Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Niedługo zbankrutuje huh

Mam 17cm kootasa i to mój najmniejszy problem

Polecane posty

nom np kotarba mi pisal ze sranulka srikernes sobie znalazla menadzera w korpo za 15000zl miesiecznie i ona chyba sie bachorami opiekuje podobno juz trojke a sama to chooy wie czy robi w ogole

a kiedys jednemu zapentowi mowila, ze jakbym mial prace to bylbym spelnienie marzen

wszyscy tylko praca a ja czuje sie jak dziwak bo ja nie pracuje i w duupie mam pieniadze, ja sie juz tyle nawydawalem kasy tutaj w UK jak bylem bezdomny, ze mi sie znudzilo juz

Przed chwilą, BSDForALL napisał:

wszyscy tylko praca a ja czuje sie jak dziwak bo ja nie pracuje i w duupie mam pieniadze, ja sie juz tyle nawydawalem kasy tutaj w UK jak bylem bezdomny, ze mi sie znudzilo juz

Mi zniszczyli portfel tym píerdoleniem 

2 minuty temu, Niedługo zbankrutuje huh napisał:

Mi zniszczyli portfel tym píerdoleniem 

nom ja prawie wrocilem do Polski na stale 5 lat temu bo mi wszyscy kazali wracac a mi jeden ziomek co sie znal na komputerach i mnie duzo nauczyl pisal mejle zebym za wszelka cene nie lecial do Polski wiec wzialem to sobie do serca i nie polecialem, i sobie 5 letni pobyt zrobilem xD

a za pol roku bede mogl aplikowac o staly pobyt 😄

Edytowano przez BSDForALL

ja w Polsce to ostatni tydzien to ciagle jakis niewyspany i spiacy, mialem problem sie wyspac troche ;/

szkoda, ze krewnych zostawilem samych no trudno

ja mam kumpla z niemiec to on ciagle chce zeby zabijac zydow bo ilosc murzynow w jego kraju chyba mu zniszczyla mozg juz i araby i twierdzi ze to sprawka zydow i ciagle pisze zeby zabijac zydow a inni mu pisza zeby sie uspokoil albo ze bana dostanie ja prd;l

ja tez mam u siebie pelno towaru i tez by sie moglo sprzedac a mi sie nie chce bo wole pisac na srafe z lezakiem niz zarabiac hajs hahah ja prdl XD

Przed chwilą, BSDForALL napisał:

ja tez mam u siebie pelno towaru i tez by sie moglo sprzedac a mi sie nie chce bo wole pisac na srafe z lezakiem niz zarabiac hajs hahah ja prdl XD

Najgorsze że ciotka mogła by dać 500 sis 500 i bym przezyl bez pracy do nich to nic ale wolą żebym się meczyl i stresowal 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować