Rym Cym + 99 Napisano wczoraj o 06:53 (edytowany) czas smarować narty... ps. zima zaskoczyła kierowców xD Edytowano wczoraj o 06:54 przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 9 Napisano wczoraj o 06:59 zachodni wiatr, bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano wczoraj o 07:04 10 minut temu, Rym Cym + napisał: czas smarować narty... ps. zima zaskoczyła kierowców xD Źle to interpretujesz https://pobierak.jeja.pl/images/8/9/c/198745_zlot-milosnikow-letnich-opon.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano wczoraj o 07:12 7 minut temu, przewr(l)otna napisał: Źle to interpretujesz somsiad nie zmienił, a że mieszkamy na stromej ulicy to sobie zjechał z niej, że ledwo zakręt wyrobił, bo odśnieżarka jeszcze nie jechała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 336 Napisano wczoraj o 07:18 Masakra, to znaczy że zaraz u mnie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano wczoraj o 07:19 4 minuty temu, Rym Cym + napisał: somsiad nie zmienił, a że mieszkamy na stromej ulicy to sobie zjechał z niej, że ledwo zakręt wyrobił, bo odśnieżarka jeszcze nie jechała... Musiało was solidnie zasypać. W moim regionie też pada śnieg i chyba w locie topnieje. Drogi czarne, tylko trochę drzewa oprószone bielą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano wczoraj o 07:21 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Masakra, to znaczy że zaraz u mnie bedzie Czas było przywyknąć przecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 336 Napisano wczoraj o 07:21 Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Czas było przywyknąć przecie Wiem, mimo wszystko to zawsze szok, co roku od nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano wczoraj o 07:26 (edytowany) 8 minut temu, przewr(l)otna napisał: Musiało was solidnie zasypać. W moim regionie też pada śnieg i chyba w locie topnieje. Drogi czarne, tylko trochę drzewa oprószone bielą. u nas póki co się utrzymuje, a z rana jeszcze był mróz więc to co napadało zamarzało na drodze, droga spadzista więc ślisko. póki co cieniutka warstwa śniegu. Edytowano wczoraj o 07:27 przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano wczoraj o 07:27 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: Wiem, mimo wszystko to zawsze szok, co roku od nowa pewnie będzie tak, że tydzień postraszy, potem po śniegu, a w grudniu ani płatek nie spadnie na Boże Narodzenie - tak często jest właśnie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano wczoraj o 07:29 Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Wiem, mimo wszystko to zawsze szok, co roku od nowa Co wy możecie wiedzieć o tym. 2 pierwsze nasze auta, to maluchy. Jednego roku śnieg sypał siarczyście kilka dni, nie dało się opanować zasp na ulicach, a my musieliśmy jechać do szpitala ( inne miasto). Na początku drogi powrotnej siadły wycieraczki, a za szybą śnieżyca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 336 Napisano wczoraj o 07:32 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Co wy możecie wiedzieć o tym. 2 pierwsze nasze auta, to maluchy. Jednego roku śnieg sypał siarczyście kilka dni, nie dało się opanować zasp na ulicach, a my musieliśmy jechać do szpitala ( inne miasto). Na początku drogi powrotnej siadły wycieraczki, a za szybą śnieżyca. ja mam babcie w regionie Rym cym, w dzieciństwie budowaliśmy iglo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano wczoraj o 07:33 6 minut temu, Rym Cym + napisał: u nas póki co się utrzymuje, a z rana jeszcze był mróz więc to co napadało zamarzało na drodze, droga spadzista więc ślisko. póki co cieniutka warstwa śniegu. Post mi zaróżowiło i chyba wiem o jakie słowo chodzi. Pisałam, takie są u/r/o/ki zimy, a w razie czego, maskę da się wyklepać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano wczoraj o 07:34 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: ja mam babcie w regionie Rym cym, w dzieciństwie budowaliśmy iglo Nie wiem z jakiego regionu jest kolega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 336 Napisano wczoraj o 07:35 Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Nie wiem z jakiego regionu jest kolega. na lewo od nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano wczoraj o 07:37 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: na lewo od nas Gaszowice? Raciborz? Kietrz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 336 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Gaszowice? Raciborz? Kietrz? Następne województwo na lewo od nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 528 Napisano 23 godziny temu 12 minut temu, przewr(l)otna napisał: Co wy możecie wiedzieć o tym. 2 pierwsze nasze auta, to maluchy. Jednego roku śnieg sypał siarczyście kilka dni, nie dało się opanować zasp na ulicach, a my musieliśmy jechać do szpitala ( inne miasto). Na początku drogi powrotnej siadły wycieraczki, a za szybą śnieżyca. Dobre są też drogi w polach, której jak porządnie zasypie, to nawet nie wiadomo gdzie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano 23 godziny temu 11 minut temu, przewr(l)otna napisał: Post mi zaróżowiło i chyba wiem o jakie słowo chodzi. Pisałam, takie są u/r/o/ki zimy, a w razie czego, maskę da się wyklepać. wszystko prawie da się wyklepać... póki silnik nie zmiażdżony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano 23 godziny temu 11 minut temu, przewr(l)otna napisał: Nie wiem z jakiego regionu jest kolega. DŚ blisko Czech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano 23 godziny temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: Następne województwo na lewo od nas Że niby tam, gdzie jest Góra św.Anny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano 23 godziny temu 14 minut temu, Qwerty88 napisał: ja mam babcie w regionie Rym cym, w dzieciństwie budowaliśmy iglo to ja mam w albumie zdjęcia z budowania igloo z kolegami... takie kiedyś zimy były xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 336 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Że niby tam, gdzie jest Góra św.Anny? O kurde zapomniałam o tym. Jeszcze następne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano 23 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: O kurde zapomniałam o tym. Jeszcze następne no właśnie... my dolniacy, nie górniacy. Edytowano 23 godziny temu przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano 23 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Dobre są też drogi w polach, której jak porządnie zasypie, to nawet nie wiadomo gdzie jest. W polach? Teściowie mieszkali na wsi, mieli asfalt, a co tylko tam służby drogowe nie pracowały i często byli odcięci od świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano 23 godziny temu 4 minuty temu, Rym Cym + napisał: wszystko prawie da się wyklepać... póki silnik nie zmiażdżony To trzeba bokiem uderzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano 23 godziny temu 5 minut temu, Rym Cym + napisał: DŚ blisko Czech Do granicy Czech, mam 36 km. Może my som somsiadami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Do granicy Czech, mam 36 km. Może my som somsiadami mam nadzieję, że nie jesteś żoną somsiada, bo będzie opierdziel dzisiaj, że opon nie zmienił xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano 23 godziny temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: O kurde zapomniałam o tym. Jeszcze następne W następnym też byłam. Odwiedziałam chyba 2 lata temu podwodny świat oceaniczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 157 Napisano 23 godziny temu Ja też jeszcze na letnich, ale u mnie bez sniegu. Może się już dziś pan oponka odezwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach