Niburdiama 760 Napisano sobota o 19:34 Mmm egzotycznym, cytrusowym smak....niczym ananasa i cytryna, a może rabarbar i limonka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 92 Napisano sobota o 19:37 Jem sobie kebaba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 760 Napisano sobota o 19:39 1 minutę temu, malowany napisał: Jem sobie kebaba A ja gyrosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 92 Napisano sobota o 19:42 Będziemy grubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 760 Napisano sobota o 19:42 Wiecie, że teraz są soczki z lulo? Mmmmm pychota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 760 Napisano sobota o 19:42 Przed chwilą, malowany napisał: Będziemy grubi Ja na pewno, jeszcze skosztuje żelków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 71 Napisano sobota o 19:43 Nie ale jadłam kaki przypominające żółty pomidorek Kaki, lulo, fajne nazwy pelne autyzmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 92 Napisano sobota o 19:43 1 minutę temu, Niburdiama napisał: Ja na pewno, jeszcze skosztuje żelków Opanuj się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 156 Napisano sobota o 19:43 Kiedyś w napoju Frugo był zdaje się. A gdzie to można kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 760 Napisano sobota o 19:45 (edytowany) 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Nie ale jadłam kaki przypominające żółty pomidorek Kaki, lulo, fajne nazwy pelne autyzmu Jadłam kaki, ale smak lulo to poezja jadalam pomelo kiedys. A karambole? Edytowano sobota o 19:46 przez Niburdiama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 760 Napisano sobota o 19:47 (edytowany) 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kiedyś w napoju Frugo był zdaje się. A gdzie to można kupić A teraz to są jakieś wersje limitowane chyba na Halloween z czerwoną pomarańczą. Edytowano sobota o 19:48 przez Niburdiama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 688 Napisano sobota o 19:48 Mnie bardziej zastanawia pitaja czyli smoczy owoc, jeść nie jadłam ale soki z nim są dobre. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 92 Napisano sobota o 19:48 Dupowlaz przylazl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 92 Napisano sobota o 19:49 Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mnie bardziej zastanawia pitaja czyli smoczy owoc, jeść nie jadłam ale soki z nim są dobre. Nie warto, tylko ładnie wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 156 Napisano sobota o 19:50 (edytowany) 4 minuty temu, Niburdiama napisał: A teraz to są jakieś wersje limitowane chyba na Halloween. Ile to ma vitamin znowu jak każdy Twój owoc. Nie wiem czy jakiś mus z tego nie robią i w tej formie można kupić... Edytowano sobota o 19:51 przez Ktoś całkiem obcy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 71 Napisano sobota o 19:50 4 minuty temu, Niburdiama napisał: Jadłam kaki, ale smak lulo to poezja jadalam pomelo kiedys. A karambole? Starfruit próbowałam w syropku, z herbatą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 688 Napisano sobota o 19:51 1 minutę temu, malowany napisał: Nie warto, tylko ładnie wygląda Hmm Najważniejsze jednak jest to, jak dobrze smakuje smoczy owoc. Konsystencją i wyglądem miąższu przypomina nieco kiwi, ale w smaku zdecydowanie nie jest kwaśny. Jest za to czymś w rodzaju połączenia dojrzałem gruszki i egzotycznymi owocami, bez śladu kwaskowatości, z dużą ilością słodkiego soku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 760 Napisano sobota o 19:52 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ile to ma vitamin znowu jak każdy Twój owoc. Nie wiem czy jakiś mus z tego nie robią i w tej firmie można kupić... Bardzo lubie probować nowe owoce. Jestem owocowym potworem Ale i tak najbardziej zawsze smakuja mi pomarancze czy mandarynki. A Tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 92 Napisano sobota o 19:54 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Hmm Najważniejsze jednak jest to, jak dobrze smakuje smoczy owoc. Konsystencją i wyglądem miąższu przypomina nieco kiwi, ale w smaku zdecydowanie nie jest kwaśny. Jest za to czymś w rodzaju połączenia dojrzałem gruszki i egzotycznymi owocami, bez śladu kwaskowatości, z dużą ilością słodkiego soku. To jadłaś czy nie jadłaś? To nie ma smaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 760 Napisano sobota o 19:54 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mnie bardziej zastanawia pitaja czyli smoczy owoc, jeść nie jadłam ale soki z nim są dobre. Spróbowałabym i ponoć zdrowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 688 Napisano sobota o 19:57 1 minutę temu, malowany napisał: To jadłaś czy nie jadłaś? To nie ma smaku Nie jadłam, to wygooglowane więc się zdziwiłam jak napiales że nie warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 760 Napisano sobota o 19:57 5 minut temu, Vlad Srakula napisał: Starfruit próbowałam w syropku, z herbatą Ponoć słodki ananas z kwaśna cytryną? Jesli tak to zdecydowanie moje smaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 156 Napisano sobota o 19:57 2 minuty temu, Niburdiama napisał: Bardzo lubie probować nowe owoce. Jestem owocowym potworem Ale i tak najbardziej zawsze smakuja mi pomarancze czy mandarynki. A Tobie? Kivi, mandarynki, pomarańcze, banany i limonka ale to ostatnie bardziej do napoju i potraw. A z mniej egzotycznych gruszki i jabłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 92 Napisano sobota o 19:58 Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie jadłam, to wygooglowane więc się zdziwiłam jak napiales że nie warto. Tak zapamiętałem smak, 10 zł wydałem i beznadziejne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 688 Napisano sobota o 19:58 24 minuty temu, Niburdiama napisał: Mmm egzotycznym, cytrusowym smak....niczym ananasa i cytryna, a może rabarbar i limonka. Ale lulo też nie jadłam a brzmi dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 760 Napisano sobota o 20:00 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kivi, mandarynki, pomarańcze, banany i limonka ale to ostatnie bardziej do napoju i potraw. A z mniej egzotycznych gruszki i jabłka Też lubie, ale jak mam okazje i smaka na coś nowego to próbuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1075 Napisano sobota o 20:00 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie jadłam, to wygooglowane więc się zdziwiłam jak napiales że nie warto. Ma rację, ładniej wygląda niż smakuje. A lulo nie jadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 760 Napisano sobota o 20:00 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ale lulo też nie jadłam a brzmi dobrze. I smakuje jeszcze lepiej. Kupilam tez soczek z jagoda i lulo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 688 Napisano sobota o 20:01 3 minuty temu, malowany napisał: Tak zapamiętałem smak, 10 zł wydałem i beznadziejne No to dobrze wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 156 Napisano sobota o 20:01 6 minut temu, Niburdiama napisał: Spróbowałabym i ponoć zdrowe. W Kaufland są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach