Rym Cym + 75 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, ZblokowanaGrażynka napisał: 69 lat skończyłam brzydki i bezrobotny Przemku ssący ...sa za śmietnikiem Przeżywasz jakby to ciebie dotyczyło Myślisz, że przez to wize dostaniesz szczerbatku? wizę dostanie ale do zakładu dla umysłowo chorych którą ciotka już mu raz oferowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WŁODZIMIERZ 6 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Rym Cym + napisał: wizę dostanie ale do zakładu dla umysłowo chorych którą ciotka już mu raz oferowała Chyba w twoich urojeniach szympans co wierzy w wymyślone historie smakosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 58 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Żaba Monìka napisał: Polak cieszacy sie z wyboru Trumpa to jak indyk cieszacy sie ze swiat Bozego Narodzenia. no jak murzyn glosowal na ku klux klan to nie ma sie co dziwic ze i prosty polak cieszy sie ze zwyciestwa trumpa w koncu trump musial wygrac tez glosami imigrantów kobiet i czarnych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 58 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Rym Cym + napisał: putin oficjalnie poparł harris tak tylko przypomnę. prezentujesz logike typowego wyborcy trumpa no po prostu prosty czlowiek z prowincji bez obrazy ale takie sa fakty tym zdaniem to udowadniasz. wlodimir jaja sobie z ciebie robi a ty nawet nie wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 58 Napisano 3 godziny temu zaloze sie ze jak trump bedzie sie sciskal z pu.tinem to dutch bedzie pisal maz stanu a tydzien wczesniej wklei tuska w uscisku na mole i napisze zdra.jca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1091 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: prezentujesz logike typowego wyborcy trumpa no po prostu prosty czlowiek z prowincji bez obrazy ale takie sa fakty tym zdaniem to udowadniasz. wlodimir jaja sobie z ciebie robi a ty nawet nie wiesz Niektorzy nie potrafia rozpoznac ruskiego trolla nawet gdy sam Putin przemawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 2 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: no jak murzyn glosowal na ku klux klan to nie ma sie co dziwic ze i prosty polak cieszy sie ze zwyciestwa trumpa w koncu trump musial wygrac tez glosami imigrantów kobiet i czarnych. I co kupiles tego pleja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 75 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: zaloze sie ze jak trump bedzie sie sciskal z pu.tinem to dutch bedzie pisal maz stanu a tydzien wczesniej wklei tuska w uscisku na mole i napisze zdra.jca a propos tuska to wysłał już na twitterze gorące gratulacje swojemu imiennikowi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 58 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: I co kupiles tego pleja nie bo nie ma mnie w weekend wiec nie bede mial jak odebrac kupie jak wroce jakby cos nie gralo to bede mial jak oddac w razie czego Edytowano 3 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 58 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Rym Cym + napisał: a propos tuska to wysłał już na twitterze gorące gratulacje swojemu imiennikowi xD a mogl napisac jak andrzej ze gratuluje kampanii i czeka na decyzje komitetu elektorskiego andrzej napisal ponownie to samo czy jednak czegos sie uczy i pogratulowacl zamiast pisac bzdury ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 75 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: I co kupiles tego pleja nie, bo trump wygrał a w cnn powiedzieli że to koniec świata, to po co... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: nie, bo trump wygrał a w cnn powiedzieli że to koniec świata, to po co... xD A co woli giełda usa do wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 513 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Rym Cym + napisał: a propos tuska to wysłał już na twitterze gorące gratulacje swojemu imiennikowi xD A co w tym śmiesznego? Miał wysłać człowieka bizona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 10 napisał: A co woli giełda usa do wzrostu na pewno nie nieprzewidywalnego szalenca ktory drukuje pieniadze a pozniej narzeka na wysoka inflacje i obwinia o nia innych ktorzy byli po nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 75 Napisano 3 godziny temu (edytowany) a pamiętasz libed jak wczoraj pajacowałeś, jak to masz w swoim mało eleganckim i prymitywnym zwyczaju, naśmiewałeś się, że prognozuję wygraną trumpa od miesięcy? a ja ci pisałem: libedziak, ty tak nie szarżuj, bo co jak jutro wygra, to wyjdziesz na pajaca... xD no i wyszedłeś... xDDD razem z bezzębnym i fifim... tercet egzotyczny. a ja na zimno kalkulowałem, liczyłem stan po stanie, a nawet hrabstwa w swing states i od miesięcy wychodziło, że będzie miazga, tylko media tego wam nie powiedzą wprost, bo cnn nie jest od informowania. ; ) Edytowano 3 godziny temu przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 513 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Rym Cym + napisał: a pamiętasz libed jak wczoraj pajacowałeś i jak to masz w swoim mało eleganckim i prymitywnym zwyczaju, naśmiewałeś się, że prognozuję wygraną trumpa od miesięcy? a ja ci pisałem: libedziak, ty tak nie szarżuj, bo co jak jutro wygra, to wyjdziesz na pajaca... xD no i wyszedłeś... xDDD razem z bezzębnym i fifim... tercet egzotyczny. a ja na zimno kalkulowałem, liczyłem stan po stanie, a nawet hrabstwa w swing states i od miesięcy wychodziło, że będzie miazga, tylko media tego wam nie powiedzą wprost, bo cnn nie jest od informowania. ; ) Chyba mocno ci te wybory weszły u nas też będziesz tak analizował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 75 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: A co w tym śmiesznego? Miał wysłać człowieka bizona? to że trump nienawidzi tuska a tusk jego więc to takie fałszywe życzenia fałszywego człowieka mieli przecież te słynne spiny gdy tusk był ojropresidentem Edytowano 3 godziny temu przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 75 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Chyba mocno ci te wybory weszły u nas też będziesz tak analizował? tak, bo psefologia wyborcza to jedno z moich wielu hobby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: a pamiętasz libed jak wczoraj pajacowałeś, jak to masz w swoim mało eleganckim i prymitywnym zwyczaju, naśmiewałeś się, że prognozuję wygraną trumpa od miesięcy? a ja ci pisałem: libedziak, ty tak nie szarżuj, bo co jak jutro wygra, to wyjdziesz na pajaca... xD no i wyszedłeś... xDDD razem z bezzębnym i fifim... tercet egzotyczny. a ja na zimno kalkulowałem, liczyłem stan po stanie, a nawet hrabstwa w swing states i od miesięcy wychodziło, że będzie miazga, tylko media tego wam nie powiedzą wprost, bo cnn nie jest od informowania. ; ) tak pamietam w zyciu nie sadzilem ze tylu tlukow tam jest nie mam najlepszego zdania o mieszkancach usa ale dzisiaj tez nie moge pojac jak baby moga glosowa cna szowiniste, portorykanczycy czy imigranci. no to jest wlasnie logika jak ktos na kafeterii pisal chyba pieprz ze dostal sie taki imigrant do usa i glosuje na trumpa zeby inni juz nie przyjezdzali bo boi sie ze zabranie dla niego zasilkow. to musi byc ten klucz bo inaczej nie miesci mi sie w glowie jak kobieta, imigran czy murzyn moze na niego zaglosowac a skoro wygral to wielu jednak musialo jakby tylko glosowali stare prawicowe dziady to by nie mial szans na wygrana. nielogiczne dla mnie jest wlasnie glosowanie przez murzyna na ku klux klan a jak widac jednak takie rzeczy w swiecie sie zdarzaja. no po prostu ludzie sa tepi nie widze innej mozliwosci ty widzisz w nim mesjasza piszesz o jakichs przepowiedniach jak z tym zamachem wtedy to trzeba miec jednak takie myslenie jak twoje zeby na niego zaglosowac. glupich po prostu jest coraz wiecej. trzeba wymyslic inny system zamiats demokracji zeby ten ktory zyje na koszt innych nie pracuje nie mial takiego samego glosu jak ten ktory go utrzymuje ilosc pasozytow tak sie rozrosla ze za chwile oni beda dzialali jak bada sciagajaca haracze beda krzyczec dejcie wiecej nierobom bo was nie wybierzemy przeciez czlowieku ty skopiowales te mape z internetu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1091 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Rym Cym + napisał: a pamiętasz libed jak wczoraj pajacowałeś, jak to masz w swoim mało eleganckim i prymitywnym zwyczaju, naśmiewałeś się, że prognozuję wygraną trumpa od miesięcy? a ja ci pisałem: libedziak, ty tak nie szarżuj, bo co jak jutro wygra, to wyjdziesz na pajaca... xD no i wyszedłeś... xDDD razem z bezzębnym i fifim... tercet egzotyczny. a ja na zimno kalkulowałem, liczyłem stan po stanie, a nawet hrabstwa w swing states i od miesięcy wychodziło, że będzie miazga, tylko media tego wam nie powiedzą wprost, bo cnn nie jest od informowania. ; ) Nie da sie przewidziec na 100% wiec juz nie przesadzaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 513 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: to że trump nie nawidzi tuska a tusk jego więc to takie fałszywe życzenia fałszywego człowieka Ale przecież dobrze wiesz, że to dyplomacja międzynarodowa a nie podwórko między blokami. Myślisz, że wszystkie inne gratulacje są szczere? Chyba tylko od Dudy i Orbana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 513 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Rym Cym + napisał: tak, bo psefologia wyborcza to jedno z moich wielu hobby. To z.ciekawością poczytam za kilka miesięcy, nie powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 58 Napisano 3 godziny temu w polsce tez baby glosuja na orto iuris czy korwina mike to logicznie jest niewytlumaczalne tlumaczy to tylko skrajna glupota niektorzy widocznie maja geny chlopa panszczyznianego i to u nich silniejsze niz rozum analogicznie z murzynami dostali wolnosc ale widocznie tesknia zeby bylo jak dawniej niemi prace bo im pan zapewnial od switu do nocy to nic ze bez wynagrodzenia. teraz sa nieszczesliwi bo inni maja lepiej kiedys wszyscy mieli zle poza nielicznymi i moze byli szczesliwsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 75 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Nie da sie przewidziec na 100% wiec juz nie przesadzaj. ale da się nie być aroganckim bucem i mieć trochę pokory w sobie, nawet ja wczoraj, mimo, że wygrana trumpa była bardzo prawdopodobna, miałem w sobie na tyle pokory by nie pisać, że wygra na bank, a kto myśli inaczej ten deebil... tego zabrakło libedowi, więc jest w tercecie z przemkiem i fifim. gratuluję i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 58 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Chyba mocno ci te wybory weszły u nas też będziesz tak analizował? no pisiory musza zyc jakas nadzieja teraz zyja nadzieja ze moze tusk abdykuje bo w stanach sie wladza zmienila poza tym dutch zawsze sie ekscytowal stanami po tym mozna go bylo poznac ze to jego incki nikt inny tak nie przezywa tego co sie na wiosce w texasie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1091 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: ale da się nie być aroganckim bucem i mieć trochę pokory w sobie, nawet ja wczoraj, mimo, że wygrana trumpa była bardzo prawdopodobna, miałem w sobie na tyle pokory by nie pisać, że wygra na bank, a kto myśli inaczej ten deebil... tego zabrakło libedowi, więc jest w tercecie z przemkiem i fifim. gratuluję i tyle Blad poznawczy polegajacy na tym, ze ocenia innych po sobie. A W Twoich ocenach tez jest duzo zyczeniowosci, nie da sie ukryc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 58 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Blad poznawczy polegajacy na tym, ze ocenia innych po sobie. A W Twoich ocenach tez jest duzo zyczeniowosci, nie da sie ukryc. nie do konca po sobie tylko juz napsialem po czym nie sadzilem ze baba moze glosowac na alfonsa czy szowniste albo portorykanczyk po prostu mi sie to w glowie nie miesci. pomijam juz rzeczy takie jak to ze to przestepca ktoremu gorzilo wiezienie w ktorym um.rze, klamca itd. bo ja wiem ze tepi ludzie nie wylapia tych klamstw no ale imigrant chyba rozumie jego przekaz ze wysle do walki z nimi wojsko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 75 Napisano 2 godziny temu (edytowany) z ostatniej chwil cnn: trump wygrywa wisconsin. koniec... 277 głosów minimum ma trump. Harris nie ma już nawet matematycznych szans. Trump prezydentem. dzięki wszystkim za wpisy i dyskusję, to był historyczny poranek... na naszych oczach zmienia się nie tylko usa, ale świat. Edytowano 2 godziny temu przez Rym Cym + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 126 Napisano 2 godziny temu Ja cały czas czekam aż ktoś mi w punktach wypisze plusy tej prezydentury, poza tymi, że jak ktoś jest mizoginem, szowinistą i rasistą to się cieszy że ktoś do niego podobny właśnie został prezydentem USA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 126 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Rym Cym + napisał: z ostatniej chwil cnn: trump wygrywa wisconsin. koniec... 277 głosów minimum ma trump. Harris nie ma już nawet matematycznych szans. Trump prezydentem. dzięki wszystkim za wpisy i dyskusję, to był historyczny poranek... na naszych oczach zmienia się nie tylko usa, ale świat. I uważasz że to będą zmiany na lepsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach