malowany 101 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jutro już tego nie będzie Fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Mi też ten utwór nie przypadł do gustu. Chyba miał zaćmienie umysłu, bo jednak mi nie pasuje do hejterstwa jego osoba. On ma jakiś problem do Libeda więc zapewne rykoszetem obrywam klasa. Takim tekstem to mi nawet widmok w amoku nie zajechał. A ja z gościem ani jednej inby nie miałam. no cóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: To raczej nie jest nowa osoba bo jednak ciężko uwierzyć że to były szynszyli który jest tu od przysłowiowego miesiąca i wszystko wie o wszystkich. Ktoś się kryje za tym nickiem a kto to już mnie nie interesuje a jeśli faktycznie jest byłym to rozumiem dlaczego Nie wiem, nie jestem ekspertem od rozszyfrowywania ludzi. A moje autorytety w tej dziedzinie zaliczają takie wtopy, że nie ma tu na kim się oprzeć w śledztwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Normalnie przy ognisku A Iskra tam będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nawet tak nie żartuj. Poka wpadla na takie coś i sobie zarobila to powinien być gangbag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Tu nigdy nie było nowych osób. To zawsze są stare. Kafeteria jest chyba zbyt młoda na tyle reinkarnacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: A Iskra tam będzie? Nie będzie chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, malowany napisał: Normalnie przy ognisku 3 minuty temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Do szafy 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Do szklanki Ooo i co teraz wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: On ma jakiś problem do Libeda więc zapewne rykoszetem obrywam klasa. Takim tekstem to mi nawet widmok w amoku nie zajechał. A ja z gościem ani jednej inby nie miałam. no cóż Ma taki sam problem do libeda jak 95% forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Kafeteria jest chyba zbyt młoda na tyle reinkarnacji. A jednak. Niektórzy przeżyli tu już wiele żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 6 godzin temu Właśnie. Ciekawe co u Poki i czy Damiano się jej w końcu oświadczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Nie wiem, nie jestem ekspertem od rozszyfrowywania ludzi. A moje autorytety w tej dziedzinie zaliczają takie wtopy, że nie ma tu na kim się oprzeć w śledztwie. Jakbym miała się bawić śledztwo to celowałabym w tych którzy mają rozregulowany cykl ale nie będę się w to bawić są ludzie i parapety a kafeteria to specyficzny świat i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ooo i co teraz wybrać. Można przyjść w pielusze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nawet tak nie żartuj. Jakiś glupich partnerów wybierasz zamiast cię piepszyc to woza po kolegach wtf Też ci allegro dało smart od 30zl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZblokowanaGrażynka napisał: Właśnie. Ciekawe co u Poki i czy Damiano się jej w końcu oświadczył Podobno dziedzku książki czyta i się tym chwali. Niezła fantazja odnośnie transa z kradzionymi fotami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZblokowanaGrażynka napisał: Właśnie. Ciekawe co u Poki i czy Damiano się jej w końcu oświadczył Damiano zapomniałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ooo i co teraz wybrać. Jak zabawa, to zabawa. Gdzie kto trafi, tam leje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, ferrytyna napisał: a jeśli faktycznie jest byłym to rozumiem dlaczego Touche! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ooo i co teraz wybrać. Mam nadzieję, że wybierzesz mądrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Jakiś glupich partnerów wybierasz zamiast cię piepszyc to woza po kolegach wtf Też ci allegro dało smart od 30zl? Smart jest od 45 złotych chyba.. Oczywiście jak masz opłacone na cały rok darmowe przesyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Nie będzie chciała Ona też pewnie alkoholiczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Ma taki sam problem do libeda jak 95% forum A jednak ci inni nie są takimi chamami. Czyli można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Jakiś glupich partnerów wybierasz zamiast cię piepszyc to woza po kolegach wtf Też ci allegro dało smart od 30zl? Dało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 6 godzin temu Były szynszyli z kafeterii xD elcia tez ma dziedzko z kafeteriuszem xD haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZblokowanaGrażynka napisał: Smart jest od 45 złotych chyba.. Oczywiście jak masz opłacone na cały rok darmowe przesyłki A mi dali od 30 bo zwracalem szajsy dużo xD Pytam elke czy też ma 30 czy 45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZblokowanaGrażynka napisał: Smart jest od 45 złotych chyba.. Oczywiście jak masz opłacone na cały rok darmowe przesyłki W allegro masz tak samo aktualne info jak w godzinach pracy Biedronek To taka promka na miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Dało To dobrze bo myślałem że moje janusziwanie miało wpływ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Smart jest od 45 złotych chyba.. Oczywiście jak masz opłacone na cały rok darmowe przesyłki od 3 listopada chyba do końca miesiąca od 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Ona też pewnie alkoholiczka Po co tak gadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Były szynszyli z kafeterii xD elcia tez ma dziedzko z kafeteriuszem xD haha To że był tu kilka razy to jeszcze chyba nie daje mu takiego miana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach