parabatai 637 Napisano niedziela o 00:22 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: To może dobra będziesz w dzień, a w nocy niegrzeczna U mnie tendencja zgoła odwrotnie, za dnia diablica a nocą anioł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:22 (edytowany) 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Też zależy jaki kto ma próg bólu, ale po czymś takim uciekaj do sklepu Dobra ale kobiet się nie bije to nic chyba nikt mi nie zrobi? Edytowano niedziela o 00:23 przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:24 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Pisać umiem, przecież to robię stukanie w klawisze to nie umiejętność pisania, czy długopis umiesz trzymać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:24 Dobra ja już spadam. Dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:24 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Dobra ja już spadam. Dobranoc wszystkim Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:26 Ja też odpadam, czekałam tylko na znak bo nie chciałam tak pierwsza się poddać Kolorowych wszystkim, spokojnej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:26 1 minutę temu, parabatai napisał: U mnie tendencja zgoła odwrotnie, za dnia diablica a nocą anioł Patrząc z przyjemniejszego punktu widzenia to praktycznie bez różnicy, ale z tego gorszego to chyba facet musiał by się szybko ewakuować z domu w dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:28 3 minuty temu, parabatai napisał: stukanie w klawisze to nie umiejętność pisania, czy długopis umiesz trzymać? W szkole mnie nauczyli to umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:28 Spokojnej nocy. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:29 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Idę spać robaczku, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano niedziela o 00:29 6 minut temu, Megi_ona napisał: Zaraz ty będziesz mały dobra będę pamiętać a jakby co ty będziesz moim ochroniarzem To będę miał pretekst żeby randki z tego zrobić. 5 minut temu, Megi_ona napisał: Dobra ale kobiet się nie bije to nic chyba nikt mi nie zrobi? Lepiej zejść z pola widzenia jak wykonasz taki kop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano niedziela o 00:30 Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:34 3 minuty temu, parabatai napisał: Idę spać robaczku, papa Paa. Niech Ci się przyśnię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:38 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Paa. Niech Ci się przyśnię Wolałabym nie mieć koszmarów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:40 10 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To będę miał pretekst żeby randki z tego zrobić. Brzmi ciekawie Słodkich snów Promyczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano niedziela o 06:39 5 godzin temu, Megi_ona napisał: Brzmi ciekawie Słodkich snów Promyczku Ochroniarz to nie są tanie kwestie , a tak to można bezinteresownie coś zrobić tak jak dobrą michę skoro już wiadomo, że nie widać po Tobie jak lubisz zjeść. Pewnie ubieranie Ciebie drożej wychodzi , ale i tu znajdziemy sposób na wyjście z sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anal Phil 2 Napisano niedziela o 07:09 one oneone oneone rrrrrrr and one and into the two to the three and one! and into the two to the three and one! and into the two to the three xD https://files.catbox.moe/v53a6t.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano niedziela o 07:15 Munek tobie tylko jedno w głowie zboku terenowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 08:53 8 godzin temu, parabatai napisał: Wolałabym nie mieć koszmarów I co? I jak? Śniłem Ci się? Drżałaś na mój widok? Dzień dobry wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 08:54 Gdzie są moje żony, gdzie kochanki już tu powinienem mieć zrobioną kawę i podaną z ciachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 09:22 2 godziny temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ochroniarz to nie są tanie kwestie , a tak to można bezinteresownie coś zrobić tak jak dobrą michę skoro już wiadomo, że nie widać po Tobie jak lubisz zjeść. Pewnie ubieranie Ciebie drożej wychodzi , ale i tu znajdziemy sposób na wyjście z sytuacji. A co ty jakiś kosztorys przeprowadzasz? Spokojnie sama się ubiorę Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 09:23 28 minut temu, Tajemniczy On napisał: Gdzie są moje żony, gdzie kochanki już tu powinienem mieć zrobioną kawę i podaną z ciachem Ja też właśnie czekam na podanie ale coś nie mogę się doczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 09:25 8 godzin temu, parabatai napisał: Ja też odpadam, czekałam tylko na znak bo nie chciałam tak pierwsza się poddać Kolorowych wszystkim, spokojnej nocki Dzień dobry i miłej niedzieli Perwersyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 09:26 10 godzin temu, Facet z Jajami napisał: Nie dziwię Ci się Widzę że po kolejnych kilkunastu odcinkach układ sił się całkowicie zmienił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 09:29 34 minuty temu, Tajemniczy On napisał: I co? I jak? Śniłem Ci się? Drżałaś na mój widok? Dzień dobry wszystkim Chyba rżałam Dzień dobry. Masz ️ I nie płacz już 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 09:30 Dzień dobry wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 09:32 5 minut temu, Megi_ona napisał: Dzień dobry i miłej niedzieli Perwersyjna Ha-ha odezwała się nobliwa Miłej niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 09:37 10 godzin temu, Facet z Jajami napisał: Nie dziwię Ci się A tu zajawka jednego z najpopularniejszych seriali, odcinek 586538690 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 10:45 Może coś posłuchamy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 10:47 1 godzinę temu, Megi_ona napisał: Ja też właśnie czekam na podanie ale coś nie mogę się doczekać Z tym zamówieniem zgłoś się do pierwszej żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach