Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rym Cym +

czemu mój temat o arizonie skasowali?

Polecane posty

Przed chwilą, libedowsky napisał:

ze oni zniosa sankcje

nie zniesie sankcji do momentu aż rosja nie będzie błagać na kolanach o litość. sankcje ma rosję od usa są zbyt krzystne bo wtedy nikt nie będzie od nich ropy tak chętnie kupował w której usa będzie pływać jak zdejmie limity produkcyjne ze swoich własnych producentów. kacapy muszą się bawić we jakieś floty widma i us marines mają na co zapolować na oceanie, bo jak zatopią nieoznakowany statek to według prawa nikt im nic nie może zrobić. 

3 minuty temu, libedowsky napisał:

a chiny to sie rozpychaja tylko u siebie

no nie, chiny zalewają rynki róznych krajów i ubijają rodzimych producentów danej branży, a później jak już dokończą to mają monopol i podnoszą ceny.

1 minutę temu, narodowy socjalizm USA napisał:

nie zniesie sankcji do momentu aż rosja nie będzie błagać na kolanach o litość. sankcje ma rosję od usa są zbyt krzystne bo wtedy nikt nie będzie od nich ropy tak chętnie kupował w której usa będzie pływać jak zdejmie limity produkcyjne ze swoich własnych producentów. kacapy muszą się bawić we jakieś floty widma i us marines mają na co zapolować na oceanie, bo jak zatopią nieoznakowany statek to według prawa nikt im nic nie może zrobić. 

no dokaldnie nie zniesie sankcji i nie bedzie finansowac ukrainy ale co my z tego mamy ? nic

na nas bedzie naciskal zeby pociagow z chin nie przyjmowac 😄

Przed chwilą, narodowy socjalizm USA napisał:

no nie, chiny zalewają rynki róznych krajów i ubijają rodzimych producentów danej branży, a później jak już dokończą to mają monopol i podnoszą ceny.

tak ale nie wjezdzaja czolgami. mozesz od nich nie kupowac ruscy to inny mental im zawsze terenu malo i nie rozumieja co to ekonomia oni tylko czolgi znaja

1 minutę temu, libedowsky napisał:

ale co my z tego mamy

powolną agonię kacapów - tego nie da się kupić. 

na nas bedzie naciskal zeby pociagow z chin nie przyjmowac

i słusznie, powinna też polska wypowiedzieć podpisany przez pis belt & road. 

Przed chwilą, narodowy socjalizm USA napisał:

powolną agonię kacapów - tego nie da się kupić. 

i słusznie, powinna też polska wypowiedzieć podpisany przez pis belt & road. 

my szybciej padniemy ekonomicznie niz kacapy oni maja setki miliardow dolarow rezerwy i surowce naturalne

my to bysmy zarobili jakby wiecej towarow z chin do nas wlasnie pociagami trafialo

tak ale nie wjezdzaja czolgami.

to co robią jest jeszcze gorsze od czołgów, bo oznacza powodowanie powolnego wymierania tych co z nimi handlują. w kazdym razie rosja / chiny - jeebać komuchów ścierrwokratów. 

to co robią jest jeszcze gorsze od czołgów, bo oznacza powodowanie powolnego wymierania tych co z nimi handlują. w kazdym razie rosja / chiny - jeebać komuchów ścierrwokratów. 

jak narcyz dolozysz do tego jeszcze pisowskich komuchów to moze sie zgodze 😄

my to bysmy zarobili jakby wiecej towarow z chin do nas wlasnie pociagami trafialo

myślisz krótkoterminowo jak pisowiec nie znający podstaw ekonomii. sprowadzanie tanich produktów z chin oznacza ubijanie własnych producentów. polacy powinni iść do pracy, a nie brac socjal i dostawać tanie gunwno z chin. 

zgadłem wczoraj ze nasz pierwsyz pisior pobiegnie bic polony trumpowi i zeby sobie guza nie nabil od tych slonów jak walnie lbem o marmur. jutro juz leci bic poklony 😄

ciekawe czy tym razem pozwoli mu chociaz usiasc 😄

Projekt staje się rzeczywistością

W 2015 roku Polska oficjalnie dołączyła do grona przyjaciół „Pasa i szlaku”. W 2016 r. przewodniczący Chin Xi Jinping złożył wizytę w Polsce i podpisał z Dudą ,,Wspólne oświadczenie w sprawie ustanowienia wszechstronnego strategicznego partnerstwa między Rzecząpospolitą Polską a Chińską Republiką Ludową”.

niech się lepiej wytłumaczy z podpisanych papierów na belt and road initiative.

no to tez faktycznie jego zasluga byl w chinach bic poklony mimo ze inni odradzali sciskac sie z dyktatorami 😄

ale ja to wiem 😄 przeciez jeszcze w tym roku byl ponowic poklony w chinach 😄

poskarzyl sie chinczykom ze uchodzcy mu zagrazaja chinskim pociagom i lukaszenka juz ich na granice nie dowozi 😄

no to tez faktycznie jego zasluga byl w chinach bic poklony mimo ze inni odradzali sciskac sie z dyktatorami 😄

I gdzie te moje tekaty obraźliwe sprzed 3 dni? Powtarzam, że nie muszą być to cytaty, może wystarczy, że dobrze zacytujesz z pamięci. Nie o to chodzi że czemuś zaprzeczam, tylko pojęcia nie mam o czym piszesz, jeśli byś przytoczył dokładnie to bym się odniosła. Coś wspominasz o hejcie do Marysi, też nie wiem ocb, czy to jedno i to samo? Doprecyzuj chociaż z pamięci. I weź na logikę- skoro nie zaprzeczam nudesom, to może być coś gorszego w co bym uparcie zaprzeczała?

2 minuty temu, Hebee napisał:

I gdzie te moje tekaty obraźliwe sprzed 3 dni? Powtarzam, że nie muszą być to cytaty, może wystarczy, że dobrze zacytujesz z pamięci. Nie o to chodzi że czemuś zaprzeczam, tylko pojęcia nie mam o czym piszesz, jeśli byś przytoczył dokładnie to bym się odniosła. Coś wspominasz o hejcie do Marysi, też nie wiem ocb, czy to jedno i to samo? Doprecyzuj chociaż z pamięci. I weź na logikę- skoro nie zaprzeczam nudesom, to może być coś gorszego w co bym uparcie zaprzeczała?

przestan robic z siebei durniejsza niz wszyscy uwazaja naprawde a jak nie pamietasz co piszesz po pijaku to juz ci pisalem wlacz powiadomienia i przeczytasz na drugi dzien

Edytowano przez libedowsky

A tak na marginesie, miałam rację, że temat poleci. I to nie ja usuwam. Chyba  do usunięcia potrzeba wielu osób, nwm też czy wiele  zgłosze jednej wystarczy, w każdym razie  trudno mi nadążyć odpisywać każdemu, kto mnie cytuje gdy robi to kilka osób, a skąd przy tym jeszcze zgłaszać? Ja nie siedzę tyle w necie, że umiem klikać jak wy, jeszcze tak mi się nie nudzi by tyle w necie spędzić czasu i mieć wprawę jak gimbaza. Zrobiły to osoby które uraziła prawda na ich temat + ich klika która stała za krzokiem i czytała, przy tym jak wiemy są to multikonciarze więc się udało.
Nie należę do żadnej kliki. Nie bawię się w wyklikiwanie tematów, czy konkretnych osób. Kiedyś coś  dla jaj napisałam i w to uwierzyłeś. Serio teraz piszę. Może być też że to Ty usuwasz, a palisz głupa.

1 minutę temu, Hebee napisał:

Chyba  do usunięcia potrzeba wielu osób,

nie potrzeba automat nie dziala od dwoch lat prawie i dobrze o tym wiesz 100 osob moze zglaszac i jak ktos recznie nie usuinie top temat nie zniknie. zablokowali go od kiedy sernik przemek itd usuwali wszystkei tematu jak im sie nudzilo. narcyz moze tez kto wie jestv w temacie to moze sie przyzna czy tez zabijal tak nude czy nie 😄

moderatorka6 usunela to jej pytaj dlaczego dobrze wiesz do kogo nalezy to konto 😄

ciekawym tematem jest bardzo kto fundował kampanię trumpa, a kto harris. u trumpa najwiekszym donatorem był magnat od budowania linii kolejowych, u harris bloomberg (typ od serwisów informacyjnych, gazet i tv wszelkiej maści). 

przestan robic z siebei durniejsza niz wszyscy uwazaja naprawde.

Co Ci szkodzi opisać o jakich postach mowa? 

nie potrzeba automat nie dziala od dwoch lat prawie i dobrze o tym wiesz 100 osob moze zglaszac i jak ktos recznie nie usuinie top temat nie zniknie

moderatorka6 usunela to jej pytaj dlaczego dobrze wiesz do kogo nalezy to konto 😄

Coś się mi mi kiedyś odbiło o uszy że automat nie działa ale nie wiem nawet na jakiej zasadzie działał 😄 chyba że xx zgłoszeń musi być od xx osób? No to kto ręcznie usuwa? Chyba tylko moderator. Chyba nie myślisz że to ja?😆

ciekawym tematem jest bardzo kto fundował kampanię trumpa, a kto harris. u trumpa najwiekszym donatorem był magnat od budowania linii kolejowych, u harris bloomberg (typ od serwisów informacyjnych, gazet i tv wszelkiej maści). 

wiem kto to bloomberg 😄 hariis miala wielu darczyncow ludzie myslacy ja finansowali bo wiedza ze trump to swir.

jeden z darczyncow chyba na wiesc o zwyciestwie zmarl nagle nie wiem czy to nie ten od torow 😄

musk sie cieszy pewnie teraz wiele miliardow wsparcia od panstwa w nagrode 😄

2 minuty temu, Hebee napisał:

Coś się mi mi kiedyś odbiło o uszy że automat nie działa ale nie wiem nawet na jakiej zasadzie działał 😄 chyba że xx zgłoszeń musi być od xx osób? No to kto ręcznie usuwa? Chyba tylko moderator. Chyba nie myślisz że to ja?😆

no moderator moderator usuwa dlatego nie ma znaczneia klikanie z x kont.

nie wiem kto ja nie wiem jak masz na imie :d poglady polityczne pasuja 😄 jestes pisowska fanatyczka jak osoba ktora ten temat usunela 😄 zawsze usuwa wszelkie o pisie negatywne i o wierze./

no moderator moderator usuwa dlatego nie ma znaczneia klikanie z x kont.

nie wiem kto ja nie wiem jak masz na imie :d poglady polityczne pasuja 😄 jestes pisowska fanatyczka jak osoba ktora ten temat usunela 😄 zawsze usuwa wszelkie o pisie negatywne i o wierze./

🤦‍♀️Przyznaj się lepiej że to Ty😄 A Pieprza bym typowała, tak mi ptaszki ćwierkały.

Szczerze to mimo, że jesteś hejter i w pewnych tematach zacietrzewiony, to wzbudzasz u mnie od jakiegoś czasu politowanie, znaczy się postrzegam Cię jako dzieciaka zagubionego który co rusz się potyka i to jest zabawne. Podobnie swego czasu było z rudą póki nie wyszła z niej pełnia syfu w temacie dzieci z Downem. Brzmi negatywnie, wiem, ale to jest coś pozytywnego, bo przez to trochę się zmieniło moje postrzeganie Twojej osoby na ciut lepsze, po prostu bywasz na swój sposób pocieszny i nie mam ochoty się odgrywać na Tobie, jako na takim właśnie dzieciaku zagubionym, jakieś mam odczucia że mi nie przystoi tego Ci robić. Wiem, wiem znowu brzmi złośliwie ale nie taki cel.

9 minut temu, libedowsky napisał:

ludzie myslacy

chyba myślący pasywnie 

to co demokraci odjeebali w usa pozwalając na samowolkę różnym lewakom typu palestyna, rozdajac pieniądze nierobom "chorym" na autyzm i wypierrdalając w szkołach pieniądze na jakieś nauki o dziewczynkach z kuutasami sami sobie łeb ukręcili. w dodatku wystawili marionetki jako kandydatów zamiast pokazać kto na prawdę nimi rządzi. 

Edytowano przez narodowy socjalizm USA

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się