Megi_ona 105 Napisano niedziela o 14:51 36 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A z czym te gofery? Gofry z bitą śmietaną i owocami lub czekoladą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 14:51 oo widze ze tumany znowu wrzucaja jutuby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano niedziela o 14:52 2 minuty temu, narodowy socjalizm USA napisał: tak sobie wąchanie kleju tłumaczysz? Pierwsze słyszę i pomyliłeś mnie z munkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 62 Napisano niedziela o 14:52 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: oo widze ze tumany znowu wrzucaja jutuby Lepsze jutuby niż twój śpiew zagłuszany perkusja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano niedziela o 14:52 35 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Przy ludziach będziemy uchodzić za przykładną parę,, w co a alkowie sypialni zostaje w sypialni Dobry pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano niedziela o 14:52 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Haha to jest coś niesłychane Dobra zapamiętam i poproszę jeszcze paczką zapasy powoli mi się kończą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 14:53 Lepsze jutuby niż twój śpiew zagłuszany perkusja. x no nie wiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 62 Napisano niedziela o 14:53 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Lepsze jutuby niż twój śpiew zagłuszany perkusja. x no nie wiem xD No ale ja wiem bo mam słuch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 14:54 niestety nie ma innej platformy z taką ilością memów która daje tu hiperłącze fifi x to nie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 62 Napisano niedziela o 14:54 Ej ale tam jest jeszcze mała świnka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 14:54 No ale ja wiem bo mam słuch. x nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano niedziela o 14:55 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Gofry z bitą śmietaną i owocami lub czekoladą Ojej widzę że coraz więcej elementów trzeba dograć. Czekolady mam tylko gorzkie do zup mlecznych i ewentualnie jakieś owoce ratują sytuację żebyś się chociaż pożywiła, bo dużo i tak nie zjesz znając Twoje gabaryty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 62 Napisano niedziela o 14:55 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: No ale ja wiem bo mam słuch. x nie masz No wyjesz jak typowe beztalencie które nawet nie ma słuchu muzycznego. Na karaoke tak się wyję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 14:56 No wyjesz jak typowe beztalencie które nawet nie ma słuchu muzycznego. Na karaoke tak się wyję. x fajnie wyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 14:56 wiadomo że cię nie interseuje, bo imperator zamierza spełnić twoje marzenia o dojechaniu alphabetu i teraz powoli zaczyna do ciebie docierać o co prosiłeś. x klekaj przed swoim imperatorem podnozku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 14:58 on nie wymaga ceremoniału jak twój alfons x ja jestem twoim panem i klekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano niedziela o 14:59 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Dobry pomysł A widzisz i wychodzi na to że jestem uczciwy skoro spójny, bo pisałem że oddzielam nawet obowiązki od życia prywatnego. Po prostu będziemy się różnie zachowywać w zależności jaki lokal i pomieszczenie , a w domu jeszcze inaczej jak nikt nie będzie nas widział. W ten prosty sposób będziesz mieć wrażenie jakbyś miała kilku chłopaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano niedziela o 14:59 6 minut temu, Megi_ona napisał: Dobry pomysł Ja się nie zgadzam! Chcę znać szczegóły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:00 (edytowany) Jak myślicie kto mnie zgłasza w amoku? XD to są właśnie jaja i honor którymi niektórzy tak się tu szczycą xD wystarczy na ogon nadepnąć i już leci jak konfident klasowy do pani naskarżyć xD kocham takich pozerów. Edytowano niedziela o 15:00 przez PacjętkaSrebrzyska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano niedziela o 15:00 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ojej widzę że coraz więcej elementów trzeba dograć. Czekolady mam tylko gorzkie do zup mlecznych i ewentualnie jakieś owoce ratują sytuację żebyś się chociaż pożywiła, bo dużo i tak nie zjesz znając Twoje gabaryty . Gorzką też bardzo lubię ale bitą śmietana by się przydała bo to produkt pierwszej potrzeby przecież pod łóżkiem musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 15:00 klekać przed homoseksualną prostytutką muzułmanina? nie rozśmieszaj mnie. x muzulmaninow nie interesuja takie przegrywy jak ja, ty jestes wygrywem i klekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano niedziela o 15:01 Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: A widzisz i wychodzi na to że jestem uczciwy skoro spójny, bo pisałem że oddzielam nawet obowiązki od życia prywatnego. Po prostu będziemy się różnie zachowywać w zależności jaki lokal i pomieszczenie , a w domu jeszcze inaczej jak nikt nie będzie nas widział. W ten prosty sposób będziesz mieć wrażenie jakbyś miała kilku chłopaków Hahaha Pan Fantazyjny i Pani Perwersyjna, no to się może udać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano niedziela o 15:01 43 minuty temu, parabatai napisał: Co wieczór tu rżę więc.... uwierz No hit, zazdrosny o własne żony Zapamiętajcie z Megi ten dzień dobroci to bywa u mnie tak częste jak zaćmienie słońca Jak nie sprawdzę osobiście to nie uwierzę, no nie ma takiej opcji Zazdrosny że sobie dobrze będziecie robić a mi nic No popatrz a u mnie codziennie jest zaćmienie słońca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:02 Przed chwilą, narodowy socjalizm USA napisał: lol Cóż. Tylko 2 osoby z dzis są podejrzane. Dla mnie to wyznacznik życia trochę. Pokazuje kto ma honor a kto jest pīzdo bez honoru. Ci co zgłaszają na bank za cudzymi plecami aie chowają w realu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 15:02 ty nie masz honoru ani mozgu babka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano niedziela o 15:03 38 minut temu, parabatai napisał: Jasne, śmiało, przypisz sobie wszystkie zasługi Wiedziałem że to Ciebie uruchomi No dobrze Twoja zasługa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano niedziela o 15:03 15 minut temu, Megi_ona napisał: Jakoś nie moge w to uwierzyć No bo nie, to zasługa pierwszej żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 15:03 wiem co dzisiaj za dzien kolejny dzien w ktorym ktos sie do mnie nie odezwie, bo jestem gnoojem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 5 Napisano niedziela o 15:05 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ty nie masz honoru ani mozgu babka Kiedy będzie pożegnanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:05 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ty nie masz honoru ani mozgu babka Napisal Filipek który z manii wpada w depresje co drugi dzień i ubliża przypadkowym użytkownikom by następnie wrzucić ryjec z miną zbitego psa błagając o żałosne komplementy. No doprawdy dziecko. Mam do ciebie i twojej choroby umysłowej jakas slabosc wiec nie będę Ci pociskac. Wygląd jednak wpływa psychologicznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach