Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ona 1357

Mój narzeczony nie chce pierwszego tańca

Polecane posty

2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał:

Ja jeszcze kocham taniec tych co złapali muchę i welon 😄

Nic mi nie mów.. wesela są przasne w choi i dziwię się że w 21 wieku ludzie jeszcze je organizują. I to najczęściej za ciężki hajs. No ale różne są zboczenia na świecie i trzeba sie nad nimi pochylić.

Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał:

Nic mi nie mów.. wesela są przasne w choi i dziwię się że w 21 wieku ludzie jeszcze je organizują. I to najczęściej za ciężki hajs. No ale różne są zboczenia na świecie i trzeba sie nad nimi pochylić.

Ja swoje wesele przeżyłam tradycyjnie i nie mam urazów psychicznych z tego powodu, ale traktowałam to w ten sposób, że może być a nie musi. Nie mogę pojąć tych co zbierają 10 lat na wesele i przepierdzielają 100 tys.w jeden wieczór. A najlepsi są pseudokatolicy co czekają ze ślubem, bo muszą mieć wesele a w międzyczasie dwójka dzieci na świecie. 

2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

WIECZORNA TY JESTEŚ SAMOTNĄ STARUUUCHĄ  

Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał:

Ja swoje wesele przeżyłam tradycyjnie i nie mam urazów psychicznych z tego powodu, ale traktowałam to w ten sposób, że może być a nie musi. Nie mogę pojąć tych co zbierają 10 lat na wesele i przepierdzielają 100 tys.w jeden wieczór. A najlepsi są pseudokatolicy co czekają ze ślubem, bo muszą mieć wesele a w międzyczasie dwójka dzieci na świecie. 

Ale miałaś i pewnie masz nawet przasna sesję zdjęciową xD dla mnie ślub to czysta formalność związana z kwestiami majątkowymi która mogę zawrzeć idąc w kapciach do urzędu. Jeśli komuś potrzebny ślub i wesele jako oznaką miłości to chyba na piasku ta miłość zbudowana.

1 minutę temu, MIREK napisał:

WIECZORNA TY JESTEŚ SAMOTNĄ STARUUUCHĄ  

Gdybyś ty znał prawdę o mnie to byś się spłakał pokrako szczerbata.

• Haha 1

17 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Gdybyś ty znał prawdę o mnie to byś się spłakał pokrako szczerbata.

KAŻDY PAMIĘTA CO PISAŁAŚ JAK BYŁA NIMFETKA

Przed chwilą, MIREK napisał:

KAŻDY PAMIĘTA CO PISAŁAŚ JAK BYŁA NIMFETKA

Każdy to ma w dupje nimfetke. Rozumiem że jesteś jej wiernym fanem. Ja też pamiętam każde słowo mojego idola na kafeterii ale zaufaj ze nasze wspomnienia innych obchodza tyle co twoje owsiki raniące ci odbyt.

20 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Ale miałaś i pewnie masz nawet przasna sesję zdjęciową xD dla mnie ślub to czysta formalność związana z kwestiami majątkowymi która mogę zawrzeć idąc w kapciach do urzędu. Jeśli komuś potrzebny ślub i wesele jako oznaką miłości to chyba na piasku ta miłość zbudowana.

Przaśna sesja groziła mi gdyby wykonywała ją ta sama osoba co video. Album jest elegancki w hoy. Z żenujących rzeczy wykreśliliśmy jakieś nagrywanie podwiązek przy ubieraniu i podziękowania dla rodziców. 

Wieśniackie te tańce zwłaszcza jak słabo tańczą młodzi, spokojnie można sobie odpuścić ten element zwłaszcza że on pewnie nie lubi tańczyć i dodatkowo skupiać całej uwagi na sobie. Po co zmuszać podpisuję się 

1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał:

Przaśna sesja groziła mi gdyby wykonywała ją ta sama osoba co video. Album jest elegancki w hoy. Z żenujących rzeczy wykreśliliśmy jakieś nagrywanie podwiązek przy ubieraniu i podziękowania dla rodziców. 

Ale skrajke z bochna bym opjerdolila.

Oprócz tego feralnego pierwszego będzie drugi, trzeci i dziesiąty... na weselu i tak sobie potańczycie. : ) 

Ale jak ktoś mówi, że to jego marzenie to weź tu z tym dyskutuj .)

Edytowano przez marawstala

Ale w sumie nieźle... można wszystko podciągnąć pod moje wielkie marzenie... : ) 

Przed chwilą, MIREK napisał:

JA JĄ KOCHAM

A co z nią? Zgubiła telefon pod warstwą butelek PET? 😄

Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał:

A co z nią? Zgubiła telefon pod warstwą butelek PET? 😄

PEWNIE ŹLE SIĘ CZUJE PRZEZ TAKIE ZŁOŚLIWE OSOBY JAK TY

Mimo całych animozji i odrazy do jej syfu po którym pełza w pokoju to jedna z nielicznych osób z dużą wiedza na wiele tematów z którą można naprawdę spoko podyskutować jak równy z równym. Pomijając osobowość która mi nie leży. Cieszysz się owsik? Dobra ide stad bo chce być pachnoncom paniom więc muszę pracować nocom na niom. Ostateczne ariwederczi Roma.

1 godzinę temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Obawiam się że jest. Wątki oczepinowe i żałosny wodzirej.

chyba w tych czasach to juz nikt nie wsadza na krzeslo jakichs starch i ich nie podrzuca do goryu czy jak sie te zabawy wiesniackie nazywaly ?
juz danwno nie bylem na weselu z jakimis oczepinami a naprawde bylem na przasnych imprezach i nawet buractwo z tego rezygnuje.

23 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Mimo całych animozji i odrazy do jej syfu po którym pełza w pokoju to jedna z nielicznych osób z dużą wiedza na wiele tematów z którą można naprawdę spoko podyskutować jak równy z równym. 

Dziękuję.

Edytowano przez MIREK

ja sie przez ludzi tutaj czuje jak goowno w ogole przez wiele osob z internetu xd z reala moze tez xd

jakbym byl zjeebany xd

dlatego jestem sam xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się