malowany 101 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mój były boy. Sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: To tam tez trzeba polozyc lozysko. Takie poszatkowane ochłapy w całej kuchni. Tylko nie wpuszczaj sąsiada gdy przyjdzie pożyczyć sól Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, ferrytyna napisał: A nie bałaś się odbijać w tym lesie? Wilk! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Nakręcą o tym Trudne sprawy. A jest jakaś romantyczna wersja trudnych spraw? Bo to by było o tym jak nawiązujesz więź z libedem i nagle dostajesz bana na amen. Rozpaczasz z powodu braku kontaktu z ukochanym. Byliście o krok od przejścia na priv kiedy widmo z Jukonu złośliwymi zgłoszeniami przerwał rozwijający się romans. Nominuję chwilunię do dopisania ciągu dalszego. Znając chwilunię to napisze. Dlaczego ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Ja mam dwa tablety do forum tylko i vpn ale przeszkadza bo to blokuje strumień video do tv albo zwalnia neta mocno albo głupie allegro wyje z puzlem. To do dupy ja z tel muzykę sobie puszczam. A jak na tel mieć ten VPN? Bo ja z tel nawalam z kompa to raz na pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Trawa będzie podgrzewana, wszystko ogarnę To będzie obok geotermii ojca R.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Zepsuty, jak malowany. Będzie się działo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, malowany napisał: Trawa będzie podgrzewana, wszystko ogarnę Chyba waszym moczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: To do dupy ja z tel muzykę sobie puszczam. A jak na tel mieć ten VPN? Bo ja z tel nawalam z kompa to raz na pół roku Normalnie tak jak na każdym urządzeniu musisz zainstalowac program np hide me Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Trzeba obejrzeć Bożenę lu bitch żeby zobaczyć co pieprzy tym swoim zmanierowanym stylem. Beka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: Haha ale to by mogło mieć miejsce. Pamiętam jak czepek miała qrwice w moim kierunku i mówiła że będzie mnie zgłaszać a libed nie zgłaszaj jej ! Po co ty ją zgłaszasz! Już wtedy robił umizgi na privie a ja bym sobie wtedy chyba z banem nie poradziła na samym początku nie byłam taka wyszkolona . Więc ten scenariusz mógłby mieć miejsce Aaaaa, soł słit. To on jednak ma jakąś męską energię. Odpowiadam na wczorajsze pytanie: chcę przeczytać wasze privy te umizgi brzmią zachęcająco. Jak to było? Hej mała, zabookować ci bilet do Las Vegas? W terminie naszego ślubu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Takie poszatkowane ochłapy w całej kuchni. Tylko nie wpuszczaj sąsiada gdy przyjdzie pożyczyć sól E tam, przynajmniej juz wiecej nie przyjdzie po sol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Obyś nie musiał go błagać o pomoc. Baby plus alkohol... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, ferrytyna napisał: A nie bałaś się odbijać w tym lesie? Tzn tak wyszło przez przypadek bo poszłam z latarką w telefonie trochę w las bo mi się lać chciało, i tak sobie świece żeby widzieć drogę, ja patrzę a tu jeden grzybek, drugi, trzeci, czwarty... To wróciłam się tylko po jakąś siatkę i zaczęłam te grzyby zbierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Aaaaa, soł słit. To on jednak ma jakąś męską energię. Odpowiadam na wczorajsze pytanie: chcę przeczytać wasze privy te umizgi brzmią zachęcająco. Jak to było? Hej mała, zabookować ci bilet do Las Vegas? W terminie naszego ślubu. Nie no ogólnie priv to była odrębna rzeczywistość. Ja się czasem droczyłam na forum a libed wiele mniej i miałam beke jak kiedyś robiejaklubie mi napisala w stylu ‚widzę Że wpadł ci w oko kolega bo ciągle o nim piszesz ale zmartwię cię - on raczej nie jest zainteresowany kobietami’ Edytowano 5 godzin temu przez ferrytyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu Serio wolę roochanie a jak nie ma to mi niepotrzebne takie towarzystwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: To będzie obok geotermii ojca R.? Do Torunia się nie wybieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 5 godzin temu Nie wyobrazam sobie Libeda robiacego umizgi. Moj umysl nie potrafi sobie tego zobrazowac. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: E tam, przynajmniej juz wiecej nie przyjdzie po sol. Przyjdzie w towarzystwie policji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Tzn tak wyszło przez przypadek bo poszłam z latarką w telefonie trochę w las bo mi się lać chciało, i tak sobie świece żeby widzieć drogę, ja patrzę a tu jeden grzybek, drugi, trzeci, czwarty... To wróciłam się tylko po jakąś siatkę i zaczęłam te grzyby zbierać. Mogłaś gangbang przeżyć a zbieralas grzyby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, ferrytyna napisał: Chyba waszym moczem Dobra, ty odpadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Mogłaś gangbang przeżyć a zbieralas grzyby? Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Nie wyobrazam sobie Libeda robiacego umizgi. Moj umysl nie potrafi sobie tego zobrazowac. Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Mogłaś gangbang przeżyć a zbieralas grzyby? Ja p… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Nie wyobrazam sobie Libeda robiacego umizgi. Moj umysl nie potrafi sobie tego zobrazowac. To takie...niebetonowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Dobra, ty odpadasz Hahaha i tak mnie głowa bedzie bolała wtedy już pisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Obyś nie musiał go błagać o pomoc. Baby plus alkohol... Wszystko ogarnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Mogłaś gangbang przeżyć a zbieralas grzyby? Ty nie wiesz co ty mówisz, tam było ze 40 chłopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu Elce się chciało lać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 5 godzin temu Dobrze, ze Libed i Crazy nie planuja dzieci, bo nie wiem jakby im wytlumaczyli początki swojej znajomosci. Pewnie dlatego nie chca ich miec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach