Jestem Jaka Jestem 24 Napisano 6 godzin temu Od dziś będę tu płakać za pewnym przystojniakiem, który ożenił się w te wakacje. Nie chcę obarczać tym tematem mojej rodziny ani koleżanek. Będę sobie tutaj od dziś cierpieć i o tym pisać. Nie musicie odpisywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 24 Napisano 6 godzin temu Muszę się chyba już rozejrzeć za kolejnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 6 godzin temu ja juz od kilku miechow za kims placze ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 5 godzin temu czekam jak mi przyjdzie moja handheld konsola Retroid Pocket 5 jesscze z dwa tygi conajmniej poczekam, bo od 14 listopada sa wysylki ale bede tak gierczyl ze hoho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 5 godzin temu (edytowany) jak widzialem to niektore gierki bardzo fajnie wygladaja na wii, i na ps ten rachet n clan tez niezle, 60 fps konsola z procesorem snapdragon 865. ten sam procek jest w samsung galaxy s20, a ja bede mial konsole z tym prockiem za 169 funtow XD zamowilem dock do niego z hdmi i 4 usb XD do tego bede mogl dual boot linuxa z androidem XD Edytowano 5 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 24 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 9 napisał: No a każdy typ píerdzi Niektórzy nie robią tego przy kobiecie, bo wiedzą że to nie wypada. Raczej dyskretnie prykają, albo w samotności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 5 godzin temu dobrze ze ja nie placze za zadnym przystojniakiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 24 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: dobrze ze ja nie placze za zadnym przystojniakiem xD Ale za kimś płaczesz, wyżej pisałeś, że od kilku miesięcy. Ja dopiero od wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 5 godzin temu Przytulam Autorko i Ty też w końcu kogoś poznasz 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 2 Napisano 5 godzin temu I tak będę banowany dzisiaj za prawdę rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 5 godzin temu W sumie to mi przejdzie niedlugo, bo fajna konsole zamowilem sobie dwa dni temu xD nie ma co plakac ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Przytulam Autorko i Ty też w końcu kogoś poznasz 🥰 Na chooj mnie bsnujesz co za różnica między pochwa w pochwie 9 a 99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Na chooj mnie bsnujesz co za różnica między pochwa w pochwie 9 a 99 Który to juz nr pochwy w nicku? Żebyś je jeszcze widział na żywo, a tu tylko chiński badziew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 24 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: W sumie to mi przejdzie niedlugo, bo fajna konsole zamowilem sobie dwa dni temu xD nie ma co plakac ;D Jak to nie ma? I jeszcze pochwa zasugerował, że ten przystojniak przecież ma peni.sa! Nie wytrzymam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 5 godzin temu strzelilem sobie wczoraj selfie topless i Elcia mi napisala, zeby wydepilowal sobie klate, wiec niedlugo wydepiluje XD https://i.ibb.co/9hqwdv9/20241105-154822.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 2 Napisano 5 godzin temu Może to se zrobię kiedy H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Silly Lilly 1 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Jak to nie ma? Bo nie ma. On nie płacze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Elcia mi napisala, zeby wydepilowal sobie klate, A nie znam jej preferencji dziwne w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 2 Napisano 5 godzin temu O trzeba na kupić do tego kieszeń 3,5 do 2,5 i 2,5" hdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 5 godzin temu wszystko jest dziwne Leo mi pisala, ze jak bedziemy razem spali, to tez bedzie to dziwne XD ja chyba jestem dziwny i ze mna wszystko jest dziwne, niestety ale dzisiaj musze bajorek zaliczyc xD zimno jest ale chooy xD dam rade xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 5 godzin temu (edytowany) za jakia czas sobie kupie wklady do 5 ostrzowej golarki, krem do depilacji i sobie ostrzyge maszynka i wydepiluje, a potem wrzuce selfie xD Edytowano 5 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 2 Napisano 5 godzin temu Ja też czekam na bb navigator 1tb to będzie ps2 fat pro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 24 Napisano 5 godzin temu 35 minut temu, KochamElcie<3 napisał: W sumie to mi przejdzie niedlugo, bo fajna konsole zamowilem sobie dwa dni temu xD nie ma co plakac ;D A ja zamówię sobie jakieś ubrania przez internet. Może przymierzanie nowych ciuchów chociaż chwilowo odciągnie mnie od myślenia o nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 2 Napisano 5 godzin temu Nie wiem jakim cudem ludzie się zenia musi być taki lachon niesamowite zboczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 702 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, KochamElcie<3 napisał: za jakia czas sobie kupie wklady do 5 ostrzowej golarki, krem do depilacji i sobie ostrzyge maszynka i wydepiluje, a potem wrzuce selfie xD Wrzuc wrzuc zeby nie bylo. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: A ja zamówię sobie jakieś ubrania przez internet. Może przymierzanie nowych ciuchów chociaż chwilowo odciągnie mnie od myślenia o nim Najlepiej robić to, co pozwoli chwilowo zapomnieć. Jedź gdzieś na wycieczkę, poznaj nudzi, zrób porządki w szafie, idź na siłownię i po czasie nawet nie wypomnisz jego imienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Muszę się chyba już rozejrzeć za kolejnym Ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 2 Napisano 4 godziny temu 32 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: ubrania przez internet. Może Ja musze sprzedać mam za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Wrzuc wrzuc zeby nie bylo. ;pp no jakos na przyszly tydzien mysle 2 godziny temu, Jestem Jaka Jestem napisał: A ja zamówię sobie jakieś ubrania przez internet. Może przymierzanie nowych ciuchów chociaż chwilowo odciągnie mnie od myślenia o nim spoko, ja tez o kims teraz zapominam, jak chcesz to mozemy zapomniec razem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 24 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Nie wiem jakim cudem ludzie się zenia musi być taki lachon niesamowite zboczony Ona chciała już go mieć dla siebie bo nieźle się jej trafiło, że akurat go poznała. A on już chciał stabilizacji i tradycyjnego ślubu w kościele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach