Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
with heart toward none

a kiedys taka uzytkowniczka na kowbo byla miss-in-black sie nazywala i ona mi pokazala to

Polecane posty

to ona zapoczatkowala we mnie te muzyke, bo wczesniej nawet nie wiedzialem o istnieniu tego gatunku xD

dopiero jak to zobaczylem to mowie co to krrwa jest xD szybkie google i dowiedzialem sie co to za muzyka xDDD

Edytowano przez with heart toward none

ona jest ladna w choooj. ja ogolnie ja wystalkowalem i mam jej nr tel, wiem gdzie mieszka, mam jej insta itd xD znam imie i nazwisko, szkolde gdzie sie uczyla, duzo wiem o niej ale cos miedzy nami nie wyszlo wtedy bo glupi bylem xDDDDD

2 minuty temu, narodowy socjalizm USA napisał:

ale to jest stare, miałem okres w którym katowałem oporowe ilości black metalu, a wszcególności nsbm, ale większość to było gunwno lewicowe tak na prawdę. muzyka elektroniczna jest zwyczajnie lepsza, bardziej pasuje do obecnego klimatu na świecie. 

tez lubie posluchac ale nigdy jakos samego mnie nie ciagnie do niej ale jak w klubie leci to mi sie podoba nawed xD ja wole gitarke jednak xD

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

lepiej by bylo gdyby ja ktos ostrzegl przed toba

nie ma kto xD

ogolem patrze jej insta to nie wrzuca nic z chlopem a duzo podruzuje, xD jest chyba sama ciagle ciekawe czemu moze poryta jest ??? xDDDDD

musisz ją odszukac fifi i ostrzec, na pewno zapunktujesz u niej i ona się rozpłynie że ją po rycersku uratowałeś. 

x

nie musze, bo to nie moja brocha

ja sie obracam w towarzystwie tylko bialych rodowitych anglikow, od takich mahmetow jak ty to sie trzymam z dala a oni ode mnie

Za tyle czasu to on może zdążyć mieć już męża

x

no, ale ta dziewczyna jak zobaczy byczego to rzuci meza dla niego

to jest prawie pewne w obecnych czasach, baby dzwonią na policję na chłopów bo lubią kiedy silniejsze samce gnoją słabszych, nie dlatego ze się boją. a z psami nie wygrasz za bardzo konfrontacji.

x

dlatego ty lubisz byc gnojony przez przyjaciol z Afryki, bo wiedza ze jestes uleglym i cieplym polaczkiem, ktora ma slabosc do czarnego miecza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się