Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Niburdiama

Ale o co w ogóle chodzi?

Polecane posty

ja juz po kapieli w bajorku ale od mydla mnie skora.lekko szczypie przy oczach jak wroce to sobie pelno kremu najeebie xD

4 minuty temu, Miecz napisał:

Święty spokój jest bezcenny. Z Bogiem! Nawiasem mówiąc fajnie to wygląda, że znowu wszystkiemu winny jest Miecz😉

Nie, wszystkiemu nie 🙂

na kolacje dzisiaj sobie kroje bataty w frytki i do air fryera i moze cos jeszcze

1 minutę temu, parabatai napisał:

Nie, wszystkiemu nie 🙂

W każdym bądź razie ja ze swojej strony życzę samych owocnych i twórczych "rozmów" na forum. Satysfakcja to podstawa bytu.

3 minuty temu, Miecz napisał:

W każdym bądź razie ja ze swojej strony życzę samych owocnych i twórczych "rozmów" na forum. Satysfakcja to podstawa bytu.

Ja rzadko szukam tu tego typu rozrywki, niemniej dziękuję i wzajemnie.

31 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Dlaczego grożono pobiciem mnie i moich dzieci za rozmawianie z określonymi osobami?

Zrozum mnie nie było tu 15 lat temu i nic nie wiem jakie sa relacje na tym forum wiec nie zadawaj mi pytan na ktore nie znam odpowiedzi i nie probuj wprawic mnie w poczucie zaklopotania z powodu sytuacji o ktorych nic nie wiem i mnie nie dotycza. To nie bylam ja. Przeciez to bardzo dobrze wiesz. A znajomych nikt wybieral mi nie bedzie. I co to byla za sytuacja skoro juz zaczelas opisywac?

22 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał:

Nikt nie może stracić bardziej niż ameba broniąca widmoka.

Uwazam, ze kazdy jest kowalem swego losu. Ja nie nazywam nikogo ameba a mimo to nie krzywisz sie uzywajac takich slow i nie widzisz w tym nic zlego a wiec nie dziw sie, ze takim slownictwem na siebie sciagasz rozne sytuacje. Sama jestes sobie winna i na wlasne zyczenie. 

Edytowano przez Niburdiama

Dziesięć stron kto to przeczyta i założę w ciemno że narzeczona Libeda nic nie ugrała , bo przy Artystce ona wygląda jak prostaczka która chce wchodzić na salony i ją nie chcą wpuścić 😁

29 minut temu, Miecz napisał:

Bo jesteście w porządku. Cały czas Wam to uświadamiałem, ale stawanie okoniem do całego forum z uwagi na Promyczka jest złe. Wszyscy Wam to piszą. Wiem, że kieruje Wami przekora, nie bo nie i koniec. Cóż więcej może każdy z nas zrobić? Nic. Musicie przekonać się na własnej skórze.

Ja po prostu nie chce sie mieszac w jakies zaszlosci. A mechanizmy eskalacji konfliktow bardzo dobrze znam i obie strony niestety to wyzwalaja. Ja nie pochwalam niekulturalnego zachowania we wszystkich przejawach, ale wiadomo jak to wyglada na forum kiedy sie zaczyna show. Ogolnie lubie spokojne zycie i mila afmosfere oraz nie lubie sie klocic i nie jest to moja pasja ani misja wiec unikam wypowiedzi we wrazliwych tematach.

Edytowano przez Niburdiama

38 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Dlaczego grożono pobiciem mnie i moich dzieci za rozmawianie z określonymi osobami?

Kto ci groził narzeczona ukra munka kupa. Ja jedynie sugerowałem ci żebyś w końcu umyła chociaż dłonie , bo to jest wizytówką kobiety prostaczko bez szkoły. 😁

4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Dziesięć stron kto to przeczyta i założę w ciemno że narzeczona Libeda nic nie ugrała , bo przy Artystce ona wygląda jak prostaczka która chce wchodzić na salony i ją nie chcą wpuścić 😁

Masz teraz lekturę do poczytania 🙂

4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Znowu chcieli mi Cie zohydzic 😩

2 godziny temu, aaaaaaaaa napisał:

Tak inne koleżanki są na forum nawet ale nigdy na dobrym temacie a nimabmaba akurat wtedy na drutach robi i jej nie ma 😄 na forum. Ma zadziwiające szczęście że ja to ZAWSZE omija

Dobra dobra, jak Miecz mi pisał że za dużo pije (a wcale nie używam) i że śpię ze synem ( którego nigdy nie posiadałam),

żebym poszła sie leczyć bo męża wykończyłam ( a mąż w mieszkaniu za ścianą rewolwerowców ogląda ) mówiąc do mnie Jolka Koliberek ( była taka userka), a ja ktoś zupełnie inny i nowy na forum wtedy, to już jest w porządku? Co?

2 godziny temu, Tymczasowe Konto napisał:

Jak odniesiesz się do faktów, że Promyk posadzą ludzi o sypianie z własnym ojcem lub matką? 

Dzisiaj te same paranoje mu się przypomniały. I co ty na to? Hmmm? Dlaczego nie reagowałaś na tamtym temacie? Byłaś tu przecież.

Spacje i kropki mu się nie podobały,  innym też  ( kto to inny? ). I hejt na całego. Wszyscy lećcie na jednego a drugiego psychola nie widzicie. Po jednych pieniądzach są. Z tym, że mnie akurat Widmo nie obraził, tak jak miecz. Mieliśmy zatargi w dobie gościa, ale zostało to jakoś wyjaśnione,  nie byłam zalogowana jeszcze i pełno podszywaczy było. I to przez to zatargi były.  Odnieś się i Ty do tego. 

55 minut temu, aaaaaaaaa napisał:

Porównywanie tekstów kazirodczych do tego że  miecz ‚powiedział jej że jej nie lubi’. No albo 5-latka albo zdziwaczała 70tka. Nie mam więcej pytań to są jakieś kosmiczne jaja 😄

No właśnie i miecz tak samo ...Zarzucanie, jeszcze biorąc mnie za tamtą userkę. To się nazywa jak?   spier/dolenie umysłowe po całości ?

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Kto ci groził narzeczona ukra munka kupa. Ja jedynie sugerowałem ci żebyś w końcu umyła chociaż dłonie , bo to jest wizytówką kobiety prostaczko bez szkoły. 😁

Kto to jest ta Caryca? Nic nie rozumiem z tej sytuacji 🙄

Przed chwilą, Mar_Gret napisał:

Dobra dobra, jak Miecz mi pisał że za dużo pije (a wcale nie używam) i że śpię ze synem ( którego nigdy nie posiadałam),

żebym poszła sie leczyć bo męża wykończyłam ( a mąż w mieszkaniu za ścianą rewolwerowców ogląda ) mówiąc do mnie Jolka Koliberek ( była taka userka), a ja ktoś zupełnie inny i nowy na forum wtedy, to już jest w porządku? Co?

Pomyliłaś Mieczysława z Promyczkiem 😂

• Confused 1

2 minuty temu, Dumbino napisał:

Pomyliłaś Mieczysława z Promyczkiem 😂

Nic nie wiesz i nie rozumiesz, no i czytać nie umiesz.

Edytowano przez Mar_Gret

1 minutę temu, Niburdiama napisał:

Ja po prostu nie chce sie mieszac w jakies zaszlosci. A mechanizmy eskalacji konfliktow bardzo dobrze znam i obie strony niestety to wyzwalaja. Ja nie pochwalam niekulturalnego zachowania we wszystkich przejawach, ale wiadomo jak to wyglada na forum kiedy sie zaczyna show.

Po prostu nie mogą przeboleć, że będę przyciągał do siebie kobiety i to te najfajniejsze bo sympatyczne ot cała tajemnica. 

A jeżeli im cisnąłem to słusznie żeby ich skarcić bo pyskowali nie znając swojego miejsce i jeszcze ten krеtyn Mietek który bredził że z chin pieczywo jest w Polsce to go wyśmiałem też słusznie i dla  jego dobra go skarciłem żeby głupot nie powtarzał. 😁

• Haha 1

2 minuty temu, Niburdiama napisał:

Kto to jest ta Caryca? Nic nie rozumiem z tej sytuacji 🙄

Pieprzna.

1 minutę temu, Mar_Gret napisał:

Nic nie wiesz i nie rozumiesz

Założe się, że masz brzydkie stopy 🤮

3 minuty temu, Niburdiama napisał:

Znowu chcieli mi Cie zohydzic 😩

Wiem w ciemno bo są tacy przewidywali, a mamy tyle tematów do omówienia to najlepiej późnym wieczorem jak trolle śpią. 😁

Ja do nich nie pójdę gadać, bo są antypatyczni i kłótliwi proste 😄 

1 minutę temu, Jerry69 napisał:

Założe się, że masz brzydkie stopy 🤮

Oczywiście, jak i cała reszta u mnie.

7 minut temu, Megi_ona napisał:

Masz teraz lekturę do poczytania 🙂

Postawie na bieżące rozmowy z Tobą, z Artystką, Małgosia jest i Sewen oraz Parabataj też spoko kobietka. Ale jak makaron ugotuje i z twarogiem będzie żeby już zamknąć tą deskę  serów tego podstarzałego krеtyna Mietka 😂

2 minuty temu, Tymczasowe Konto napisał:

Ciekawe, kiedy Niburdiama uda własna śmierć, żeby odciąć się od zarazy Widmo 😅Poczekamy, zoabczymy 😅

A po co skoro w normalnej atmosferze mamy tyle kwestii do omówienia i może pomyśl Madziu ruzumna zanim coś chlapniesz😁

swira nie ma a wy debatujecie 10 strona nad jego zachowaniem. beke trzeba cisnac on tego nie lubi a jest bekowy

Przed chwilą, Tymczasowe Konto napisał:

Ameby dalej bronią świra, bo to taki dobry człowiek jest.. Poczytam i pośmieje się 😁

A ty zły jeśli mówisz na kogoś ameba.

a jednak jest wrocil z kosciola czy cmentarza to moze zacznie jakeis przedstawienie 😄

jedziesz widmok widzowie zasiedli juz 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się