Pochwa w pochwie 12 21 Napisano wtorek o 17:44 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:21 to fajnie gorzej jak kogos kochasz a nie mozecie sobie razem polezec... ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano wczoraj o 04:28 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: to fajnie gorzej jak kogos kochasz a nie mozecie sobie razem polezec... ;( To mało gorzej jak kogoś kochasz a kto inny go posuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:28 jak kogos kochasz a kto inny ja posuwa? nom ;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:29 to jest jakies przeklenstwo takie cos ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:30 z takim czyms to lepiej byloby sie nigdy nie urodzic w ogole, a nie zycie po to by sie meczyc z powodu lachona z neta ;/// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano wczoraj o 04:45 13 minut temu, KochamElcie<3 napisał: to jest jakies przeklenstwo takie cos ;( A znasz to uczucie że zrobił byś dla niej wszystko a ona idzie do ladniejszego co traktuje ja jak gowwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano wczoraj o 04:46 Albo bogatszego czy z choojem do kolan on ją napíerdala ta go kocha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:47 nie wiem czy znam, bo ja nie wiem co sie dzieje u tych, dla ktorych zrobilbym wszystko, i ze ktos.je traktuje jak goowno ;( a masz kogos na mysli teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:47 no masakra ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:48 pewnie znam bo mi z nikim nigdy nie wyszlo, samo nieszczescie mnie spotyka z lachonami, to masakra jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:48 a nawet gdy mialem z kims szczescie pprzez chwile, to dlugo to nie trwa ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:50 chcialbym sobie tak isc spac albo polezec z kims po prostu przytuleni a to takie ciezkie cale zycie spie samotnie dzisiaj rano musze sobie glowe isc w bajorku umyc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:51 nie wiem czemu to ja mam kogos szukac, a nie np. ktos mnie znajdzie i szczescie razem ehh ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano wczoraj o 05:01 10 minut temu, KochamElcie<3 napisał: chcialbym sobie tak isc spac albo polezec z kims po prostu przytuleni a to takie ciezkie cale zycie spie samotnie dzisiaj rano musze sobie glowe isc w bajorku umyc xD Mi się czasem śni elke idę dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 05:02 mnie katiuszka sie kilka razy snila, ale to zbyt piekne aby bylo prawdziwe, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano wczoraj o 05:08 postuje w temacie dla potencjalnie ubezwlasnowolnionych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 05:09 a najgorsze jak kto inny roocha kto bije tez a ty jej nigdy nie zobaczysz nawet na oczy w zyciu, masakra to tortury jakby mnie jakis typ rzeznik wzial i mi kawalki ciala odkrawal nozem albo pila wyrywal mi paznokcie w psychice to podobny bol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano wczoraj o 05:11 fifi fomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano wczoraj o 05:13 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: kto bije ale przyznaj ze zazdroscisz chlopm co gnojom baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 05:13 to co czuje przez baby z neta to porownalbym do bycia gotowanym zywcem w wielkim garnku podobne cierpienie dla umyslu dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 05:16 ale przyznaj ze zazdroscisz chlopm co gnojom baby x nie znam z otoczenia takich sytuacji, bi nie kumplowalem sie nigdy z damskimi bokserami normalne to jest zyc z kobieta w spokoju i bez klotni i krzyczenia na siebie a nie jakies bicie masakra nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 05:23 Ja zebym mial dziewczyne, to musialby sie jakis cud wydarzyc... A wtedy myslalbym, ze ta dziewczyna ti dar od Boga, a jak zrobie cos zlego tej osobie to Bog sie wkurzy i pojde do piekla a nie do nieba, chociaz obecnie moje zycie przypomina pieklo, bo przez brak samicy przechodze wenetrzne katusze i cierpienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano wczoraj o 05:29 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Ja zebym mial dziewczyne, to musialby sie jakis cud wydarzyc... A wtedy myslalbym, ze ta dziewczyna ti dar od Boga, a jak zrobie cos zlego tej osobie to Bog sie wkurzy i pojde do piekla a nie do nieba, chociaz obecnie moje zycie przypomina pieklo, bo przez brak samicy przechodze wenetrzne katusze i cierpienie i takj pójdziesz do piekła za wspieranie terrorystów przeciwko narodowi bozemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 05:32 dla mnie zycie juz od dawna jest pieklem, bo nie moge sie isc polozyc obok samicy i przytulic tylko znowu samotnie leze i zasypiam, meczy mnie to a tyle lachow u mnie na miescie, tak sobie moglbym wyjsc i sprobowac jakas fajna poznac i zaprosic tutaj... xD to ja choy placze za lachonami 1500km ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 05:32 spadam nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 19 godzin temu 4 godziny temu, KochamElcie<3 napisał: spadam nara Była elka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano 19 godzin temu elki nie bylo i nigdy nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 18 godzin temu 26 minut temu, KochamElcie<3 napisał: elki nie bylo i nigdy nie bedzie Nawet tak nie mów poszła na drzemke mam nadzieję że nic se nie zrobiła żeby w nią wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano 17 godzin temu nie widzialem elci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach