narodowy socjalizm USA 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Ale jak też sprali mózgi ludziom. Nikt nigdy nie przeżywał czy był Bush, Clinton, Bush, Obama. No ok. A Rachonie tak nakrecili niektórych, że rym cym nie spał nocami i cieszył się jak dziecko. I nie tylko on. Cały fejs jest zawalony grażynami cieszącymi się, że już nie będzie lewaków na świecie. Majstersztyk socjotechniki. bo nie będzie, teraz już tylko waffen $$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 516 Napisano 5 godzin temu A już Tarczyński drący się na jakiegoś Amerykanina w tv. To jest jakiś absurd totalny. Nie wspominając o tym że gdyby jakiś polityk innej partii robił takie jaja w innym kraju byłby oskarżony o najgorszą zdradę. To się nie dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 658 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, libedowsky napisał: ... raczej sie tym nie przejmuje co chiny powiedza On już tak na dobrą sprawę w stosunkach z Chinami nie ma nic do powiedzenia. Chiny są głównym, a właściwie jedynym winowajcą wypchnięcia Rosji z pozycji państwa supermocarstwowego. Powoli przejmują bogactwa naturalne Syberii i to w sposób pokojowy. A Rosja? Mając tak potężnego "przyjaciela" musi szukać sprzymierzeńców w Korei Północnej. Chiny nigdy nie potępiły agresji na Ukrainę. W ich interesie leży związanie Zachodu tym konfliktem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 5 godzin temu bardzo mi się podoba książka JD Vanca w której opisuje swoją historię młodości, że gdy pracował ciężko to ci którzy byli na zasiłkach mieli telefony komórkowe na które nie było go stać i bardzo to wpłyneło na jego poglądy polityczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Wczoraj krzyczeli? Że informowanie UE o łamaniu prawa, w której strukturach jesteśmy,, to zdrada i donoszenie za granicę. Teraz biegają skarżyć Trampkowi że ktoś go skrytykował. No pojepy do unii tez przeciez biegaja od roku i krzyca ze lamanie praworzadnosci nie jestes sliwka na biezaco 16 minut temu, narodowy socjalizm USA napisał: miotają się komunistyczne wszy, łże-prawica typowa. szukają sobie pana, bo aktualnie są bezpańskim psem i nie dają sobie z tym rady. no od kiedy od orbana sie odcieli to ewidentnie brakuej im pana i sie miotaja ja sadzilem ze moze daltego do chin sie przymilaja ale teraz im trampek spadl z nieba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Ale jak też sprali mózgi ludziom. Nikt nigdy nie przeżywał czy był Bush, Clinton, Bush, Obama. No ok. A Rachonie tak nakrecili niektórych, że rym cym nie spał nocami i cieszył się jak dziecko. I nie tylko on. Cały fejs jest zawalony grażynami cieszącymi się, że już nie będzie lewaków na świecie. Majstersztyk socjotechniki. no wiem a trump im zrobie niespodzianke jak z wladimirem im druga jałte zafunduje i powie ze polsce przypadnie rola sponsora zachodniej ukrainy zeby tam mieli jak w rfn plan marshalla wszystko na to wskazuje bo juz przebakuja ze polska ma wyslac wojska i placic za ukraine a wschod ukrainy ma miec wladimir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 5 godzin temu pis ma doswiedczenie w budowie muru to wzniesie na ukrainie i bedzie gitara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: ale teraz im trampek spadl z nieba nie ma szans że trump da im jakąkolwiek ochronę przezd obrzezaniem które nadchodzi na wyborach prezydenckich, przypominam osiągnięcia pisu: - układy z chinami - wprowadzanie komunizmu w polsce - antysemityzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, narodowy socjalizm USA napisał: bardzo mi się podoba książka JD Vanca w której opisuje swoją historię młodości, że gdy pracował ciężko to ci którzy byli na zasiłkach mieli telefony komórkowe na które nie było go stać i bardzo to wpłyneło na jego poglądy polityczne. nie wiem jednak czy wariat jakim jest trampek mysli racjonalnie nie wiadomo co mu do lba palnie trump przeciez obiecal wiecej niz harris jego oibietnice wyborcze to biliony dolarow wiec to nie jest tak ze wybrali tam liberala ktory chce ograniczyc zasilki. to jak z tym anulowaniem dlugow byc moze on tylko tak papla bo wie ze jego wyborcy to jakl wyborcy pisu niezbyt kumaci ja mu jednak nie wierze w nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 516 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, libedowsky napisał: no wiem a trump im zrobie niespodzianke jak z wladimirem im druga jałte zafunduje i powie ze polsce przypadnie rola sponsora zachodniej ukrainy zeby tam mieli jak w rfn plan marshalla wszystko na to wskazuje bo juz przebakuja ze polska ma wyslac wojska i placic za ukraine a wschod ukrainy ma miec wladimir Mam nadzieję że to fejki. Edytowano 5 godzin temu przez Śliwka Jukońska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: nie wiem jednak czy wariat jakim jest trampek mysli racjonalnie nie wiadomo co mu do lba palnie trump przeciez obiecal wiecej niz harris jego oibietnice wyborcze to biliony dolarow wiec to nie jest tak ze wybrali tam liberala ktory chce ograniczyc zasilki. to jak z tym anulowaniem dlugow byc moze on tylko tak papla bo wie ze jego wyborcy to jakl wyborcy pisu niezbyt kumaci ja mu jednak nie wierze w nic ja myślę że tę rope puści i cła też przypierrdoli. tera pisowcy jadą bo liczą że go przebłagają żeby na unie nie dawał cła, a jak nie da nawet nie z ich powodu to będą sobie przypisywać. nie zdziwiłbym się jakby trump dał na unię całą właśnie przez tych dupolizów typu pis, orbany i inne fico co mu próbują kukle lizać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 658 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: nie wiem jednak czy wariat jakim jest trampek mysli racjonalnie nie wiadomo co mu do lba palnie trump przeciez obiecal wiecej niz harris jego oibietnice wyborcze to biliony dolarow wiec to nie jest tak ze wybrali tam liberala ktory chce ograniczyc zasilki. to jak z tym anulowaniem dlugow byc moze on tylko tak papla bo wie ze jego wyborcy to jakl wyborcy pisu niezbyt kumaci ja mu jednak nie wierze w nic W polityce i w biznesie masz do wyboru dwie drogi. Albo zaczniesz analizować sytuację i wyciągać wnioski, albo będziesz się podniecał słowami polityków. A.H. też każdemu mówił, że jest orędownikiem pokoju itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 5 godzin temu a liżą mu bo myślą że jest ruską marionetką taką samą jak oni, a dla trumpa to robactwo post-komunistyczne jest zwykłe te pisy i inne fidesze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, narodowy socjalizm USA napisał: ja myślę że tę rope puści i cła też przypierrdoli. tera pisowcy jadą bo liczą że go przebłagają żeby na unie nie dawał cła, a jak nie da nawet nie z ich powodu to będą sobie przypisywać. nie zdziwiłbym się jakby trump dał na unię całą właśnie przez tych dupolizów typu pis, orbany i inne fico co mu próbują kukle lizać. cla zadna recepta da cla na tpowar z eu to unia tez mu da cla i jeszcze na tym straci. na towarze z chin tez przeciez amerykanskie firmy zarabiaja cop ty muslisz ze oni wszystko sami produkuja ? no i np. alibaba to firma z nowojorskiej gieldy nie wprowast bo chinskie firmy nie moga byc notowane ale posrednio tak myslisz ze amerykanscy zydzi po to zainwestowlai w alibabe zeby stracic ? unia trumpa nie lubie jak opadatkuje googla apple tesle itd. to on bedzi emial mniej podatkow a nie wiecej na razie to straca tylko niemcy bo faktycznie oni tam samochody pchaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: cla zadna recepta da cla na tpowar z eu to unia tez mu da cla i jeszcze na tym straci. na towarze z chin tez przeciez amerykanskie firmy zarabiaja cop ty muslisz ze oni wszystko sami produkuja ? no i np. alibaba to firma z nowojorskiej gieldy nie wprowast bo chinskie firmy nie moga byc notowane ale posrednio tak myslisz ze amerykanscy zydzi po to zainwestowlai w alibabe zeby stracic ? unia trumpa nie lubie jak opadatkuje googla apple tesle itd. to on bedzi emial mniej podatkow a nie wiecej na razie to straca tylko niemcy bo faktycznie oni tam samochody pchaja myślę że tak, bo raczej ta alibaba im się już nie kalkuluje w porównaniu z tym jak chiny się rozbrykały. polska to raczej nic tam za bardzo do ameryki nie sprzedaje poza prostytucją, ale polska gospodarka jest bardzo ściśle połączona z niemiecką więc tez dostanie po duupie od cła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 5 godzin temu ale jak ropę puści no limits to będzie cały dzień masturbacji nad kwikiem świń z koryta OPEC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, narodowy socjalizm USA napisał: polska to raczej nic tam za bardzo do ameryki nie sprzedaje poza prostytucją, nawet smieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, narodowy socjalizm USA napisał: ale jak ropę puści no limits to będzie cały dzień masturbacji nad kwikiem świń z koryta OPEC stany nie maja tyle ropy one czesto rposza sie opec zeby cene zmniejszyli nic im nie narzuca bo sami na tym zarabiaja i maja za malo stany ropa nie stoja dopoki iranu nie podbija to nic nie zdzialaja za bardzo bez zgody arabow i ich zloz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: stany nie maja tyle ropy one czesto rposza sie opec zeby cene zmniejszyli nic im nie narzuca bo sami na tym zarabiaja i maja za malo stany ropa nie stoja dopoki iranu nie podbija to nic nie zdzialaja za bardzo bez zgody arabow i ich zloz nie proszą się tylko mieli rządy które w ramach walki ze społecznymi nierównościami nakładali na zue kapitalistyczne niszczące środowisko korporacje wydobywcze nakładały limity wydobycia i kupowali od dzikusów. jak trump puści limity ropy to dwa dni później us marines są w teheranie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narodowy socjalizm USA 2 Napisano 4 godziny temu a jeśli ruscy na serio zainwestowli cokolwiek w amerykańskie wybory i jednocześnie przekonali swoje społeczeństwo że trump jest ich przyjacielem to ja nie mam pytań. szachy w czwartym wymiarze w wykonaniu mongolskiej ordy. nie dotzre do nich że w USA nigdy nie dojdzie do władzy ktoś kto by się przed nimi pokłonił. najwyżej wykorzysta ich jako pożytecznych idiootów w swojej kampanii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach