Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
with heart toward none

ale ze mnie pajac sie robi jak sie napije

Polecane posty

Ja raz pojechalem w Polsce na rower jak byl upal latem w chooy 40 stopni i zero pieszych wszedzie bo si ewytrzymac nie dalo to pojechalem sobie w podroz i wypilem chyba z 6 litrow plynow z czego chyba z 6 energetykow i ze 100km przejechalem, ale bylo 35 stopni mi sie skora na glowie spalila od slonca, bo czapki nie wzialem XD

albo kiedys z kumplem jezdzilismy na wycieczki rowerowe po anglii gdzies daleko za miasto 30 km do innego miasta i tez dwie puiszki energetyka a potem mozna jezdzic i jezdzic... xD

bo jestes alkusem

x

poki co to ty jestes, bo ja w maju jak skasowalem katiuszke to przestalem pic i zaczalem sie torturowac w lodowatej wodzie i przestalem pic, juz chyba z 5 miesiecy od maja nie bylem pijany moze z dwa piwa wypilem przez te 5 miechow

faza po alko jest zjeebana, to ja wole jak mi sie czujnosc poprawia i w ogole po energetyku niz po cydrze fuj

a teraz po plywaniu w rzekach na outdoor mam taka piekna faze i samopoczucie ze alkohol mi juz do szczescia niepotrzebny

6 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

Ja raz pojechalem w Polsce na rower jak byl upal latem w chooy 40 stopni i zero pieszych wszedzie bo si ewytrzymac nie dalo to pojechalem sobie w podroz i wypilem chyba z 6 litrow plynow z czego chyba z 6 energetykow i ze 100km przejechalem, ale bylo 35 stopni mi sie skora na glowie spalila od slonca, bo czapki nie wzialem XD

albo kiedys z kumplem jezdzilismy na wycieczki rowerowe po anglii gdzies daleko za miasto 30 km do innego miasta i tez dwie puiszki energetyka a potem mozna jezdzic i jezdzic... xD

jak nie klamiesz z tymi energolami to masz bardzo silny organizm

bedziesz menelu wkrotce najeebany przestan probowac sie wybielac kazdy wie jakim zdegenerowanym smieeciem jestes. 

x

no moze przyjaciel mnie zaprosi na puba i wypijemy, wtedy jak skasowalem katiuszke i pravika to mnie kumpel anglik wzial na puby i 3 puby zwiedzilismy i 6 piw wypilem, jak mnie znowu zaprosi i bedzie karaoke i piwo za darmo mam to pewno ze wypije, a tak to mi sie nie chce pic

i zdegenerowany tez nie jestem smieciem, ty predzej sie  byc wydajesz zdegenerowany

chyba juz ci sluchanie death metalu na jutube mocno mozg zrylo

jak nie klamiesz z tymi energolami to masz bardzo silny organizm

x

no i chooy, jak codziennie jestem nieszczesiwy prawie albo placze albo mysle o czyms bolesnym i mysle sobie ze moze jutro juz umre i chooy z tego zycia

pamietam jak raz sobie kupilem puiszke cydru i wjeebalem sie w samych gaciach do lodowatego bajorka i mialem w puszce cydr 7.5% i pilem sobie w wodzie a nagle tak sie dziwnie poczulem, tak mi sie zimno zrobilo bo alko i blee

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować