Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 8

Karolina derpienski jest wolna

Polecane posty

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał:

Ale to ci mówiłem już dawno temu że powinieneś sobie coś takiego przenosnego kupić 

No to wlasnie zamawiam bo podobno jedne najlepszych takich urzadzen do emulacji retro gierek

tnx

1 minutę temu, RymCymXX napisał:

No to wlasnie zamawiam bo podobno jedne najlepszych takich urzadzen do emulacji retro gierek

tnx

Ja idę spać dobranoc 

no dobra to zawmaiam ta konsole z screen protector i etui do przechowywania xD

moze jak sobie odpale takiego sonic na tym i bede zasuwal tym niebieskim liskiem, to zapomne w koncu o Leo, i nie bede o niej myslal i pisal

kupuje tez official hub ze mi laduje, moge podlaczyc hdmi albo dwa wejscia do usb 3xD

no coz, Klaudiusz nie chce pierscionka, to sobie kupuje konsole przenosna taka do grania i bede napieerdalal w gierki i odejde w koncu ze srafe

304 dolary haha no niezle, ale bede gral w gry XD

jakies fajne mmorpg sobie sciagne z niezla grafika i sie uzaleznie i znikne XD

no i zamowione aaa ;D

jak sobie odpale jakies gierki typu sonic albo jakies z ps1 i ps2 i bedzie plynnie dzialalo jak na filmikach yt to chyba wyjde z ciala XD

i swoje sluchawki podlacze za 1000zl i 35 funtow kabel

zegnaj Filip... milobylo Cie poznac

zegnaj na zawsze jak przyjdzie ci konsola XD

poobczajam sobie diablo immortal i mmorpg na androida i jakies world of warcraft na pewno jest na androida XD

juz sie nie moge doczekac, ale jestem podekscytowany, najlepszy prezent na urodziny ❤️

gry z windowsa tez podobno bedzie na tym dzialac, bo podobno mozna grac na arm procesorach juz w gry z windowsa XDDD

z nintendo switch tez podobno dzialaja gierki no niezle xD

to  bedzie zabawwa XD

4 godziny temu, RymCymXX napisał:

zamawiam to retroid pocket 5 mozna na tym emulowac gry z ps2 ps1 wii ale bede mial radoche

A co cię interesuje z tych systemów? 

5 godzin temu, Rym Cym + napisał:

a kto to jest ta Karolina Dupieński?

to taka nimfa 😄

Jak zmyje tapetę, to taka przeciętna Karyna.

A w kwestii jej spłukania finansowego - i tyle warte właśnie to ślepe wierzenie leżaka we wszystko, co widzi na tiktokach i innych badziewiach. 

to ta ktora stary 70 letni dziad z sosnowca sprzedawca hiundajow dupil ? ona jest prze paskudna

zeby lezak taka kupic to musisz jak ten krzysztof porowski najpierw posiedziec pare lat w areszcie a pozniej dostac odszkodowanie 😄

ciezko spotkac brzydszego chlopa niz on to musi byc juz najnizsza polka prostytutek ze zoostaja podreczna takiego

3 godziny temu, James Sunderland✓ napisał:

A co cię interesuje z tych systemów? 

Wszystko xD

Ale crash team racing koniecznie chce pograc z ps1. no i sonic z nindento zawsze chcialem obczaic

jakies stare retro rpg na inne konsololo

ogolnie tyle gier mi pojdzie, ze bede mial w co grac xD

Juz sie nie moge doczekac XD

w sumie 8 rdzeniowy procesor snapdragon 865 podobno daje rade xD. Z ps2 jak sobie odpale god of war 2 to nie bede z lozka wychodZil tylko gral Xd

Bylem sceptyczny ale jak zobaczylem filmiki jak ktos gra w gierki na tym, kolory i 60fps full hd ekran to sie zakochalem

Edytowano przez RymCymXX

Wow ale konsola do mnie idzie xD to dopiero pre order od 14 listopada wysylkisie zaczynajA

mini komputer z procesorem arm snapdrog 865 8 rdzeni, adreno 650 gpu 8GB ram 128GB storage + sd 1TB chyba kupie do gierek ze slicza XD

hub zaomwilem, ze moge do huba podpiac mini komputerek i kabel hdmi podlaczyc do ekranu + 2 usb 3.0 i 2 usb 2.0 wiec myszka i klawiatura, mozna dual bootowac android z linuxem XD

i emulowac gierki z tylu konsol

i to wsyzstko za 230 funtow zaplacilem z futeralem i ochraniaczem na ekran + 40 dolarow przesylka DHL ze stanow zjednoczonych XD

to preorder zamowilem

1 godzinę temu, libedowsky napisał:

to ta ktora stary 70 letni dziad z sosnowca sprzedawca hiundajow dupil ? ona jest prze paskudna

zeby lezak taka kupic to musisz jak ten krzysztof porowski najpierw posiedziec pare lat w areszcie a pozniej dostac odszkodowanie 😄

No ta:p ten gość to jakiś gangus gospodarczy 

moj przyjaciel z Niemiec mi pisal, zebym przypadkiem nie chodzil z ta konsola przy dzieciach z podstawowki, bo mnie otoczy dziesieciu 10-letnich goowniarzy i mi ukradna konsololo a ja bede plakal xD

wiec bede sobie chodzil na farmy i gral lezac sobie w lesie albo na farmie, mam dwa powerbanki wiec o baterie sie nie martwie 😄

odpale sobie ssx 2 i sobie zaloze sluchawki na uszy i bede jezdzil na nartach po gorach i nie mam kasy 5000 funtow na wakacje w gorach we wloszech i zjezdzanie na nartach przez caly sezon, ale na konsolo tez bedzie fajnie 😄

kuurwa maac ale jestem podekscytowany o fak jak sobie podepne swoje sluchawki za 1000zl + 35 funtow kabel, zajaram skreta lezac w moim wielkim lozku i bede sobie gierczyl w tyle gierek i ze sluchawek ten dzwiek odfrune ❤️😄

Edytowano przez KochamKlaudiusza<3

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się