malowany 101 Napisano 4 godziny temu Lej do szklanki, leżak wypiję na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: A jednak ci inni nie są takimi chamami. Czyli można. Bo ja wiem. Jak jest gorąco to też ci pojeżdżamy za libeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To że był tu kilka razy to jeszcze chyba nie daje mu takiego miana. Nadaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Jeśli to pajonkowy to jest nawet kowbojem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Były szynszyli z kafeterii xD elcia tez ma dziedzko z kafeteriuszem xD haha No nie znasz tej historii? Wbił tu jako były szynszyli i bił się z makaronem. Teoria jest taka że przyszedł tu z reala. Incepcja Edytowano 4 godziny temu przez ferrytyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Smart jest od 45 złotych chyba.. Oczywiście jak masz opłacone na cały rok darmowe przesyłki 290 oszczędności od śmierci matki w smart bo wtedy kupiłem na nowym koncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Jeśli to pajonkowy to jest nawet kowbojem. Chyba oszalalaś. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: No nie znasz tej historii? Wbił tu jako były szynszyli i bił się z makaronem. Teoria jest taka że przyszedł tu z reala. Ja nadal twierdzę że makaron to postać fikcyjna bo to jest przypadek rodem z Choroszczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: A mi dali od 30 bo zwracalem szajsy dużo xD Pytam elke czy też ma 30 czy 45 Nie wiem jak ty masz, bo ja mam opłacony smart na cały rok i mam darmowe dostawy od kwoty 45 złotych, a czasami jest od 65 zł (zależy od dostawcy) Ciebie nie stać na chleb, więc nie będę dyskutować z tobą. Zmęczona jestem i ciężki dzień dziś miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Qrva teraz jestem skłonna uwierzyć że to ten były co po 5 latach się upomniał o 30 zł za dopłatę do wizzaira koniec mojej atencji w jego kierunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To że był tu kilka razy to jeszcze chyba nie daje mu takiego miana. Zwiedzający. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, malowany napisał: Lej do szklanki, leżak wypiję na raz Mów za siebie ja moczu nie pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Ja nadal twierdzę że makaron to postać fikcyjna bo to jest przypadek rodem z Choroszczy. Hahaha jakich jednak tutaj wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: No nie znasz tej historii? Wbił tu jako były szynszyli i bił się z makaronem. Teoria jest taka że przyszedł tu z reala. Kto? Ja się już pogubiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: 290 oszczędności od śmierci matki w smart bo wtedy kupiłem na nowym koncie Twoja mama dawno nie żyje. Czas dorosnąć i pomodlić się za nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Hahaha jakich jednak tutaj wiele Pytanie po co? To jakas jednostka chorobową udawac x lat przychlasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Kto? Ja się już pogubiłam. Wychodzenachwile to rzekomy były szynszyli z reala. Ja za tę wersję jednak nie ręczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Mów za siebie ja moczu nie pije Ale sikasz do szafy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 697 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: Teoria jest taka że przyszedł tu z reala. Nieprawda. Ponoć z Żabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Nie wiem jak ty masz, bo ja mam opłacony smart na cały rok i mam darmowe dostawy od kwoty 45 złotych, a czasami jest od 65 zł (zależy od dostawcy) Ciebie nie stać na chleb, więc nie będę dyskutować z tobą. Zmęczona jestem i ciężki dzień dziś miałam Ja mam opłacony na cały rok i darmowe dostawy od 30zł w tym miesiącu 290 oszczędności w pół roku smart kupiłem z promka -15 czy coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Mów za siebie ja moczu nie pije Nawet elki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Zwiedzający. Mam nadzieję że ten profil nie jest twój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 4 godziny temu Nie piszcie do późna. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: Nawet elki? Ekhem...nie przesadzasz? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Mam nadzieję że ten profil nie jest twój? Pieprzniczka nie jest zdolna do pewnych treści. To nie ona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ekhem...nie przesadzasz? xd Sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: Nawet elki? Nie wiem na pewno nie ze szklanki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Pieprzniczka nie jest zdolna do pewnych treści. To nie ona. W sensie do grafomańskiej poezji? Czy hejtu? ja w jej ustach też już byłam qrva. Ale przynajmniej w jakiejś sprawie - z piorunem. Taka qrva mogę być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Mam nadzieję że ten profil nie jest twój? Który? Amanta Elki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Nie wiem na pewno nie ze szklanki Prosto ze źródła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach