Pochwa w pochwie 10 3 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Z tymi tik tokami to ludzie oszaleli bo 90% to ogląda takich w wieku do 40stki, chociaż pewnie i starsi też ogladają. Ja se poskroluje czasem ale to nie jest to samo co kiedyś Kiedyś dużo samic fajnie tańczyła dzisiaj to co chwila - zbieram na odkurzacz dajson 2000 - może mi ktoś wytłumaczyć czyn jest blik - paczcie jak wstawilam lustra do salonu - kredyt hipoteczny wystarczy 7100 netto Itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 3 Napisano 3 godziny temu Zrobiło się jakiś nvm pytania rzeczywistości z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 3 Napisano 3 godziny temu A i też często jakiś zjèb z obsesji na punkcie swojego wyglądu coś gada siłowni lekarstwem na wszystkie rzeczy A potem lachon a pytasz lachona ile waży a ty ile masz cm A jakiś typ 19 i co lyso ci szmaťo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 3 Napisano 3 godziny temu To nie jest już tiktoka jak kiedyś gdzie służył głównie do tańca samic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 3 godziny temu no tak kiedys sie tanczylo a teraz zadaje sie pytania do smartfona AI i robot ci mowi jak masz zyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 3 godziny temu smartfon i ludzie z tiktoka co ci odpowiadaja na pytania to twoj szef i musisz ich sluchac to beda pieniazki wysylali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: no tak kiedys sie tanczylo a teraz zadaje sie pytania do smartfona AI i robot ci mowi jak masz zyc Jak jakas samiczka zatanczy i znac jej punie to daje serduszko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 3 Napisano 3 godziny temu Teraz 10% tanca i pochwy a 90% pytan czy warto se kupić odkurzacz za cenę konsoli Jej napisać za 100 też odkurza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 3 godziny temu ja bym jej odpowiedzial nie, nie warto sobie kupowac odkurzacza za cene konsoli wypieerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 3 godziny temu ja mam jakis odkurzacz Dyson ide sobie chate odkurze w ogole, dzieki lezak ze mi przypomniales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 3 Napisano 3 godziny temu Ja se kupie taki za 100 bo miałem kiedyś i dobry był minimalist Elka coś ciekawego kupiła za 170 musi mi pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ja mam jakis odkurzacz Dyson ide sobie chate odkurze w ogole, dzieki lezak ze mi przypomniales A ja mam w zsypie jamnika ale ma takie obroty że korki może wywalic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 3 Napisano 3 godziny temu Ale trzymam bo żeby coś przedmuchac wkladasz z 2 strony i masz dmuchawice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 3 Napisano 3 godziny temu Dmuchnac to musze kontakty bo zapomniałem okleic malarska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 3 godziny temu ja mam tutaj 70 calowy tv lg i chce sobie ten film obejrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 3 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: ja mam tutaj 70 calowy tv lg i chce sobie ten film obejrzec Dużo ludzi teraz 100 kupuje to dobrze stanieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 2 godziny temu ja tam nie kupuje w ogole czekam na konsole i bede gral jeszcze z 2-3 tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) mam zamiar sobie np. brac dwa powerbanki naladowane, w pubie sobie moge ladowac za darmo i potem z konsola i dwoma powerbankami ide sobie gdzies za miasto gdzie mnei nikt nigdy nie znajdzie i sobie tam bede lezal samotnie i sie cieszyl zyciem i gral w gierki a dzwiek na moich sluchawkach za 1000zl z kablem za 35 funtow XD i sobie skreta bede jaral wsrod drzewek w lesie, tego wlasnie pragne nie chce dziewczyny, bo one mnie krzywdza Edytowano 2 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 2 godziny temu dzieci tez bym sobie porobil ale nie ma gdzie i z kim XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: dzieci tez bym sobie porobil ale nie ma gdzie i z kim XD Może z elka ja nie wiem po co pracować jako se można dzieci bawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Może z elka ja nie wiem po co pracować jako se można dzieci bawić robilbys dzieci z elka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) ja chcialem z kim innym robic dziefci, ale ta osoba sie nigdy nie odezwie do mnie juz, dlatego czuje sie beznadziejnie i przegrany tez Edytowano 2 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 2 godziny temu mnie to sie lezak nie chce ogolnie wsrod ludzi przebywac, zawsze wolalemsobie gdzies sam za miastem byc albo w domu, a tak wychodzic i poznawac kogos to ciezko u mnie z tym bardzo, moze to dlatego taki przegrany jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 2 godziny temu jak sobie przypominam cos milego z lat szkolnych np. jak bylem goowniarzem albo nastolatkiem, to jak siedzialem w domu i sobie w gry gralem na kompie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 2 godziny temu musze isc sie wykapac do bajorka i zimna woda, bo znowu jestem smutny, ze sie katiuszka nigdy do mnie nie odezwie, ale jak jestem w tej lodowatej wodzie to mi przechodzi, ale czasem jak tak z rana poplywam kraulem w rzece, to tez mam zjeebany humor, ale dzisiaj po poludniu powinno byc spoko fajnie ze tam malo ludzi chodzi, wiec moge sie kapac, nawet nago troche sie boje, ze np szlaby jakas samica i mnie nagiego zobaczyla jak sie kapie w lesie i ciekawe co wtedy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 2 godziny temu ale ta katiuszka tez dziwna byla, jak chcialem sie spotkac gdzies za miastem np zeby isc sie przejsc, gdize jest fajnie to nie, ze tylko w miescie to chooy wsrod ludzi sie stresuje troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 2 godziny temu pisala, ze jak sie spotkamy nie w terenie publicznym to ze ja porwe, wtf ciekawe czym i jak xD jak nawet samochodu nie mam i prawka xD sama byla posrana, a teraz na mnie jest, ze to przeze mnie nigdzie nie pojechalismy my zesmy z ziomkiem siedzieli na fazie i ja odlatywalem sluchajac trance z wiezy i siedzialem przy kompie, fajnie bylo a katiuszka bala sie wpasc na chate do mnie mnie zabrac do Polski XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 2 godziny temu ale jak np mowie angolom ze sie kapie o tej porze w rzece w zimnej wodzie i plywam kraulem, to ze jestem mad i crazy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 2 godziny temu ogolnie to jestem zalamany ze katiuszka sie nigdy do mnie nie odezwie, dlatego musze isc do bajorka zeby mnie wymrozilo dobrze i ochlodzilo, potem sie fajnie czuje zegnajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 702 Napisano 44 minuty temu 2 godziny temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Ja se poskroluje czasem ale to nie jest to samo co kiedyś Kiedyś dużo samic fajnie tańczyła dzisiaj to co chwila - zbieram na odkurzacz dajson 2000 - może mi ktoś wytłumaczyć czyn jest blik - paczcie jak wstawilam lustra do salonu - kredyt hipoteczny wystarczy 7100 netto Itd... Widocznie się przekształcił bo ludzi bardziej interesowały np odkurzacze, kredyty, lustra w salonie niż tańczące samice. xD Zresztą od takich rzeczy to są chyba głównie inne strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach