Kingeczka 893 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, GabrielaNowicki napisał: Kupiła 4 czekolady na tik toku z Dubaju, bo się jej rolki podobały z tymi czekoladami, zrobiła przelew i na lajwie stwierdziła, że chyba ktoś ją zrobił w uja, bo nie dostała żadnego maila ani potwierdzenia. Dobrze jej tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1076 Napisano 6 godzin temu Jak nie lubię seriali to ostatnio obejrzałam reniferka jak ktoś nie widział polecam od razu mi się lef i slonciu pokazali ofc po rozstaniu. Siwa 1:1. Aha kupuje czekoladę z milionem kcal bo to takie influencerskie. Puste babsko. Ale ona dowali w łódzkim zoo niech zamawia kawki i suche KFC na pewno to uratuje jej wiszący owal i cyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2041 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, GabrielaNowicki napisał: Baba 42 lata misie, hello kitty, smerfy, króliczki, Kubuś Puchatek..... Ona tak serio! Pytam się retorycznie... Można mieć coś bajkowego dla przełamania stylu. Bluzka z różową panterą, kaczorem Donaldem, jeansy, marynarka, ale tyle nakupić i do tego takie zdziecinnienie. Jak już tak bardzo chce się wyróżniać to niech kupi NAOKO albo Desigual. Po co tyle badziewnych ciuchów i bluz dla małolatów. Ona chyba na siłę chce się odmłodzić. jaka praca taki dress code Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajnaaaaa 102 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Mi a napisał: Podejrzanie zachęca do zakupów w tym sklepie. Tania manipulacja z tymi jednymi jedynymi spodenkami, które były słabe, a reszta super. Współpraca jak nic. W 8 minucie mówi, że ona nie namawia, że to brzmi jak reklama, „mi te rzeczy pasują”. Ale nie pada słynne nikt mi za to nie zapłacił więc chyba wszystko jasne. Zakłamany zakolak. I w pewnym momencie mówi, że nie wystarczyły jej papierowe i "musialam kupic szmaciane więc znowu primark zarobił na mnie 7.50zl". Czyli nie zarobił około 1000zl, tylko 7.50z co za klaun, a nochal rośnie tylko czekać aż UOKiK dobierze się jej do dupy, a oni ukaranych wrzucają publicznie więc ciekawe jak się będzie tlumaczyc królowa kiczu Edytowano 5 godzin temu przez Karolajnaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 766 Napisano 5 godzin temu Mnie ostatnio rozwaliła ekscytacja Siwej, że odpaliła telewizor dzięki widzom z lajwa i teraz sobie ogląda na tv. Trzy lata musiały minąć, żeby osobiście ujawnić kłamstwo, które powtarzała non stop "ja lubię oglądać na małych nośnikach". Ostatnia tego typu odpowiedź padła kilka lajwów temu (już w Łodzi). Nie wiem jak to jest możliwe, że 42 letnia kobita nie potrafi odpalić tv i dlaczego nie potrafi sobie wyguglować tylko robi z siebie "sierotę" w internecie. Jedyne wytłumaczenie takiej sytuacji jak dla mnie, to wyświetlenia. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 893 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Plus napisał: Mnie ostatnio rozwaliła ekscytacja Siwej, że odpaliła telewizor dzięki widzom z lajwa i teraz sobie ogląda na tv. Trzy lata musiały minąć, żeby osobiście ujawnić kłamstwo, które powtarzała non stop "ja lubię oglądać na małych nośnikach". Ostatnia tego typu odpowiedź padła kilka lajwów temu (już w Łodzi). Nie wiem jak to jest możliwe, że 42 letnia kobita nie potrafi odpalić tv i dlaczego nie potrafi sobie wyguglować tylko robi z siebie "sierotę" w internecie. Jedyne wytłumaczenie takiej sytuacji jak dla mnie, to wyświetlenia. To po to żeby zagadywać WiCki. Chociaż z jednej strony mogło jej się zmienić przez 3 lata. Ciekawe co się stało z jej iPadem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 893 Napisano 5 godzin temu 30 minut temu, MONIKA napisał: Jak nie lubię seriali to ostatnio obejrzałam reniferka jak ktoś nie widział polecam od razu mi się lef i slonciu pokazali ofc po rozstaniu. Siwa 1:1. Aha kupuje czekoladę z milionem kcal bo to takie influencerskie. Puste babsko. Ale ona dowali w łódzkim zoo niech zamawia kawki i suche KFC na pewno to uratuje jej wiszący owal i cyc Straszne jest to jej jedzenie :(( to już lepiej zjeść jajecznicę czy kanapki, zdrowiej i szybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach