KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 15:06 Kiedy będzie pożegnanie? x nigdy, bo juz do konca zycia tutaj bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:06 Przed chwilą, ZblokowanaGrażynka napisał: Kiedy będzie pożegnanie? Zapewne gdy mnie ponownie zgłosisz. Ale szpitali psychiatrycznych pod dostakiem wiec czil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano niedziela o 15:06 4 minuty temu, parabatai napisał: Ja się nie zgadzam! Chcę znać szczegóły A co do szczegółów to musisz jej kawę postawić i ciacho ustawiając się na pogaduchy i pewności nie będzie czy coś zdradzi ze szczegółów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 15:06 nie mam depresji, po prostu mnie wszystko nudzi i nic mi sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 15:07 nabijam sobie posty na tym koncie teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:07 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: nie mam depresji, po prostu mnie wszystko nudzi i nic mi sie nie chce To mnie w sumie guwno interesuje. Masz ptaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 15:07 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Jak nie sprawdzę osobiście to nie uwierzę, no nie ma takiej opcji Zazdrosny że sobie dobrze będziecie robić a mi nic No popatrz a u mnie codziennie jest zaćmienie słońca Tomaszu niewierny Nie przesadzaj, Ty pierwszy doświadczyłeś dziś mojej dobroci Poza tym staram się jak mogę żeby ten harem utrzymać, chyba zaniedbywałeś drugą żonę bo już w tango chce iść z Promykiem Ty nie narzekaj tylko doceń moje starania To chyba żyjemy w innym uniwersum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 15:08 To mnie w sumie guwno interesuje. Masz ptaka. x mam lub nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 5 Napisano niedziela o 15:08 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: To mnie w sumie guwno interesuje. Masz ptaka. x mam lub nie mam Że co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:08 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: To mnie w sumie guwno interesuje. Masz ptaka. x mam lub nie mam Nie umiesz cytować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 15:09 Nie umiesz cytować? x nie lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 15:09 Że co? x nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 15:09 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: Wiedziałem że to Ciebie uruchomi No dobrze Twoja zasługa No, a już mnie świerzbiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 15:12 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A co do szczegółów to musisz jej kawę postawić i ciacho ustawiając się na pogaduchy i pewności nie będzie czy coś zdradzi ze szczegółów Na pewno zdradzi w końcu to moja współmałżonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:12 Lubie eunuchow. Bo są tacy spokojni i ich popędy nie trawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 15:12 być może ali w końcu zdecydował się na wykastrowanie fifiego aby był bardziej kobiecy. x nie mam alfiego kiedy skonczysz lzyc w koncu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 15:12 12 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A widzisz i wychodzi na to że jestem uczciwy skoro spójny, bo pisałem że oddzielam nawet obowiązki od życia prywatnego. Po prostu będziemy się różnie zachowywać w zależności jaki lokal i pomieszczenie , a w domu jeszcze inaczej jak nikt nie będzie nas widział. W ten prosty sposób będziesz mieć wrażenie jakbyś miała kilku chłopaków A jak się pomyle bo tyle tych chłopaków będzie i pójdę do domu z innym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 15:13 Lubie eunuchow. Bo są tacy spokojni i ich popędy nie trawia. x nigdy zadnego eunucha nie spotkasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 15:14 9 minut temu, Tajemniczy On napisał: No bo nie, to zasługa pierwszej żony Ale nie mogę uwierzyć że ty poprosiłeś pierwszą żonę żeby mi kawę zrobiła i dała ciastko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:14 Przed chwilą, narodowy socjalizm USA napisał: właśnie widzisz po fifim jacy są spokojni. Bo on nie jest eunuch. On jest akimuszek tylko jeszcze nie na tym etapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano niedziela o 15:14 11 minut temu, Megi_ona napisał: Gorzką też bardzo lubię ale bitą śmietana by się przydała bo to produkt pierwszej potrzeby przecież pod łóżkiem musi być Kupi się tą śmietanę po prostu, bo dla dobra całokształtu warto dbać o jakieś szczegóły. A tym bardziej jeżeli jawi się jako opłacalne. Ty wymyślaj a ja będę kalkulował czy będą z tego korzyści dla obojga rzecz jasna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 15:15 Bo on nie jest eunuch. On jest akimuszek tylko jeszcze nie na tym etapie. x jestem eunuchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 15:15 4 minuty temu, parabatai napisał: Tomaszu niewierny Nie przesadzaj, Ty pierwszy doświadczyłeś dziś mojej dobroci Poza tym staram się jak mogę żeby ten harem utrzymać, chyba zaniedbywałeś drugą żonę bo już w tango chce iść z Promykiem Ty nie narzekaj tylko doceń moje starania To chyba żyjemy w innym uniwersum Jak nie wierny jak ja Tobie wierny Przecież cały czas doceniam i nie mogę wyjść z podziwu jaka trafiła mi się dobra pierwsza żona Każda z was jest tak samo traktowana więc nie rozumiem po co jej romanse A co masz dziś słońce? Pewnie nie. Wczoraj miałaś? Też pewnie nie więc sama widzisz że codziennie jest zaćmienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:15 Ogólnie mam jakieś dejavu. Mam wrażenie że zycie jakiś cykl zatacza i znowu poznaje ludzi którzy są zamiennikami tych poznanych lata temu xD nawet na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:15 Zmieniaja się tylko twarze i imiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:16 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Bo on nie jest eunuch. On jest akimuszek tylko jeszcze nie na tym etapie. x jestem eunuchem Chyba klapoluch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano niedziela o 15:16 3 minuty temu, Megi_ona napisał: A jak się pomyle bo tyle tych chłopaków będzie i pójdę do domu z innym? Nawet jeżeli to ciągle będzie ten sam czyli ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 15:16 Chyba klapoluch x nieklapoluchym eunuchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 15:16 16 minut temu, parabatai napisał: Ja się nie zgadzam! Chcę znać szczegóły Ale ja nic nie wiem naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 15:17 5 minut temu, parabatai napisał: No, a już mnie świerzbiła A nie możesz zastosować kar erotycznych tylko od razu z pięściami do mnie do bicia lecisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach