Ffxc1_5yih 0 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 34 minuty temu, BSDF0RALL napisał: predzej sie okaze ze znowu cos zjeebalem albo mona odkryla ze jestem zjeebem i creepem z gniazdem na glowie i zniknie a ja znowu zostane sam, bo jestem zjeebem i nie mam pieniedzy XD ty masz zdaje się więcej szczęścia niz rozumu, więc może cię nawet jakaś weźmie z tym gniazdem i zyebaniem, a rodzice przyślą kasę i dalej będzie wesoło xD Ale monalisa to raczej fake, podobnie jak katiuszka to owsik. Edytowano 7 godzin temu przez Ffxc1_5yih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 6 godzin temu ja moge jakas wziac bo mam warunki to dlaczego mnie ma jakas brac spadam sobie ide sobie cos porobic bo nudze sie tutaj narka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 0 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, BSDF0RALL napisał: ja moge jakas wziac bo mam warunki to dlaczego mnie ma jakas brac Bo jesteś łysy, zyebany, uciekłeś z Pl bo masz coś na sumieniu i nie pracujesz, dlatego może jakaś ci zrobi łaskę jak będzie bardzo zdesperowana, chyba że poleci na kasę twoich starych, którzy cię utrzymują w tej Anglii, inaczej byś dawno zdechł xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 6 godzin temu (edytowany) nie jestem lysy, po kapieli w bajorku od tej swiezej wody mam fajne wlosy i sobie zapusczam, nie scinam xD i nie pisz o mnie napisz lepiej cos o sobie, to sie posmiejemy xD bo wy tutaj tylko klamac o mnie potraficie, to napiszcie jakies klamstwa o sobie np. ze macie Ferrari w garazu a wasz wujek to Bill Aids i sobie z nim latacie po roznych krajach w prywatnym odrzutowcu i nie musicie miec szefa i chodzic do pracy XD Edytowano 6 godzin temu przez BSDF0RALL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 69 Napisano 6 godzin temu Bill Aids xd no jak mozesz zyc godnie bez pracy i bez leczenia to mozesz dawac przyklad ale sie na to nie zanosi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 0 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, BSDF0RALL napisał: nie jestem lysy, po kapieli w bajorku od tej swiezej wody mam fajne wlosy i sobie zapusczam, nie scinam xD i nie pisz o mnie napisz lepiej cos o sobie, to sie posmiejemy xD bo wy tutaj tylko klamac o mnie potraficie, to napiszcie jakies klamstwa o sobie np. ze macie Ferrari w garazu a wasz wujek to Bill Aids i sobie z nim latacie po roznych krajach w prywatnym odrzutowcu i nie musicie miec szefa i chodzic do pracy XD Ja tam nie mam ferrari ani nawet nie chcę mieć, ale dlaczego ty siedziałeś w Anglii w namiocie, skoro w kraju mialeś dach nad głową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 6 godzin temu wyy...e mam w was, w ludzi i w dawanie jakiegos przykladu wypieerdalaj w koncu tak jak sraudiusz i srun idzcie sobie zrobic dobrze w domku nad jeziorem sraudiusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 6 godzin temu nie chce mi sie wam odpisywac szkoda mojego czasu bajo bajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 69 Napisano 6 godzin temu (edytowany) leczac sie pewnie miałbys szanse na baby ktore nie byłyby spiacymi krolewnami albo gumowymi pusiami ale moze i tez jestes geyem po prostu i ci nie zalezy xd skad mamy wiedziec Edytowano 6 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 69 Napisano 6 godzin temu moj kolega gej byl podobnie bekowy i wypinal doope do lustra jak kardaszian xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 6 godzin temu nie jestem gejem, bo jak mialem 15 lat to lizalem sie caly wieczor z dwiema kolezankami na kanapie u mnie w mieszkanu, jak byla impreza i fajnie bylo, robilismy to ze 3-4 godziny a facetem sie nigdy nie calowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 69 Napisano 6 godzin temu czasem za nim tesknie laczylo nas bycie homo niewiadomo a mu bylo ciezko bo byl wierzacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Vlad Srakula napisał: czasem za nim tesknie laczylo nas bycie homo niewiadomo a mu bylo ciezko bo byl wierzacy polska go wykonczyla lezaka tez wykonczy i sie powiesi, bedziesz tesknic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 69 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Za lezakiem nie bo jest hetero a do tego potencjalny serial rapist Edytowano 5 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 5 godzin temu jakos nigdy nikogo nie zgwalcil, poza sztuczna puusia i dziewczynami na 85" wiec ja bym sie nie martwil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 0 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, BSDF0RALL napisał: nie chce mi sie wam odpisywac szkoda mojego czasu bajo bajo A naszego tym bardziej, wynieś się już stąd na zawsze i nie wracaj XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu dlatego ze mi tak piszecie, to sie nie wyniose, bo nie jestescie moimi panami/szefami a ja nie jestem waszym niewolnikiem/kuurwa zebym was sluchal, dlatego sobie zostane tutaj na zawsze i wroce XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach