malowany 94 Napisano wczoraj o 11:22 (edytowany) Jak jechali za mną w mieście czułem, że nieoznakowane BMW to tajniaki, ale za miastem wyprzedziłem dwa tiry i osobówkę, potem zwolniłem do 100 i na 70 nie chciało mi się hamować. Potem widzę niebieskie światełka w lusterku i myślę zaybiscie https://zapodaj.net/plik-FN4bU3I3j4 Edytowano wczoraj o 11:27 przez malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 576 Napisano wczoraj o 11:25 To nie pisz, to niebezpieczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 757 Napisano wczoraj o 11:26 Mandacik chcesz? Wyprzedziłeś to spowrotem na prawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 94 Napisano wczoraj o 11:29 Pan policjant powiedział, żebym się cieszył, że nie zmierzył mi prędkości jak wyprzedzałem. To jak miałem wyprzedzić? Mówił jeszcze, że szedłem na czołówkę, bzdura było jeszcze miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 44 Napisano wczoraj o 11:31 1 minutę temu, malowany napisał: Pan policjant powiedział, żebym się cieszył, że nie zmierzył mi prędkości jak wyprzedzałem. To jak miałem wyprzedzić? Mówił jeszcze, że szedłem na czołówkę, bzdura było jeszcze miejsce. Dmuchałeś w alkomat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 94 Napisano wczoraj o 11:31 I pojawił się dylemat rzeczywistości, opłacić mandat, czy kupić pićku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 94 Napisano wczoraj o 11:31 Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Dmuchałeś w alkomat? O dziwo nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 70 Napisano wczoraj o 11:42 9 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Dmuchałeś w alkomat? raczej nie bo wtedy by było prawko odebrane XD swoją drogą gliniarze łowią tuż po Świętach... no kto by się spodziewał akcji znicz, gdy rodziny się do domów zjeżdżają masowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 94 Napisano wczoraj o 11:56 Wczoraj tylko podpity pojechalem sobie po kebaba o 20, ale staram się nie kierować po piciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 757 Napisano wczoraj o 12:11 13 minut temu, malowany napisał: Wczoraj tylko podpity pojechalem sobie po kebaba o 20, ale staram się nie kierować po piciu. Powiedz, że trollujesz. Jaja sobie robisz. Wkręcasz idio/tow z forum. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 53 Napisano wczoraj o 12:13 patologia 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 431 Napisano wczoraj o 12:16 2 minuty temu, libedowsky napisał: patologia Potencjalny morderca na drodze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 70 Napisano wczoraj o 12:19 (edytowany) 6 minut temu, libedowsky napisał: patologia 3 minuty temu, selkie napisał: Potencjalny morderca na drodze. w stronach brata, czterech dzieciaków po: 18 lat kierowca, 19 lat dwóch pasażerów i 17 lat najmłodszy jechali podpici BMW tatulka kierowcy tak przywalili w drzewo, że auto dosłownie w dwóch częściach... tylko 17 latek żyje... ale roślinka niestety na podtrzymywaniu życia... Edytowano wczoraj o 12:20 przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 53 Napisano wczoraj o 12:22 5 minut temu, selkie napisał: Potencjalny morderca na drodze. kierowca w bmw powinien zawsze byc podwojnie karany bo ta marka to stan umyslu i nieprzypadkowo dekle jak moga to wlasnie taki smaochod kupuja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 94 Napisano wczoraj o 12:25 13 minut temu, Pokraka napisał: Powiedz, że trollujesz. Jaja sobie robisz. Wkręcasz idio/tow z forum. Tutaj nie ma ...ów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 757 Napisano wczoraj o 12:30 3 minuty temu, malowany napisał: Tutaj nie ma ...ów Oczywiście, czasem trafiają się tylko ludzie w kryzysie inteligencji. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 94 Napisano wczoraj o 12:39 Piję łyski na śniadanie, przynajmniej nie kłamie, kupuję pastę w biedronce, bo tak jest taniej, przynajmniej nie kłamie, policjant dał mi mandat za wyprzedzanie, przynajmniej nie kłamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 44 Napisano wczoraj o 12:48 8 minut temu, malowany napisał: Piję łyski na śniadanie, przynajmniej nie kłamie, kupuję pastę w biedronce, bo tak jest taniej, przynajmniej nie kłamie, policjant dał mi mandat za wyprzedzanie, przynajmniej nie kłamie I po co się tłumaczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 94 Napisano wczoraj o 12:53 Skończyłem studia na uamie, przynajmniej nie klamie, połowa wypłaty idzie na picie i cpanie przynajmniej nie kłamie, nie obchodzi mnie wasze zdanie, przynajmniej nie kłamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 77 Napisano wczoraj o 12:56 Lewym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 94 Napisano wczoraj o 13:25 W głowie mam tylko chlanie, bo zryta mam banie, tylko błagam nie mówicie tego mojej mamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1075 Napisano wczoraj o 13:36 9 minut temu, malowany napisał: W głowie mam tylko chlanie, bo zryta mam banie, tylko błagam nie mówicie tego mojej mamie Pij sobie i nie myj zębów, Twoja sprawa i Twoje życie, ale jezdzac po pijaku albo 100/h to mozesz kogos za.bic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 94 Napisano wczoraj o 13:40 Nie jeżdżę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 180 Napisano 23 godziny temu 8 godzin temu, Pokraka napisał: Oczywiście, czasem trafiają się tylko ludzie w kryzysie inteligencji. Czyste złoto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach