Barwy Jesieni 7 Napisano 6 godzin temu Witajcie dziewczyny, zastanawiam się czy to jest "powszechne" działanie czy raczej wybiórcze u mnie jak gnojek jest niemiły albo czymś mnie zdenerwuje to zawsze robię mu szlaban na seks dopóki nie przeprosi albo nie będzie się łasił to nie ma przebacz, uwielbiam patrzeć jak się męczy tym, niby udaje twardego, że jest mu to obojętne ale jak to faceci, wystarczy, że "dotknie się go" i od razu jak potulny piesiu Jak u Was? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 10 Napisano 6 godzin temu Powiem tak, to jest infantylne i nie przetrwa na dłuższą metę. Nie boisz się, że takimi gierkami doprowadzisz, że pójdzie do innej, bo znudzą go twoje zagrywki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 671 Napisano 6 godzin temu Brzmisz jak facet wkúrwiony na kobiety z jakiegoś powodu, kobieta by nie napisała takiego tematu. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tymczasowe Konto napisał: Powiem tak, to jest infantylne i nie przetrwa na dłuższą metę. Nie boisz się, że takimi gierkami doprowadzisz, że pójdzie do innej, bo znudzą go twoje zagrywki? A prosze bardzo, niech idzie, sęk w tym, że i tak żadna go nie będzie chciała raczej o to jestem spokojna 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: kobieta by nie napisała takiego tematu a dlaczego? powiedz szczerze sama przed sobą, nigdy tak nie zrobiłaś? tutaj nie musisz udawać, po to jest właśnie forum, można pisać to co Ci leży na sercu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 671 Napisano 6 godzin temu Brzmisz mi jak jerry/Polko/Trevor tylko w wydaniu żeńskim. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 7 Napisano 6 godzin temu Nie kojarzę ich, jednak chciałabym abyś odpowiedziała na temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 671 Napisano 6 godzin temu Nie wiem, ja tak nie robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 10 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Barwy Jesieni napisał: A prosze bardzo, niech idzie, sęk w tym, że i tak żadna go nie będzie chciała raczej o to jestem spokojna Skąd wiesz, że żadna nie będzie go chciała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 558 Napisano 6 godzin temu Nigdy niczym nie szantazuje mojego męża. Nie mam takiej potrzeby. Szczerze, nigdy nawet nie pomyślałam o takim rozwiązaniu jak szantaż w jakiejkolwiek formie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał: Skąd wiesz, że żadna nie będzie go chciała? Tak się śmieje, jest zbyt skąpy aby miał wydawać na kobiety więc logika tak podpowiada ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1068 Napisano 6 godzin temu To jest chore. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 558 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Barwy Jesieni napisał: Tak się śmieje, jest zbyt skąpy aby miał wydawać na kobiety więc logika tak podpowiada ;D Może znaleźć równie skąpą co on. I w dodatku taką która nie będzie mu odmawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 388 Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, Żaba Monìka napisał: To jest chore. To jest provo incela nie ma czym się ekscytować. Niech chłopski wyrzuci to z siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokenroar87 316 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Barwy Jesieni napisał: Witajcie dziewczyny, zastanawiam się czy to jest "powszechne" działanie czy raczej wybiórcze u mnie jak gnojek jest niemiły albo czymś mnie zdenerwuje to zawsze robię mu szlaban na seks dopóki nie przeprosi albo nie będzie się łasił to nie ma przebacz, uwielbiam patrzeć jak się męczy tym, niby udaje twardego, że jest mu to obojętne ale jak to faceci, wystarczy, że "dotknie się go" i od razu jak potulny piesiu Jak u Was? Czy tematy, które zakładasz, są w jakiś sposób ze sobą połączone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 7 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, brokenroar87 napisał: Czy tematy, które zakładasz, są w jakiś sposób ze sobą połączone? A dokładniej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 42 Napisano 3 godziny temu To raczej oczywiste ze jak się czlowiek pokłóci to nie ma ochoty na seks wiec po co te szlabany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 43 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Barwy Jesieni napisał: Witajcie dziewczyny, zastanawiam się czy to jest "powszechne" działanie czy raczej wybiórcze u mnie jak gnojek jest niemiły albo czymś mnie zdenerwuje to zawsze robię mu szlaban na seks dopóki nie przeprosi albo nie będzie się łasił to nie ma przebacz, uwielbiam patrzeć jak się męczy tym, niby udaje twardego, że jest mu to obojętne ale jak to faceci, wystarczy, że "dotknie się go" i od razu jak potulny piesiu Jak u Was? U nas jest odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach