SzefowaSzefów 0 Napisano 9 godzin temu Mam już 40 lat. Nigdy wcześniej tak jak teraz nie doskwierała mi samotność. W akcie desperacji założyłam konto na portalu randkowym. Poznałam kogoś. Rozmawialiśmy ze sobą prawie miesiąc. Niedawno się spotkaliśmy. I chociaż z wyglądu nie zrobił na mnie piorunującego wrażenia to miał w sobie coś, że wciąż szukałam z nim kontaktu. Dawno tak dobrze nie rozmawiało mi się z żadnym mężczyzną, imponowała mi jego inteligencja i wiedza. Niestety okazał się być zupełnie inny niż w moich wyobrażeniach. Powiedział że nie chce się wiązać i dał mi do zrozumienia że chciałby spotykać się na niezobowiązujący seks. Jest mi dziś tak strasznie źle że nawet sobie popłakałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BARTOSZ 0 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, SzefowaSzefów napisał: Mam już 40 lat. Nigdy wcześniej tak jak teraz nie doskwierała mi samotność. W akcie desperacji założyłam konto na portalu randkowym. Poznałam kogoś. Rozmawialiśmy ze sobą prawie miesiąc. Niedawno się spotkaliśmy. I chociaż z wyglądu nie zrobił na mnie piorunującego wrażenia to miał w sobie coś, że wciąż szukałam z nim kontaktu. Dawno tak dobrze nie rozmawiało mi się z żadnym mężczyzną, imponowała mi jego inteligencja i wiedza. Niestety okazał się być zupełnie inny niż w moich wyobrażeniach. Powiedział że nie chce się wiązać i dał mi do zrozumienia że chciałby spotykać się na niezobowiązujący seks. Jest mi dziś tak strasznie źle że nawet sobie popłakałam. JAK TO BYŁAŚ TY W AWATARZE TO MOŻEMY SIĘ ZAPOZNAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 8 godzin temu Olać kurdupla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 8 godzin temu Od bzykania do zakochania jeden krok zartuje, nie zawsze, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, SzefowaSzefów napisał: Mam już 40 lat. Nigdy wcześniej tak jak teraz nie doskwierała mi samotność. W akcie desperacji założyłam konto na portalu randkowym. Poznałam kogoś. Rozmawialiśmy ze sobą prawie miesiąc. Niedawno się spotkaliśmy. I chociaż z wyglądu nie zrobił na mnie piorunującego wrażenia to miał w sobie coś, że wciąż szukałam z nim kontaktu. Dawno tak dobrze nie rozmawiało mi się z żadnym mężczyzną, imponowała mi jego inteligencja i wiedza. Niestety okazał się być zupełnie inny niż w moich wyobrażeniach. Powiedział że nie chce się wiązać i dał mi do zrozumienia że chciałby spotykać się na niezobowiązujący seks. Jest mi dziś tak strasznie źle że nawet sobie popłakałam. To taki stypiar z niego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 8 godzin temu Tutaj tyle fajnych kawalerów, np leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 8 godzin temu Czy on byl rolnikiem? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 8 godzin temu mało jest ludzi nadających się do jakiegokolwiek związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
de novo 5 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Dz i w k arz! Edytowano 8 godzin temu przez de novo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzefowaSzefów 0 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, Żaba Monìka napisał: Czy on byl rolnikiem? Nie ale mieszka na wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano 8 godzin temu Też jestem samotny ale nie mogę z nikim być przez mamę i tak nikt mnie nie chce. Tobie radzę szukać dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dada1995 0 Napisano 8 godzin temu 38 minut temu, BARTOSZ napisał: JAK TO BYŁAŚ TY W AWATARZE TO MOŻEMY SIĘ ZAPOZNAĆ ŻADNA NORMALNA NIE ZWIĄŻE SIĘ Z TAKIM PSYCHOLEM JAK TY USZATKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dada1995 0 Napisano 8 godzin temu NA DODATEK BIEDNYM I NA UTRZYMANIU MATKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Urmaj napisał: Też jestem samotny ale nie mogę z nikim być przez mamę i tak nikt mnie nie chce. Tobie radzę szukać dalej. A co mama się wtraca?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 8 godzin temu Związku to jest dla bogatych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Wyobraźnia lubi sobie dopowiadać to i owo... przynajmniej sprawę postawił jasno i możesz się umawiać z innymi. Przecież to żadne love... trochę se popisaliscie i tyle. Edytowano 8 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 8 godzin temu W tym wieku to powinnaś właśnie na niezobowiązujący seks sie umawiać zamiast sobie důpe zawracać związkami. One mają nie tylko plusy ale i minusy wiec nad czym tu rozpaczasz. Jak w zyciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 8 godzin temu Dobry materiał, tak pigułka tego co można usłyszeć u innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: W tym wieku to powinnaś właśnie na niezobowiązujący seks sie umawiać zamiast sobie důpe zawracać związkami. One mają nie tylko plusy ale i minusy wiec nad czym tu rozpaczasz. Jak w zyciu. Bo może pragnie związku, a nie niezobowiązujące seksy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Bo może pragnie związku, a nie niezobowiązujące seksy? Tu każdy pragnie zwiazku jak kania dżdżu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 8 godzin temu Ale jestem pewna że 3/4 ma jedynie romantyczne wyobrażenia na ten temat. Zwłaszcza jeśli jest stara panna bądź pravikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Tu każdy pragnie zwiazku jak kania dżdżu. Jak kania dzdzu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: W tym wieku to powinnaś właśnie na niezobowiązujący seks sie umawiać zamiast sobie důpe zawracać związkami. One mają nie tylko plusy ale i minusy wiec nad czym tu rozpaczasz. Jak w zyciu. Zgadzam sie niby brzmi jak takie pseudo pocieszenie ale jaknsie zastanwoic dobrze to zwiazek to jest kupa wyrzeczeń nerwów jak się rozstaniesz to się zbierasz do kupy dwa lata. Czy zalety jego są warte tego (za wszelką cenę) w razie wu? Zwlaszcza ze często ludzie podają dziwne argumenty za typu samemu nie wezmę kredytu. Edytowano 7 godzin temu przez ferrytyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Zgadzam sie niby takie pseudo pocieszenie ale jaknsie zastanwoic dobrze to zwiazek to jest kupa wyrzeczeń nerwów jak się rozstaniesz to się zbierasz do kupy dwa lata. Czy zalety jego są warte tego (za wszelką cenę) w razie wu? Zwlaszcza ze często ludzie podają dziwne argumenty za typu samemu nie wezmę kredytu. Nie pocieszam pseudo to moje przemyślenia. Zycie ma i plusy i minusy w każdej dziedzinie. Ja akurat jestem stworzona do bycia samemu. Jej mi się zwiazek rozpadnie to nie zamierzam ponawiać. Będę se sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Nie pocieszam pseudo to moje przemyślenia. Zycie ma i plusy i minusy w każdej dziedzinie. Ja akurat jestem stworzona do bycia samemu. Jej mi się zwiazek rozpadnie to nie zamierzam ponawiać. Będę se sama W sensie tak brzmi ale ja się z tym zgadzam więc jest to prawda może tak brzmieć na 1 rzut ale ja się nad tym ostatnio zastanawiałam ostro i doszłam do takich wniosków. Kiedyś miałam nieco inne zdanie ale tylko odrobinę (pjerdy o docieraniu) a po co komu docieranie. Bycie samemu jest demonizowane i większość ludzi się źle przez to czuję bo myśli że ma chuyowo a ma normalnie. Oczywiście mówię o ludziach którzy istnieją samemu a nie są Huba drzewna czy typowa przylepa bo im na pewno ciężej Edytowano 7 godzin temu przez ferrytyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: W sensie tak brzmi ale ja się z tym zgadzam więc jest to prawda może tak brzmieć na 1 rzut ale ja się nad tym ostatnio zastanawiałam ostro i doszłam do takich wniosków. Kiedyś miałam nieco inne zdanie ale tylko odrobinę (pjerdy o docieraniu) a po co komu docieranie. Bycie samemu jest demonizowane i większość ludzi się źle przez to czuję bo myśli że ma chuyowo a ma normalnie. Oczywiście mówię o ludziach którzy istnieją samemu a nie są Huba drzewna czy typowa przylepa bo im na pewno ciężej I tak nas wrzucają do jednego wora z takimi których nikt kijem nie tyka. Cóż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: I tak nas wrzucają do jednego wora z takimi których nikt kijem nie tyka. Cóż. Ja mam wnioski na podstawie 2 wersji więc mam pełne prawo mówić co mówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Ja mam wnioski na podstawie 2 wersji więc mam pełne prawo mówić co mówię Że kijem tracana byłaś? Gorąco mi nie kontaktuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 19 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Że kijem tracana byłaś? Gorąco mi nie kontaktuje Hahah nie jak się żyje w związku w ścisku i solo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 7 godzin temu Można czuć się samotnym i to też naturalne. Zwlaszcza jesli sie nie ma zadnej bliskiej duszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach