libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Przyznaj się lepiej że to Ty A Pieprza bym typowała, tak mi ptaszki ćwierkały. Szczerze to mimo, że jesteś hejter i w pewnych tematach zacietrzewiony, to wzbudzasz u mnie od jakiegoś czasu politowanie, znaczy się postrzegam Cię jako dzieciaka zagubionego który co rusz się potyka i to jest zabawne. Podobnie swego czasu było z rudą póki nie wyszła z niej pełnia syfu w temacie dzieci z Downem. Brzmi negatywnie, wiem, ale to jest coś pozytywnego, bo przez to trochę się zmieniło moje postrzeganie Twojej osoby na ciut lepsze, po prostu bywasz na swój sposób pocieszny i nie mam ochoty się odgrywać na Tobie, jako na takim właśnie dzieciaku zagubionym, jakieś mam odczucia że mi nie przystoi tego Ci robić. Wiem, wiem znowu brzmi złośliwie ale nie taki cel. i ja i ty wiemy ze probujesz rzucic na kogos podejrzenie zeby wiadomo od kogo oddalic 2 minuty temu, narodowy socjalizm USA napisał: to co demokraci odjeebali w usa pozwalając na samowolkę różnym lewakom typu palestyna, rozdajac pieniądze nierobom "chorym" na autyzm i wypierrdalając w szkołach pieniądze na jakieś nauki o dziewczynkach z kuutasami sami sobie łeb ukręcili. w dodatku wystawili marionetki jako kandydatów zamiast pokazać kto na prawdę nimi rządzi. zgadza sie ale i tak liczylem ze wybiora ich jak beda mieli do wyboru nieopbliczalnego swira nie zpaomniaj ze to przestepca ze wiekszosc jego najblizszych wspolpracownikach po ataku na kapitol odeszla od niego i apelowala zeby na niego nie glosowac bo to wariat i narcyz. no sorry ale jak kogos najblizsze otoczenie rpzestrzega przed nim to ja im wierze poza tym wczoraj to pisalem przeciez ten gosc obiecal ludziom ze jak jednak wygra poprzednie wybory to anuluje im wsyztskeidlugi w tym te na kartach i oni zanim przypuscili atak na kapitol to pokupowali na kredyt samochody i inne rzeczy i liczyli ze faktycznie im pozniej anuluje to pokazuej kto na niego glosuje i jaki on ma tok myslenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: Bo może już dosyć tej ekstazy cudzymi wyborami? wybory w polsce to jest gunwno nic nie warte w porównaniu z wyborami w usa, bo w polsce pis istnieje i powoduje że nic nie może być na poziomie zachodnim samym swoim istnieniem. poza tym pis dostał wpierrdol i kwiczy, nasprowadzał dzikusów z afryki, podpisał papiery z chinami, szerzył antysemityzm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: ze jak jednak wygra poprzednie wybory to anuluje im wsyztskeidlugi w tym te na kartach i oni zanim przypuscili atak na kapitol to pokupowali na kredyt samochody i inne rzeczy lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Bo może już dosyć tej ekstazy cudzymi wyborami? ekstaza sie dopiero zaczyuna andrzej grzeje juz silnik i czeka w pogotowiu czy trumpt znajdzie kwadrans zeby mu mogl bic poklony zobaczysz jutro niezla beke. mam nadzieje ze tam maja dywany to sobie nie nabije guza i kolan nie wytrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 80 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: ja i ty wiemy ze probujesz rzucic na kogos podejrzenie zeby wiadomo od kogo oddalic Ostatni raz szczerze piszę że nie jestem moderatorem, dalej zrób z tym co chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, narodowy socjalizm USA napisał: lol poczytaj sobie o tym bo to naprawde bekowe oni te dlugi teraz splacaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Ostatni raz szczerze piszę że nie jestem moderatorem, dalej zrób z tym co chcesz. nie napisalem ze jestes w koncu podobno jest was 8mioro w tej klice wiec prawdopodobienstwo 1/8 ze to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: poczytaj sobie o tym bo to naprawde bekowe oni te dlugi teraz splacaja gdy chcesz zorganizować flash moba, ale nigdy wcześniej tego nie robiłeś zobacz jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 80 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: nie napisalem ze jestes w koncu podobno jest was 8mioro w tej klice wiec prawdopodobienstwo 1/8 ze to ty Ich, bo nie należę do żadnej grupy odkąd tu jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Ich, bo nie należę do żadnej grupy odkąd tu jestem. znbowu ci sie zapomnialo ze to twoje slowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 6 godzin temu poza tym to grzanie pisu że tusk nazwał trumpa onucą czy czyms tam to jest beka, ci deebile nie wiedzą czym jest polityka. JD Vance nazywał sowjego czasu trumpa faszysta. w polityce możesz cisnąć, oskarżać się z kimś innym i na drugi dzień być kumplami. pis podpisał papiery z chinami, czyli zrobił coś czego w polityce się nie robi - poszedł układać się z wrogiem. pies nie może mieć dwóch właścicieli, a tym próbował być pis - psem z dwoma właścicielmi. żadne wycie już teraz nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 80 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: znbowu ci sie zapomnialo ze to twoje slowa Podrzuciłeś wtedy pomysł to sobie jaja zrobiłam, a Ty uwierzyłeś, ot cała zagadka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, narodowy socjalizm USA napisał: poza tym to grzanie pisu że tusk nazwał trumpa onucą czy czyms tam to jest beka, ci deebile nie wiedzą czym jest polityka. JD Vance nazywał sowjego czasu trumpa faszysta. w polityce możesz cisnąć, oskarżać się z kimś innym i na drugi dzień być kumplami. pis podpisał papiery z chinami, czyli zrobił coś czego w polityce się nie robi - poszedł układać się z wrogiem. pies nie może mieć dwóch właścicieli, a tym próbował być pis - psem z dwoma właścicielmi. żadne wycie już teraz nie pomoże. to jest mental murzyna oni mysla ze amerykanski pan im tu zainstaluje na sile nowego pisowskiego premiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Podrzuciłeś wtedy pomysł to sobie jaja zrobiłam, a Ty uwierzyłeś, ot cała zagadka. zepsuty posrednio potwierdzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 80 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: zepsuty posrednio potwierdzil Jak znam życie i zepsutego to tak samo dla jaj. Wiadomo że są tu jakieś grupy i się zwalczacie, kto jest przeciw Tobie to sam lepiej wiesz. Mnie to wszystko nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 658 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, narodowy socjalizm USA napisał: pis podpisał papiery z chinami, czyli zrobił coś czego w polityce się nie robi - poszedł układać się z wrogiem. pies nie może mieć dwóch właścicieli, a tym próbował być pis - psem z dwoma właścicielmi. żadne wycie już teraz nie pomoże. A kto jest wrogiem, a kto przyjacielem? Między Stanami Zjednoczonymi a komunistycznymi Chinami nie ma przyjaźni, ale są prowadzone interesy – jest biznes, a w wypadku Pekinu i Moskwy jest przyjaźń, ale nie ma interesów. Nie ma także wspólnych interesów geopolitycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 6 godzin temu już widzę jak dudeł biegnie nadac swoim łamanym angielskim że tusk coś tam coś tam. typ kończy kadencje drugą już prawie nic nie znaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A kto jest wrogiem, a kto przyjacielem? Między Stanami Zjednoczonymi a komunistycznymi Chinami nie ma przyjaźni, ale są prowadzone interesy – jest biznes, a w wypadku Pekinu i Moskwy jest przyjaźń, ale nie ma interesów. Nie ma także wspólnych interesów geopolitycznych. masz racje ale moga byc nie zapominaj ze koreanczycy pojechali na wojne bo chca od putina technologie nuklearna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, libedowsky napisał: to jest mental murzyna oni mysla ze amerykanski pan im tu zainstaluje na sile nowego pisowskiego premiera zainstaluje im znowu żydowskiego ambasadora dla beki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, narodowy socjalizm USA napisał: już widzę jak dudeł biegnie nadac swoim łamanym angielskim że tusk coś tam coś tam. typ kończy kadencje drugą już prawie nic nie znaczy. tarczynski go ubiegl juz powysylal trumpowi na xie zrzuty tego co tusk o nim pisal co jeden to durniejszy dziecinada to malo. mysle ze obaj by sie nadali na kafeterie pasowaliby tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 658 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: masz racje ale moga byc nie zapominaj ze koreanczycy pojechali na wojne bo chca od putina technologie nuklearna I uważasz, że Chiny na to pozwolą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, narodowy socjalizm USA napisał: zainstaluje im znowu żydowskiego ambasadora dla beki no ta naciagnieta botoksem babcia byla bekowa jak ich besztala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: mysle ze obaj by sie nadali na kafeterie jak nie pójdą siedzieć to może tu trafią w końcu to forum dla rencistów i emerytów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 516 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, libedowsky napisał: ekstaza sie dopiero zaczyuna andrzej grzeje juz silnik i czeka w pogotowiu czy trumpt znajdzie kwadrans zeby mu mogl bic poklony zobaczysz jutro niezla beke. mam nadzieje ze tam maja dywany to sobie nie nabije guza i kolan nie wytrze Gdzieś czytałam, że już nawet niektóre pisiory mówią, że ta podnieta to trochę obciach i lepiej by było panować nad sobą. Trochę nie rozumiem tej euforii. Był Buśh jeden, drugi, jednak.madrzejszy od Trampka, a wtedy się nikt nie podniecał. A tu normalnie jakby było konklawe w 78. Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka Jukońska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: I uważasz, że Chiny na to pozwolą? nie wiem pu.tin mysli krotkoterminowo on wie ze za rok moze juz nie zyc wiec raczej sie tym nie przejmuje co chiny powiedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Gdzieś czytałam, że już nawet niektóre pisiory mówią, że ta podnieta to trochę obciach i lepiej by było panować mad sobą. Trochę nie rozumiem tej euforii. Był Buśh jeden, drugi, jednak.madrzejszy od Trampka, a wtedy się nikt nie podniecał. A tu normalnie jakby było konklawe w 78. zyja nadzieja ze cos im spadnie z pannskiego stolu wiedza ze juz nie wygraja areszty czekaja propagandy nie ma wiec co im zostaje. juz pdoobno ten dzej di łyknal pisowska narracje i pogrozil paluszkiem polakom ze pisowi tvp zabrali mzoe za to andrzej leci podziekowac bo nikt sie tak nie martwil o niego jak holecka w wywiadach brakuje mu ttego pewnie Edytowano 6 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 516 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: tarczynski go ubiegl juz powysylal trumpowi na xie zrzuty tego co tusk o nim pisal co jeden to durniejszy dziecinada to malo. mysle ze obaj by sie nadali na kafeterie pasowaliby tu Wczoraj krzyczeli? Że informowanie UE o łamaniu prawa, w której strukturach jesteśmy,, to zdrada i donoszenie za granicę. Teraz biegają skarżyć Trampkowi że ktoś go skrytykował. No pojepy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 6 godzin temu (edytowany) miotają się komunistyczne wszy, łże-prawica typowa. szukają sobie pana, bo aktualnie są bezpańskim psem i nie dają sobie z tym rady. Edytowano 6 godzin temu przez narodowy socjalizm USA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 5 godzin temu wódz partyjny ledwo kojarzy w dodatku ostatnio co raz częściej ma wizje od matki boskiej i kontakt jest z nim utrudniony, a tu wybory za rogiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 516 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: zyja nadzieja ze cos im spadnie z pannskiego stolu wiedza ze juz nie wygraja areszty czekaja propagandy nie ma wiec co im zostaje. juz pdoobno ten dzej di łyknal pisowska narracje i pogrozil paluszkiem polakom ze pisowi tvp zabrali mzoe za to andrzej leci podziekowac bo nikt sie tak nie martwil o niego jak holecka w wywiadach brakuje mu ttego pewnie Ale jak też sprali mózgi ludziom. Nikt nigdy nie przeżywał czy był Bush, Clinton, Bush, Obama. No ok. A Rachonie tak nakrecili niektórych, że rym cym nie spał nocami i cieszył się jak dziecko. I nie tylko on. Cały fejs jest zawalony grażynami cieszącymi się, że już nie będzie lewaków na świecie. Majstersztyk socjotechniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach