mloda mama 9 Napisano 6 godzin temu (edytowany) https://wykop.pl/cdn/c3201142/22312b3b80785a8dd73feb1afc40c59be82c65dafb2239dbaa32bb0ba7f04894.jpg?author=aldi7x&auth=8cb261798abce1f7be6dc34cd5d959c4 Edytowano 6 godzin temu przez mloda mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 6 godzin temu : ) Mam takiego na fotce, wygląda na wojownik. Stare zdjęcie. https://ibb.co/zSyFKdY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 5 godzin temu wow fajne foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 5 godzin temu Nie jest super ostre bo zdjęcie z ręki no i model nie był statyczny... Czasem jak się widuje super ostre fotki to są one składane z dziesiątek zdjęć gdzie punkt ostrzenia minimalne jest przesuwany. A statyw i szyna to bardziej do przedmiotow lub martwych owadów bo one się nie ruszają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 5 godzin temu ale zuk wyglada chyba na usmiechnietego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: wow fajne foto Dzięki... Twoje też były spoko. Jak sciagalam to to przy okazji widziałam Twoje. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 5 godzin temu no wiem, fajny ten aparat byl bardzo, wszystko fotografowalem co moglem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ale zuk wyglada chyba na usmiechnietego Uśmiechnięty pewnie nie był bo atakowało go coś tam... próbowałam takie mini robaczki z niego ściągnąć, ale nie wiem czy wszystkie dało radę. Prawdziwy wojownik bo w tamtym czasie toczył swoją walkę na śmierć i życie. Edytowano 5 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: no wiem, fajny ten aparat byl bardzo, wszystko fotografowalem co moglem Aparat to ponoć tylko narzędzie... trzeba mieć w sobie smykałkę, oko do dobrych ujęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 5 godzin temu Dobrej nocy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 5 godzin temu no papa ale twarz widac jego to niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 5 godzin temu a to papuga na moim ramieniu fajna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: a to papuga na moim ramieniu fajna? Nom, Twoja? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 5 godzin temu kumpla, bylem go odwiedzic i mi na ramieniu usiadla xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: kumpla, bylem go odwiedzic i mi na ramieniu usiadla xD Towarzyska, mile Cię powitała : ) gadająca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 5 godzin temu Trochę jak kakadu (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 5 godzin temu Rano zajrzę, pa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 5 godzin temu hraa robi! chyba nie gada xD weszla mi na reke najpierw a potem na ramie mi przyszla raz mi siw ja udalo na dwoch palcach utrzymac xD dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach