Niburdiama 762 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: A dzień dobry gdzie była jak nie było, że tak zapytam? Grozi mi karoshi jutro ide do doktora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu Sentymentalny jednak jestem .... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Niburdiama napisał: Znowu Ci dokuczają? Ech... Jesteś brakowało Cię bo ekipę zbieramy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 589 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Niburdiama napisał: Grozi mi karoshi jutro ide do doktora Pracoholiczką jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Max tydzień wytrzymasz bo długo udawać to ty nie potrafisz. A co jest do udawania bo jak ktoś cię prowokuje to wcześniej czy później tobie też się uleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, parabatai napisał: Ależ nie krępuj się, rób co musisz żeby poczuć się dobrze Najwyżej jak już z Wami posiedzę i później nie będzie co robić to jego się zostawi na szarym końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 762 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, parabatai napisał: Pracoholiczką jesteś? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Motywujące rzeczy lubię ... Edytowano 5 godzin temu przez Ktoś całkiem obcy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 762 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Jesteś brakowało Cię bo ekipę zbieramy. Ja oszczedzam energię. Bardzo mi sie pogorszyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 5 godzin temu a czemu sie pogorszylo, za duzo pracy? to straszne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niburdiama napisał: Ja oszczedzam energię. Bardzo mi sie pogorszyło Niedobrze i martwi mnie to... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu Teraz przepuści... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 589 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Niburdiama napisał: Tak Ja się nie znam ale może jakaś terapia by się zdała żeby się od tego uwolnić, skoro Ci to nie służy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 589 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Najwyżej jak już z Wami posiedzę i później nie będzie co robić to jego się zostawi na szarym końcu Dziś chyba masz spokój, chyba nikt specjalnie nie będzie Cię podgryzał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 5 godzin temu a ja tesknie za Polska troche, tam mi sie bardziej podobalo niz w UK ale pol roku musze sie przemeczyc w Anglii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 762 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, KochamElcie<3 napisał: a czemu sie pogorszylo, za duzo pracy? to straszne Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Dziś chyba masz spokój, chyba nikt specjalnie nie będzie Cię podgryzał Ja i tak niektórych po prostu źle czuje i nic nie zmieni wtedy nawet ich kultura, ale z boku jak są niech będą byleby nie ze mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niburdiama napisał: Tak to moze nie pracuj, tylko sobie polez i poodpoczywaj : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 762 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Niedobrze i martwi mnie to... Mnie też. Do tego miałam awarie w domku łap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 762 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, parabatai napisał: Ja się nie znam ale może jakaś terapia by się zdała żeby się od tego uwolnić, skoro Ci to nie służy. Raczej dłuuuuuugi wyjazd na wczasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Niburdiama napisał: Tak Artystko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 762 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: a ja tesknie za Polska troche, tam mi sie bardziej podobalo niz w UK ale pol roku musze sie przemeczyc w Anglii A kiedy wracasz? Za pol roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niburdiama napisał: A kiedy wracasz? Za pol roku? no dopiero w czerwcu 2025 bede mogl aplikowac o staly pobyt, wiec siedze do czerwca xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Niburdiama napisał: Mnie też. Do tego miałam awarie w domku łap Ale to chociaż obiecaj , że zadbasz o zdrowie , bo obietnice mobilizują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 762 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Artystko Przytul mnie wirtualnie przed zasnieciem, bo jak zwykle zaraz zamkne oczka znienacka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 589 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Niburdiama napisał: Raczej dłuuuuuugi wyjazd na wczasy No to pakuj plecak i ruszaj w drogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 762 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: to moze nie pracuj, tylko sobie polez i poodpoczywaj : ) to wlasnie jutro zamierzam robic caly dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Niburdiama napisał: to wlasnie jutro zamierzam robic caly dzien ja pisze wlasnie sobie z kolega, ktory mieszka na Mauritius, i on mi pisze ze nie ma przyjaciol tylko siedzi w domu caly czas przed kompem i tylko z rodzicami sie widuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Niburdiama napisał: Przytul mnie wirtualnie przed zasnieciem, bo jak zwykle zaraz zamkne oczka znienacka No i dawaj znać jak się czujesz, bo niektórzy ludzie Cię lubią i są ciekawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Niburdiama napisał: to wlasnie jutro zamierzam robic caly dzien Długo Cię nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach