E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Co? XD No impreza w kiblu czego nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 8 godzin temu 33 minuty temu, Qwerty88 napisał: Raczej psychofan. A ty sie z nami wczoraj nie żegnałeś? Qwerty! Jest listopad, czeba kupować prezenty na Gwiazdkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Dziewczyna.ratownika napisał: Kjut aw mm? A kto ty jesteś, dziewczynko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 314 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Qwerty! Jest listopad, czeba kupować prezenty na Gwiazdkę Ja dzisiaj kupiłam kurtke dzieciowi puchową , jeszcze zostały mi buty i bedzie mniej wieceej wsio. Oczywiście z kurtką wjechały też świateczne bluzy bo były takie kjut O prezentach nie myśle, jestem jeszcze na etapie konkursu dyniowego zaś matka sie musi produkować a dzieć zbierze nagrody, standard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Ja dzisiaj kupiłam kurtke dzieciowi puchową , jeszcze zostały mi buty i bedzie mniej wieceej wsio. Oczywiście z kurtką wjechały też świateczne bluzy bo były takie kjut O prezentach nie myśle, jestem jeszcze na etapie konkursu dyniowego zaś matka sie musi produkować a dzieć zbierze nagrody, standard Mogliby od razu ogłosić ten konkurs wprost dla rodziców Ja oglądam zestawy małego chemika. Lumpki zimowe z grubsza mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 7 godzin temu Ja oglądam zestaw małego alkoholika, 12 +12 gratis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 314 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Mogliby od razu ogłosić ten konkurs wprost dla rodziców no właśnie, i nagrody też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 124 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Ja oglądam zestaw małego alkoholika, 12 +12 gratis Zawsze może być gorzej- zestaw małego seksoholika: 5 płyt DVD "Lody na patyku" + pusia w shortach gratis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nieznajoma.ona. napisał: Zawsze może być gorzej- zestaw małego seksoholika: 5 płyt DVD "Lody na patyku" + pusia w shortach gratis. Płyty dvd to przeszłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 124 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Płyty dvd to przeszłość Nie marudź, mogło być VHS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, malowany napisał: Ja oglądam zestaw małego alkoholika, 12 +12 gratis mogę dorzucić deser małego alkoholika rodzynki z wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 7 godzin temu Ja juz kupilam pierwszy "prezent", mialam jakies cashbacki z uzywania znizek i zamienilam na kupon za 100 funtow, damy rodzicom na gwiazdke, niech sobie cos kupia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 7 godzin temu Piję piernikowy milkshake, to tez juz w duchu Świąt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: mogę dorzucić deser małego alkoholika rodzynki z wina Rodzynek nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Piję piernikowy milkshake, to tez juz w duchu Świąt. Dobrze, że nie będę ich obchodził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Dobrze, że nie będę ich obchodził Czemu nie? Nie lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 7 godzin temu 47 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No impreza w kiblu czego nie rozumiesz? Ja już po przt okazji umylem podłogę bo trochę wanny wylalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Żaba Monìka napisał: Czemu nie? Nie lubisz? Kiedyś lubiłem, teraz już nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Kiedyś lubiłem, teraz już nie. A ja lubię, jedynie nie lubię dawania sobie prezentow, niestety rodzice mojego faceta to uwielbiaja wiec zawsze im cos trzeba kupic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: mogę dorzucić deser małego alkoholika rodzynki z wina Ja mam takie wiśnie w lodówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 7 godzin temu Fajnego audiobooka sobie slucham w pociagu "The shortest history of economics". Brzmi nudno, ale jest bardzo ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 7 godzin temu Ja jem trzeci dzień tę samą zupkę #teamzepsuty ale smaczna jest im dalej w las tym smaczniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Ja jem trzeci dzień tę samą zupkę #teamzepsuty ale smaczna jest im dalej w las tym smaczniejsza Ja sobie schładzam w lodówce trzeci dzień pieczarkowa, ale niedługo ja wystawie, żeby dojrzała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A ja lubię, jedynie nie lubię dawania sobie prezentow, niestety rodzice mojego faceta to uwielbiaja wiec zawsze im cos trzeba kupic. Ja chyba pójdę w melanż na święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Ja sobie schładzam w lodówce trzeci dzień pieczarkowa, ale niedługo ja wystawie, żeby dojrzała No ja właśnie miałam pieczarkową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 7 godzin temu 41 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: m Ja oglądam zestawy małego chemika. Zestaw malego siurka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: No ja właśnie miałam pieczarkową Moja ulubiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 7 godzin temu 32 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: Zawsze może być gorzej- zestaw małego seksoholika: 5 płyt DVD "Lody na patyku" + pusia w shortach gratis. A co w tym złego że gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu Taka dopa 1:1 to kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Moja ulubiona Moja nie ale nie miałam już weny. Następna zrobię kurkowa. A ulubiona to pomidorowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach