Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szara mysz

Szczotki jednak odkłaczone

Polecane posty

Zaczynam wierzyć, że ona celowo pokazuje ten syf i bredzi do kamery, żeby mieć wyświetlenia bo z tego co widzę to trochę ich ma na tle innych dinozaurów Youtuba. Tylko sponsorzy jakoś nie walą drzwiami i oknami, żeby zaproponować jej współpracę XD

34 minuty temu, MONIKA napisał:

Ja kawę kocham czarna mielona budowlanka. Nigdy nie kupiłam ulepu dla mnie to profanacja... 

Dziewczyny dawajcie smaczki z lajwa 

Kupiła 4 czekolady na tik toku z Dubaju, bo się jej rolki podobały z tymi czekoladami, zrobiła przelew i na lajwie stwierdziła, że chyba ktoś ją zrobił w uja, bo nie dostała żadnego maila ani potwierdzenia. 

• Haha 8

Już wiem kogo mi przypomina w tym ciemnym makijażu!

Tajemniczą Monikę 

• Like 1
  • Thanks 1

50 minut temu, MONIKA napisał:

Ja kawę kocham czarna mielona budowlanka. Nigdy nie kupiłam ulepu dla mnie to profanacja... 

Dziewczyny dawajcie smaczki z lajwa 

Dokładnie, profanacja. Ja sie wkręciłam w temat kaw. Polecam kupować kawe ziarnistą z data nie dłuższą niz 3 od palenia, mielić sb samemu (im drobniej zmielona tym bardziej kwaśna) i delektować się jej prawdziwym smakiem

Pingwinek za słaby, 🍆 leona też to co ona tam ma za studnie?😀

• Haha 5

25 minut temu, SamIam napisał:

Wlosy ma bardzo ciemne. Farbowane?

Tluste. 🤮

• Haha 1

1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał:

Po co? Sywa kocha gotowaC.

I kocha sprzątać. 

Nie wiem co w języku Siwej oznacza słowo „kochać”, ale jest to coś bliższego nienawiści niż miłości.

• Like 2

Jejuu teraz widzę, że ma blond kitę z tyłu. To jej odrost na całą głowę, a nie nowo ufarbowane włosy 🤣

Obejrzałam kilkanaście minut lajwa i takie nudy że szok. Jedyny dreszczyk emocji był jak sprzątała rzygi Rózi 😅

Makijaż a'la wczesne lata 2000 jeszcze bardziej podkreślił to jak brzydko się starzeje. Mimo filtrów widać opuchliznę i obwis. 

Skończyła smęcic, idzie ze szczurami na spacer i będzie oglądać na Netflix "love is blind: Habibi" 😂😂😂

Nasza sylna singielka, która nie ogląda tv bo tam kłamią ogląda i przeżywa reality show wyreżyserowane od początku do końca. Co za turbo d€bil 😅

• Like 1
  • Thanks 2

19 minut temu, Phoenix_x2 napisał:

Dokładnie, profanacja. Ja sie wkręciłam w temat kaw. Polecam kupować kawe ziarnistą z data nie dłuższą niz 3 od palenia, mielić sb samemu (im drobniej zmielona tym bardziej kwaśna) i delektować się jej prawdziwym smakiem

czarna mielona raniutko przed pracą wchodzi jak złoto

Siwa na live jechała na tv*n. Z tego co pamiętam to jak była pan*demia to namiętnie oglądała tv*n24 i o tym podejrzanie często wspominała. Powiedziała, że miała jedną małą spinę z tą stacją, ale nic wielkiego. Jak powiedziała „małą” to mowa ciała ją zdradziła, że kłamie bo mrugnęła nerwowo. Dla przypomnienia o siwej było w ddtv*n o tej sławnej bitwie o cukierki;) pojechali po niej, dali jej bardzo dużo czasu antenowego;) i siwa przechwala się, że nie ogląda tv, mówi o tym z taką dumą, kiedyś z 15 lat temu uchodziło to za coś wow, dzisiaj to norma. 

• Like 1

33 minuty temu, Syreni śpiew napisał:

Nowy wysryf, znowu zakupy, tym razem szmaty z Primarka. 

Mega mega mega .....zakupy mega mega mega mega....

Jprdl dopamina wyje*bala w kosmos 🤯

I pyta się czy ktoś wie jak naprawić "kibel" 🤣

2 minuty temu, GabrielaNowicki napisał:

Mega mega mega .....zakupy mega mega mega mega....

Jprdl dopamina wyje*bala w kosmos 🤯

I pyta się czy ktoś wie jak naprawić "kibel" 🤣

I już nawiązuje do świąt żeby było więcej wyświetleń. Znowu ma awarię kibla?

1 minutę temu, Mi a napisał:

I już nawiązuje do świąt żeby było więcej wyświetleń. Znowu ma awarię kibla?

Dziś też była na zakupach. Ja prdl, ale uzależnienie behawioralne. Dramat.

Wiesz co, pytanie czy ona go w końcu naprawiła, bo raczej wątpię, skoro się widzów pyta 🤦

• Thanks 1

1 godzinę temu, Ivetka napisał:

Wyglada jak burdelmama. Piżama i pełny makijaż 

Dla mnie jak pierdziocha i makijaż Clown.

Podejrzanie zachęca do zakupów w tym sklepie. Tania manipulacja z tymi jednymi jedynymi spodenkami, które były słabe, a reszta super. 
Współpraca jak nic. W 8 minucie mówi, że ona nie namawia, że to brzmi jak reklama, „mi te rzeczy pasują”. Ale nie pada słynne nikt mi za to nie zapłacił więc chyba wszystko jasne. Zakłamany zakolak. 

Edytowano przez Mi a
  • Thanks 1

Myślałam, że pr*to tani sklep, a ta badziewne bluzy „kupiła” po 70-90 zł. 

Trochę popatrzyłam na jej wynurzenia na tik taku i była gadka o operacjach w Turcji, ktoś jej napisał że wróiłaby bez nerki i wina by nie mogła pic, na co siwa, że spoko o ona i tak nie pije. No klękajcie narody, łoiła wińsko dzień po dniu, z sąsiadami na mazurach, a eraz gada, że nie pije. Siwa ma już alzhaimera.

• Thanks 1
  • Haha 2

22 minuty temu, Mi a napisał:

Myślałam, że pr*to tani sklep, a ta badziewne bluzy „kupiła” po 70-90 zł. 

Oby te bluzy kupowała dużo większe, bo tak będzie musiała szybko kupować nowe.

Edytowano przez Kingeczka

Baba 42 lata misie, hello kitty, smerfy, króliczki, Kubuś Puchatek..... Ona tak serio! Pytam się retorycznie...

Można mieć coś bajkowego dla przełamania stylu. Bluzka z różową panterą, kaczorem Donaldem, jeansy, marynarka, ale tyle nakupić i do tego takie zdziecinnienie.

Jak już tak bardzo chce się wyróżniać to niech kupi NAOKO albo Desigual. Po co tyle badziewnych ciuchów i bluz dla małolatów. Ona chyba na siłę chce się odmłodzić.

Te 

Przed chwilą, GabrielaNowicki napisał:

Baba 42 lata misie, hello kitty, smerfy, króliczki, Kubuś Puchatek..... Ona tak serio! Pytam się retorycznie...

Można mieć coś bajkowego dla przełamania stylu. Bluzka z różową panterą, kaczorem Donaldem, jeansy, marynarka, ale tyle nakupić i do tego takie zdziecinnienie.

Jak już tak bardzo chce się wyróżniać to niech kupi NAOKO albo Desigual. Po co tyle badziewnych ciuchów i bluz dla małolatów. Ona chyba na siłę chce się odmłodzić.

Dzidzia piernik. Niech sobie kupi bluzę czy piżamkę z Jabbą ze Star Wars jeszcze.

43 minuty temu, Mi a napisał:

Podejrzanie zachęca do zakupów w tym sklepie. Tania manipulacja z tymi jednymi jedynymi spodenkami, które były słabe, a reszta super. 
Współpraca jak nic. W 8 minucie mówi, że ona nie namawia, że to brzmi jak reklama, „mi te rzeczy pasują”. Ale nie pada słynne nikt mi za to nie zapłacił więc chyba wszystko jasne. Zakłamany zakolak. 

Oczywiście, że nie robi tego bezinteresownie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się