WychodzeNaChwile 519 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Nakręcą o tym Trudne sprawy. A jest jakaś romantyczna wersja trudnych spraw? Bo to by było o tym jak nawiązujesz więź z libedem i nagle dostajesz bana na amen. Rozpaczasz z powodu braku kontaktu z ukochanym. Byliście o krok od przejścia na priv kiedy widmo z Jukonu złośliwymi zgłoszeniami przerwał rozwijający się romans. Nominuję chwilunię do dopisania ciągu dalszego. ciąg dalszy opiszę lecz to zrobię wierszem liryka jest trafniejsza gdy chodzi o serce kobieta ta otacza mężczyzn swoim nimbem padają do jej stóp choć imię ma inne jeden jej przysłania świat swym intelektem drugi opowieścią z jukońskim dialektem Femme fatale doprawdy gotuje ziemniaka dla jednego jej uśmiechu opier... ptaka! Czasem tu odgrywa lekko zagubioną i na pomoc biegnie mężczyzn całe grono Ale co poradzisz Od czasów Judasza Na najtańszy towar Chętnych cała masa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Tzn tak wyszło przez przypadek bo poszłam z latarką w telefonie trochę w las bo mi się lać chciało, i tak sobie świece żeby widzieć drogę, ja patrzę a tu jeden grzybek, drugi, trzeci, czwarty... To wróciłam się tylko po jakąś siatkę i zaczęłam te grzyby zbierać. Myslaalm ze patrze a tu droga do domu To był jakiś Izabelin?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Ja p… On tak żartuje tylko... prawda leżak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ty nie wiesz co ty mówisz, tam było ze 40 chłopa. Z autobusem Arabów zdradziła go. Nie takie rzeczy świat widział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Z autobusem Arabów zdradziła go. Nie takie rzeczy świat widział. Ale on był na miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu To miało być kulturalne spotkanie, a nie lanie po lesie, czy jakieś krzaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Dobrze, ze Libed i Crazy nie planuja dzieci, bo nie wiem jakby im wytlumaczyli początki swojej znajomosci. Pewnie dlatego nie chca ich miec. Myślę, że jest dość standardowa jak na obecne czasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Dokładnie. To jakaś reakcja na stres albo nieśmiałosc było jak stypiara wykorzystać spotkanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: ciąg dalszy opiszę lecz to zrobię wierszem liryka jest trafniejsza gdy chodzi o serce kobieta ta otacza mężczyzn swoim nimbem padają do jej stóp choć imię ma inne jeden jej przysłania świat swym intelektem drugi opowieścią z jukońskim dialektem Femme fatale doprawdy gotuje ziemniaka dla jednego jej uśmiechu opier... ptaka! Czasem tu odgrywa lekko zagubioną i na pomoc biegnie mężczyzn całe grono Ale co poradzisz Od czasów Judasza Na najtańszy towar Chętnych cała masa Mile, masz jakiś konkretny problem ze mną czy jesteś chamem dla sportu?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Ale on był na miejscu Bo to kukold był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: ciąg dalszy opiszę lecz to zrobię wierszem liryka jest trafniejsza gdy chodzi o serce kobieta ta otacza mężczyzn swoim nimbem padają do jej stóp choć imię ma inne jeden jej przysłania świat swym intelektem drugi opowieścią z jukońskim dialektem Femme fatale doprawdy gotuje ziemniaka dla jednego jej uśmiechu opier... ptaka! Czasem tu odgrywa lekko zagubioną i na pomoc biegnie mężczyzn całe grono Ale co poradzisz Od czasów Judasza Na najtańszy towar Chętnych cała masa Juz się uspokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Myślę, że jest dość standardowa jak na obecne czasy. Ale jak zobrazowac to miejsce potomkom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, malowany napisał: Elce się chciało lać W sensie że co? Że mówię jak chłop? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Caryca nie wywołuj już go w moim kontekście tego ‚nowego’ użytkownika nie jestem fanką jego twórczości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Ale jak zobrazowac to miejsce potomkom? Zwyczajnie? Toż to forum dyskusyjne. Przecież nie trzeba mówić dziecku, że się dyskutowało o kupie. Tak jak pewnie nie wszyscy mówią dzieciom, że powstały z połączenia alkoholu i pobytu w dyskotekowym kibelku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: W sensie że co? Że mówię jak chłop? xd Pisz jak chcesz, luz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: Mile, masz jakiś konkretny problem ze mną czy jesteś chamem dla sportu?;) właśnie się zastanawiałem czy ostatnia zwrotka to jednak nie jest przegięcie i pozwoliłem sobie na więcej swobody Nic do Ciebie nie mam i to nie była wycieczka osobista Nie chciałem sprawić Ci przykrości, przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Caryca nie wywołuj już go w moim kontekście tego ‚nowego’ użytkownika nie jestem fanką jego twórczości Mi też ten utwór nie przypadł do gustu. Chyba miał zaćmienie umysłu, bo jednak mi nie pasuje do hejterstwa jego osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, ferrytyna napisał: Myslaalm ze patrze a tu droga do domu To był jakiś Izabelin?:) To było tam gdzie mam działkę. A do domu jakieś 15 km było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: właśnie się zastanawiałem czy ostatnia zwrotka to jednak nie jest przegięcie i pozwoliłem sobie na więcej swobody Nic do Ciebie nie mam i to nie była wycieczka osobista Nie chciałem sprawić Ci przykrości, przepraszam. Ojej taki intelektualista i literat i nie wiedział. Wybacz ale nie przyjmuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 4 godziny temu Myślicie, że przyszłe pokolenia będą to czytać? Ciekawe co sobie pomyśla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, malowany napisał: To miało być kulturalne spotkanie, a nie lanie po lesie, czy jakieś krzaki To gdzie w takim razie można będzie się odlać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Mi też ten utwór nie przypadł do gustu. Chyba miał zaćmienie umysłu, bo jednak mi nie pasuje do hejterstwa jego osoba. To raczej nie jest nowa osoba bo jednak ciężko uwierzyć że to były szynszyli który jest tu od przysłowiowego miesiąca i wszystko wie o wszystkich. Ktoś się kryje za tym nickiem a kto to już mnie nie interesuje a jeśli faktycznie jest byłym to rozumiem dlaczego Edytowano 4 godziny temu przez ferrytyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: To jakaś reakcja na stres albo nieśmiałosc było jak stypiara wykorzystać spotkanie xD Nawet tak nie żartuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Myślicie, że przyszłe pokolenia będą to czytać? Ciekawe co sobie pomyśla jutro już tego nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To gdzie w takim razie można będzie się odlać? Normalnie przy ognisku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To gdzie w takim razie można będzie się odlać? Do szafy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: Myślicie, że przyszłe pokolenia będą to czytać? Ciekawe co sobie pomyśla A kto by to trzymał na serwerach tyle lat? Chyba że policja i uczelnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Tu nigdy nie było nowych osób. To zawsze są stare. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To gdzie w takim razie można będzie się odlać? Do szklanki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach