Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
with heart toward none

ale ze mnie pajac sie robi jak sie napije

Polecane posty

Ja odstawilem dzieki zimnej wodzie, moez tez powinienes sprobowac, jak masz siedzaca prace w tirze to tym bardziej ruch wskazany, a potem sie alko odechciewa chlac

Tak się wydaje nam, że byśmy potrafili kogoś zmienić, ale tak kolorowo nie jest. Może na chwilę by się udało 😄

mnie np. bardzo zmienilo jak skasowalem katiuszke i pravika ode mnie z forum i to po 6 piwach potem bylem taki zalamany i plakalem ze przestalem pic i zaczalem sie torturowac lodowata woda, bo mialem dosc cierpienia a teraz sobie plywam kraulem w rzece gdzie chce, w Polsce z 10 miejscowek zwiedzilem, tutaj w Anglii juz w dwoch miejscowkach plywalem w rzece, ale ide niedlugo do bajorka sprawdzic mydelka ktore mam z Wysp Kanaryjskich, tam wyspy wulkaniczne sa 😄

5 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

Ja odstawilem dzieki zimnej wodzie, moez tez powinienes sprobowac, jak masz siedzaca prace w tirze to tym bardziej ruch wskazany, a potem sie alko odechciewa chlac

gdzie ja znajde woda na prakingu ? xD

5 minut temu, Ghost of You napisał:

Tak się wydaje nam, że byśmy potrafili kogoś zmienić, ale tak kolorowo nie jest. Może na chwilę by się udało 😄

ja bym wiedzial ze dla Ciebie sie zmienie .

x

no to zamiast kupowac alkohol to lepiej sobie mineralna wode kupowac, albo nawet na glupie energetyki sie przerzucic, bo po energetykach przynajmniej czlowiek jest skupiony bardziej i jest kop od kafeiny, a alkohol to jest masakra

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

x

no to zamiast kupowac alkohol to lepiej sobie mineralna wode kupowac, albo nawet na glupie energetyki sie przerzucic, bo po energetykach przynajmniej czlowiek jest skupiony bardziej i jest kop od kafeiny, a alkohol to jest masakra

z takimi radami to wypieerdalaj, alko przynajmniej naturalny a nie energetyki syntetyki lol co mi pikawe rozkuuurwia xDD ty chaaaamie !!!! jestes glupi czy chcesz mnie zabic ?

z takimi radami to wypieerdalaj, alko przynajmniej naturalny a nie energetyki syntetyki lol co mi pikawe rozkuuurwia xDD ty chaaaamie !!!! jestes glupi czy chcesz mnie zabic ?

x

po energetykach sie fajnie jezdzi na rowerze to na pewno tirami tez sie lepiej jezdzi niz po alkoholu

ja raz chyba ze 3 litry energetykow wychlalem w jeden dzien masakra

a kiedys potrafilem nawet wypic 8 puszek po 500ml cydru 7.5% normalnie ze az gardlo wypala w jeden dzien XDDD

Edytowano przez KochamElcie<3

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

x

po energetykach sie fajnie jezdzi na rowerze to na pewno tirami tez sie lepiej jezdzi niz po alkoholu

chyba cie pojeeeebalo , na rowerze to ciegle nogami ruszasz i skrecasz a w tirze na tempomacie jak jedziesz autostrada ciagle prosto to zamulasz w choooj xD nogi nie maja co robic i dretwieja, az ci sie przysypia co chwile xDDD gdzie tu energetyk lekki strzal da na chwile a potem cie uspi jeszcze xD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

ja raz chyba ze 3 litry energetykow wychlalem w jeden dzien masakra

a kiedys potrafilem nawet wypic 8 puszek cydru 7.5% normalnie ze az gardlo wypala w jeden dzien XDDD

bo jestes alkusem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować