Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
with heart toward none

a kiedys taka uzytkowniczka na kowbo byla miss-in-black sie nazywala i ona mi pokazala to

Polecane posty

no to kiepskie masz to top, bo ja w licbazie mialem fajniejsza kolezanke i mam jej fotki i ona to ksiezniczka w porownaniu do karyny ktora wrzuciles

6 minut temu, narodowy socjalizm USA napisał:

to jest prawie pewne w obecnych czasach, baby dzwonią na policję na chłopów bo lubią kiedy silniejsze samce gnoją słabszych, nie dlatego ze się boją. a z psami nie wygrasz za bardzo konfrontacji. 

juz nie raz malem fantazje konfrontacji z psami , konczy sie tym ze ich tne mieczem wsiadam do samochodu i spieerdalam do rosji xD ale jak by to bylo w realu nawet nie chce probowac i pewnie bym sie sam zessral w realu xD

no zdrowko jakby coraz gorzej u mnie

x

to powinienes do klaudiusza jechac, ona mieszka w domu wielkim na odludziui to bys sobie odpoczal u niej, i wyzdrowial

2 minuty temu, with heart toward none napisał:

no zdrowko jakby coraz gorzej u mnie

Bo za dużo wódki pijesz.

Edytowano przez Ghost of You

Bo za dużo wódki pijesz.

x

Powinnas go przygarnac do siebie na odwyk alkoholowy, a ty bys nie byla samotna cale zycie w wielkim domu

Mój facet mógłby tylko w weekend wypić ze mną, ja wino a on co chce i wtedy bzykanie

x

ty mozesz miec jedynie faceta urojonego

dostałbyś pałą w łeb, jeszcze głupszy byś był a i do aresztu by cię wpierrdolili na zimny prysz

x

tobie nawet jakby sie walnelo pala w leb to bys nie zglupial, bo bardziej sie nie da

1 minutę temu, narodowy socjalizm USA napisał:

dostałbyś pałą w łeb, jeszcze głupszy byś był a i do aresztu by cię wpierrdolili na zimny prysznic.

no jak bym mial miecz to predzej by m z klamki dostal i podziurawiony bym zdech xD chyba ze by psy byly ciootami i bali sie klamke uzyc, albo ja bym predzej spenial piiizde i by sie poddal i pokojowo by mnie zakuli xD ale jak bym bym najeeebany to kto wie jak by sie skonczylo to  xD

1 minutę temu, with heart toward none napisał:

ja bym wino z Toba mogl pic, a whiskey lubisz ???

Nie lubię. Mogę mojito albo różne drinki z cytrusami 😄

ie lubię. Mogę mojito albo różne drinki z cytrusami

x

takie rzeczy to mozesz tylko z dzikusami z afrika, ktorzy cie pociagaja, dlatego dalas sie obmacac jednemu na imprezie

despradoski bys sie napisla mojito ??

x

ona to by sobie wziela desperadoska wroclawskiego sruna ktorego trzyma w majtach 😄

5 minut temu, narodowy socjalizm USA napisał:

nie wygrasz kataną z pałą policyjną, bo taktycznie miecze dwuręczne przegrywają z pałami jeśli w drugiej ręce ma gaz/tarczę/cokolwiek. chyba że pies to kompletny flet bez przeszkolenia, a ty hatori hanzo. 

ja nawet nie mowie o katanie tylko miecz poltorareczny tzw bastard sword xD co sie zastanawiam czy sobie kupic na wszzelki wypadek xD

ale nawet jak ma tarcze to choooja mu to da jak z impetem bym wlecial i go cial xDDDD

wyobrazam sobie sytuacje jak grupa ciapatych przychodzi na parking z maczetami i okradaja wszystkich a ja wychdze z mieczem i sie napierrrrdalam z dwoma na raz i jednemu reke obcinam tak ze mu zwisa, on w panice krzyczy i ucieka a drugi jeszcze bardziej rozjuszony naciera i wali we mnie a ja mu zbijam maczete i mieczem wale w szyje , on dostaje i upada a jego lep sie  trzyma sie na samej skorze xD

2 minuty temu, narodowy socjalizm USA napisał:

taki miecz niewiele ci da. jak chcesz koniecznie kogoś ciąć to maczety są top tier aktualnie. kupować miecz teraz to tak jak grać w jakąś mobe postacią spoza mety tylko po to aby być hipsterem i obskoczyc wpierrdol. a tak to najlepsza pała policyjna zwykła, albo teleskopowa jest ok. kastety zawsze są ok bo można w kieszeń schować. 

co ty pieerdolisz wlasnie? pala teleskopowa ? nic sie nie znasz,

pala teleskopowa vs ciapaci z maczetami to juz masz pewnosc konfrontacji , nawt jak bedzie ciapak z nozem to jest duza szansa ze palka go niue wystraszy

a jak masz miecz , wiem ze to pojeeebane dla patusow ze ktos ma miecz i jakis pewnie nerd roleplayowy ale to jest bron co nic sie z nia nie rowna, maczety sa dla pastuchow xD

gadza sie, są dla pastuchów i dlatego pastuchy wygrywają, a mieczy już nikt nie używa. 

x

ale wystarczy ze wyskoczy na ciebie czarny afrykanski miecz i juz sie poddajesz

1 minutę temu, narodowy socjalizm USA napisał:

mordko ale to nie jest miecz tylko szabla, a szabla to wiadomo że sieje srogi rozpierrdol wśród podludzi nawet w czasach obecnych. 

a miecz jescze lepie tylko by musial oburacz operowac, pewnie trudniej sie nauczyc ale to jest sila ze twoja maczetke na wpol przetnie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się