Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 7 godzin temu to do malowanego było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 7 godzin temu jesz zepsute jedzenie wlasnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 19 Napisano 7 godzin temu Spać mi się chce, a do północy mam robotę (-3 stopnie w Katowicach ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 707 Napisano 7 godzin temu To rodzaj Quizu? Mamy zgadywać o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Tymczasowe Konto napisał: Spać mi się chce, a do północy mam robotę (-3 stopnie w Katowicach ) 6 stopni tu też mi się chce spać bo prawie nie śpię ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: też mi się chce spać bo prawie nie śpię ostatnio bylo sie nie zakochiwac to bys spal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: To rodzaj Quizu? Mamy zgadywać o co chodzi? po prostu wiem co on czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: bylo sie nie zakochiwac to bys spal dópa co nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 7 godzin temu to -3 czy 6 bo oboje chyba jestescie w katowicach a tam gor nie ma zeby byla tak rozna tem w dwoch miejscach nawet jak jedno z was na hałdzie jest to roznica 100 metrow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 7 godzin temu skąd pomysł że jestem w Kato ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: dópa co nie ? no ja ci juz radzilem uciekaj ale ty wolisz sprawdzic na wlasnej skorze zaloz tindera skoro nie chcesz wychodzic z podrywu to moze sie jakis inny milf trafi bedzie blizej i bez milosci to bedziesz spal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: skąd pomysł że jestem w Kato ? zgadnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: zgadnij nwm twoje rozumowanie podąża niezbadanymi ścieżkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 19 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: 6 stopni tu też mi się chce spać bo prawie nie śpię ostatnio Bo jesteś zakochany. Dlatego 🤍 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 19 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: zgadnij Bo lubi śląskie baby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tymczasowe Konto napisał: Bo lubi śląskie baby? bingo moze baba nie z katowic i taki zdezorientowany o co mi chodzi a moze wrocila do poprzedniego i muchos smutno kto tam wie. najlepiej sie trzymac z dala od ludzi z problemami a byly/obecny chlop i dzieci to zawsze problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 7 godzin temu serio w parę dni mam wszystko rzucić i się przenieść ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 707 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: po prostu wiem co on czuje Nadal wiem, że nic nie wiem. Niech i tak będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Nadal wiem, że nic nie wiem. Niech i tak będzie. ale ja wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: serio w parę dni mam wszystko rzucić i się przenieść ? a gdzie ja napisalem ze rzucic i sie przeniesc ? myslalem ze na weekend pojechales w koncu szukales noclegu ostatnio i dlatego tak biadolisz bo np. tata przyszedl w odwiedziny do dzieci i jest kwas nikt przy zdrowych zmyslach nie przeprowadza sie od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 707 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: serio w parę dni mam wszystko rzucić i się przenieść ? Na taki ruch może sobie pozwolić milioner lub ktoś bardzo niedojrzały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu a tak serio to po co ty sie chcesz przeprowadzac ? przeciez ona i tak zajeta wychowywaniem dzieci jak bedzie miala czas dla ciebie to co najwyzej w weeknd jak dzieci podrzuci ojcu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 707 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ale ja wiem Sądziłam, że to temat do dyskusji. Mogłeś mu to na pv napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu taniej kupic bilet na pendolino niz sie przeprowadzac o ile w ogole pendolino jezdzi do katowic bo kto by tam chcial jechac i po co wiec moze maja w jedna strone ze slaska nad morze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 210 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: taniej kupic bilet na pendolino niz sie przeprowadzac o ile w ogole pendolino jezdzi do katowic bo kto by tam chcial jechac i po co wiec moze maja w jedna strone ze slaska nad morze Do Ministerstwa Przemysłu można jechać lobbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Do Ministerstwa Przemysłu można jechać lobbować. no tak zapomnialem to im moze puscili pendolino zeby politycy mogli wrocic do domu na weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 6 godzin temu przecież nie było mnie tu w zeszły weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 59 Napisano 6 godzin temu Bene błagam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: przecież nie było mnie tu w zeszły weekend a to nie zauwazylem to wszystko wyjasnia wpewnie dzieciory co 2 weekend z innym rodzicem takie to wychowanie w patchworkowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Bene błagam. to nie bene na pewno bo slucha innej muzyki i podobno wklejal foto babom i nie jest chudzielcem wiec tym bardziej odpada raz ze babom a dwa ze niechudy Edytowano 6 godzin temu przez libedowsky 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach