba rozmawiala a kazdy inny omijal. nie udzielalas sie w innych tematach

z inwestycji to pamietam twoja w unity jak bylo po 40 dolarow i zapewnienia ze bedzie po 200 dolarow a po ile jest ? po 20 ?

1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał:

Śliwko bez obrazy ale ty to masz jednak cel a moze to powołanie życiowe tak latać za Widmem 😄

• Thanks 1

2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

To jest moment twojej bezradności 😁

8 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Ten kultowy cytat ma swoje korzenie z O2 podobnie jak wał z kołdry, mieszanie bigosu w dwóch kotłach cyganom  i wiele innych które miały rozśmieszać i skłaniać do głębszych refleksji na tematy egzystencji homo sapiens. Pani od polskiego nam pomagała pisać podszywy w gimbazie  jeszcze i mało kto miał wtedy  laptop. 😁

a ten podszyw glorii zmarl syn tez pewnie pani w gimnazjum ci podsunela albo ksiadz leopold

widmok dlaczego co niedziele po mszy jestes taki pobudzony ? jezus cie nawiedza czy ksiadz ?

1 minutę temu, Mar_Gret napisał:

Śliwko bez obrazy ale ty to masz jednak cel a moze to powołanie życiowe tak latać za Widmem 😄

Oczywiście, to sens mojego życia. A co?

1 minutę temu, Mar_Gret napisał:

Jeszcze tak z dziesięć lat pobiega za mną w trosce o kondycję 😂

36 minut temu, parabatai napisał:

Miłego wieczoru ludkowie, ja musze spadać 😊👋

Dobrej  nocy 🙂

2 minuty temu, libedowsky napisał:

jak ty bajerowales te dziunie to ja nawet nie wiedzialem ze istnieje jakis lezak zapominasz ze jeszcze trzy lata temu byles tu uznawany za uposledzonego ktory pisze o grach i lezeniu i chyba tylko niejaka broken z toba rozmawiala a kazdy inny omijal. nie udzielalas sie w innych tematach

z inwestycji to pamietam twoja w unity jak bylo po 40 dolarow i zapewnienia ze bedzie po 200 dolarow a po ile jest ? po 20 ?

Pisałeś skoorwysynu że strace na nVidii żebym wyszedł jak rosło a potem żebym trzymał do lutego jak spadalo ja bym ciebie już nie będę pisał obysmy się nie spotkali 

• Haha 2

Przed chwilą, libedowsky napisał:

a ten podszyw glorii zmarl syn tez pewnie pani w gimnazjum ci podsunela albo ksiadz leopold

widmok dlaczego co niedziele po mszy jestes taki pobudzony ? jezus cie nawiedza czy ksiadz ?

Z tego co pamiętam to tołdi twoja narzeczona była pobudzona bo bluzgała i wbijała się na privy do ludzi z pretensjami że ze mną piszą 😂Tobie też szeryfowanie za bardzo się włączyło bezrobotny mopsiarzu 😁

1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał:

Oczywiście, to sens mojego życia. A co?

A no nic, każdy robi to co lubi 😉

Przed chwilą, Niedługo zbankrutuje huh napisał:

Pisałeś skoorwysynu że strace na nVidii żebym wyszedł jak rosło a potem żebym trzymał do lutego jak spadalo ja bym ciebie już nie będę pisał obysmy się nie spotkali 

Czyli prawda że ten mopsiarz szpącił...

1 minutę temu, Niedługo zbankrutuje huh napisał:

jak zawsze wymyslasz ja mowilem ze nie kupuje sie na szczycie i nie sprzedaje ze strata a ty mowiles ze kupiles po 290i sprzedales za 260 czy jakos tak.

Przed chwilą, libedowsky napisał:

jak zawsze wymyslasz ja mowilem ze nie kupuje sie na szczycie i nie sprzedaje ze strata a ty mowiles ze kupiles po 290i sprzedales za 260 czy jakos tak.

Kupiłem po 220 i 270 jest 1400+ bo mieli split 10:1

3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Z tego co pamiętam to tołdi twoja narzeczona była pobudzona bo bluzgała i wbijała się na privy do ludzi z pretensjami że ze mną piszą 😂Tobie też szeryfowanie za bardzo się włączyło bezrobotny mopsiarzu 😁

rencista nie mopsiarz przeciez mi rente po wypadku zalatwiles 😄

1 minutę temu, Niedługo zbankrutuje huh napisał:

Wracał się wysmiewal dobijal na bessie 

Wyobraź sobie książkę albo instrukcje obsługi czegoś napisaną w jego bełkotliwym stylu i ty to kupiłeś taki bełkot i uwierzyłeś że ktoś tak opóźniony zna się na giełdzie to masz nauczkę. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się