Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Bawidamek z Szczywilka

stary jak ja ciebie rozumiem

Polecane posty

1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

i uważasz że jak mnie stać na mieszkanie to dużo zarabiam ?

Z tego prosty wniosek że libeda nie stać na mieszkanie. 

2 minuty temu, libedowsky napisał:

budzet to tez twoje pieniadze one sie nie biora znikad by nie bylo dotacji na bombelki to by mogly byc nizsze podatki.l mniejsze dlugi nizsze koszty obslugi dlugu itd.

wydawalo mi sie ze cos pisales lezakowi mniejszaa o to

Nie zrozumiałeś. Jak zawsze.

1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

No sporo. Bo jeśli masz na kredyt to stać cie na spłatę. Chyba że Twoje progi to minimum kilkanaście tysięcy miesięcznie.

2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

nie napsialem ze tanie wraznie odnioslem w tej dyskusji poza tym ja zartuje nie wiem ile zarabiasz i ci nie wyliczam zarabiaj ile chcesz na prezent kazdego pracujacego stac wiec to drugorzedne jest

chociaz przy kosztach najmu jak mi sie wydaje teraz na poziomie 3-4k to tak trzeba jednak duzo zarabiac zeby myslec o wynajeciu gdzies bo baba tam mieszka bo przeciez nikt nie wyda ponad polowy pensji na mieszkanie bo za co zyc dalej a jak ktos zarabia powyzej sredniej to mozna uznac ze duzo bo wiecej niz srednia

Edytowano przez libedowsky

Przed chwilą, libedowsky napisał:

a twoj janusz siedzi z twoimi dziecmi w mikolaja czy swieta i co im mowi ze nie da im prezentu tylko tobie bo one maja swojego ojca ?

dziwne jak dla mnie

jedziecie gdzies i mowi dzieciom ze one spia w samochodzie bo nie jego ?

wklejalas podobno jakis filmik z januszem i dziecmi i co rozliczalas sie jak zydzi ze dzieci jedza mniej to ojciec dzieci placi za nie 1/3 a janusz za siebie itd. ?

to logiczne chyba ze laduje jak to nazwalas w nieswoje jak sie z ich matka zwiaze.

Za dzieci na wakacjach place ja a ja dostaję od ich taty. Od dwóch mam brać za to samo? W sumie dobry pomysł na przyszłość wykorzystam. A prezenty typu kalendarz adwentowy to nie jakieś miliony monet żeby miał im pozalowac. Większe typu rower czy narty kupuje im tata to chyba normalne

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Z tego prosty wniosek że libeda nie stać na mieszkanie. 

tak mieszkam w schronisku dla bezdomnych 😄

ja bym sie nie przeprowadzil na drugi koniec polski i nie placil 4k za to bo masz racje szkoda by mi bylo.

tak mieszkam w schronisku dla bezdomnych 😄

ja bym sie nie przeprowadzil na drugi koniec polski i nie placil 4k za to bo masz racje szkoda by mi bylo.

Zastosowałam twój sposób rozumowania. Wniosek nasunął się sam

4 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

No sporo. Bo jeśli masz na kredyt to stać cie na spłatę. Chyba że Twoje progi to minimum kilkanaście tysięcy miesięcznie.

ja zrozumialem ze on gdzies mieszka i chce drugi na slasku wynajac zeby do baby miec blizej wiec to nie chodzi o kredyt kredyty to i biednym daja 😄

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Od dwóch mam brać za to samo? W sumie dobry pomysł na przyszłość wykorzystam.

😄

czytaj muchos juz wiesz dlaczego od matek z dziecmi trzeba sie trzymac z dala nawet te ktore sie chwala samochodami za cwier milioona maja tok jaki maja 😄

Edytowano przez libedowsky

ja zrozumialem ze on gdzies mieszka i chce drugi na slasku wynajac zeby do baby miec blizej wiec to nie chodzi o kredyt kredyty to i biednym daja 😄

Haha no nie dają. Może mu będzie chłopak robił kluski śląskie i karminadle to się podtuczy i się zwróci w naturze.

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Większe typu rower czy narty kupuje im tata to chyba normalne

nie wiem czy normalne sadzilem ze jakis prezent gwiazdkowy wlansie typu rower ro jak janusz do was przychodzi to im cos daje ale moze nie i blednie zalozylem a moze ty dajesz dzieci ojcu na swieta a ty idziesz do janusza i dajesz jemu rower 😄

wydawalo mi sie ze mam logiczny tok myslenia i np. dzieci dostaaj rpezenty od ojca i twojego janusza ale widze ze nie wiec ok kumam nie dziala to jak mi sie wydawalo.

• Like 1

ja bym tam na miejscu janusza jednak cos tym dzieciom rpzyniosl bo to siara tak matce dac a im po jajku kinder 😄

8 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Nie zrozumiałeś. Jak zawsze.

na wynajem ?

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Zastosowałam twój sposób rozumowania. Wniosek nasunął się sam

no wiec napsialem ze nie z wlasnej perspektywy pisalem ale tak zgadlas bylo by mi szkoda wurzucac kase bez sensu na jakis najem na drugim koncu polski

4 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Haha no nie dają. Może mu będzie chłopak robił kluski śląskie i karminadle to się podtuczy i się zwróci w naturze.

no jednej osobie masz racje nie daja trzeba duzo zarabiac i to znacznie wiecje niz suyma zarobkow dwoch osob bo dla banku wieksze ryzyko jak daje jednej i kredyt jednoosobowy to trzeba byc bogatym.

1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Agent chyba dawał spacje Przed znakiem zapytania

no ale wiecej osob daje.

3 minuty temu, libedowsky napisał:

nie wiem czy normalne sadzilem ze jakis prezent gwiazdkowy wlansie typu rower ro jak janusz do was przychodzi to im cos daje ale moze nie i blednie zalozylem a moze ty dajesz dzieci ojcu na swieta a ty idziesz do janusza i dajesz jemu rower 😄

wydawalo mi sie ze mam logiczny tok myslenia i np. dzieci dostaaj rpezenty od ojca i twojego janusza ale widze ze nie wiec ok kumam nie dziala to jak mi sie wydawalo.

dzieci dostaja prezenty od tylu osób że już sie gubia. Pytałeś o prezent na mikołaja to do tej pory dawał kalendarze adwentowe 

10 minut temu, Qwerty88 napisał:

dzieci dostaja prezenty od tylu osób że już sie gubia. Pytałeś o prezent na mikołaja to do tej pory dawał kalendarze adwentowe 

przeciez kalendarz adwentowy to prezent nie na mikolaja takei rzeczy to sadzilem ze tylko pieprz moze komus dac 😄

nie pytalem blednie zalozylem ale mi wyjasnilas wiec juz rozuimiem ze moze byc tak ze nowy tata nie ponosi nakladow na nie jego dzieci ale uwazam ze to dziwne i rzadko spotykane w przyrodzie

ten twoj janusz to pisior jakis ze daje dzieciom jezusa w czekoladzie na kazdy dzien 😄 ?

poza tym nawrt ja ateista wiem ze kalendarz adwentowy nie zaczyna sie 6 grudnia 😄 to co te 6 czekoladek juz sam wczesniej zjada 😄

pewnie kupil w promce jak sie grudzien zaczal i dal bo lepiej dac cos niz nic 😄

1 minutę temu, libedowsky napisał:

przeciez kalendarz adwentowy to prezent nie na mikolaja takei rzeczy to sadzilem ze tylko pieprz moze komus dac 😄

nie pytalem blednie zalozylem ale mi wyjasnilas wiec juz rozuimiem ze moze byc tak ze nowy tata nie ponosi nakladow na nie jego dzieci ale uwazam ze to dziwne i rzadko spotykane w przyrodzie

Ty nawet musisz mieć ostatnie słowo i zdanie w tak banalnej kwestii jak prezent na mikołajki czy tak na gwiazdkę whateva. Zwykły prezent jak każdy inny. No tak ale libed na pewno dałby coś żeby się pokazać bo nie liczy się gest a rozmach xD jesteś śmieszny 

ten twoj janusz to pisior jakis ze daje dzieciom jezusa w czekoladzie na kazdy dzien 😄 ?

Żałosne. Masz jakąś obsesje. Coś toczy twoj łeb ewidentnie. 

Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał:

Ty nawet musisz mieć ostatnie słowo i zdanie w tak banalnej kwestii jak prezent na mikołajki czy tak na gwiazdkę whateva. Zwykły prezent jak każdy inny. No tak ale libed na pewno dałby coś żeby się pokazać bo nie liczy się gest a rozmach xD jesteś śmieszny 

zalozylem ze ludzie na mikolaja lub gwiazdke srednio kupuja sobie prezenty nie o wartosci 20zl i tyle tak to wyglada w swiecie to raz a dwa qwerty robi z siebie milionerke wiec kupienie czekolady jest dziwne

1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Żałosne. Masz jakąś obsesje. Coś toczy twoj łeb ewidentnie. 

no sorry ale kojarzy mi sie to z zarliwa religijnoscia zeby nawet na mikolaja dzieciom lokowac jezusa mikolaj nie ma nic wspolnego z wiara wiec tak dal mnie to dziwne.

poza tym nawrt ja ateista wiem ze kalendarz adwentowy nie zaczyna sie 6 grudnia 😄 to co te 6 czekoladek juz sam wczesniej zjada 😄

pewnie kupil w promce jak sie grudzien zaczal i dal bo lepiej dac cos niz nic 😄

Dziwię się że ktoś może mieć jeszcze wątpliwości co do twojego intelektu i tego że jesteś zwyczajnym hejterem tak naprawdę bo byle pretekst stanowi dla ciebie moment do szydzenia z ludzi. Nawet jakiś zyebany kalendarz adwentowy który jest frajda dla dzieci u ciebie urasta do rangi politycznej i religijnej. Nie dość że widzisz w nim rękę pisowca to i Jezusa jeszcze mieszasz. Jesteś zwykla gnida.

2 minuty temu, libedowsky napisał:

Pokaż mi jezusa w czekoladzie w jakimkolwiek kalendarzu. Te kalendarze są tak laickie, że bardziej się nie da. Erotyczne gadżety, biżuteria, kosmetyki... Adwent jest z założenia bardziej postny a te kalendarze to rozpasanie, przeciągnięcie świąt na cały miesiąc byle kabzę nabić handlem.

no sorry ale kojarzy mi sie to z zarliwa religijnoscia zeby nawet na mikolaja dzieciom lokowac jezusa mikolaj nie ma nic wspolnego z wiara wiec tak dal mnie to dziwne.

No to widocznie masz paranoje i obsesje skoro masz skojarzenia z Jezusem w tym przypadku. W dupje byles guwno widziałeś a jak zawsze chcesz uchodzic za najmądrzejszego. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się