przewr(l)otna 727 Napisano 23 godziny temu 6 minut temu, Rym Cym + napisał: no właśnie... my dolniacy, nie górniacy. No, no Urodziłam się w Żlotym Stoku, więc przyuważ z kim fruwasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano 23 godziny temu 28 minut temu, przewr(l)otna napisał: No, no Urodziłam się w Żlotym Stoku, więc przyuważ z kim fruwasz krajanka zatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta8907 5 Napisano 23 godziny temu 5 minut temu, Rym Cym + napisał: krajanka zatem Dutch też tam mieszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano 23 godziny temu 6 minut temu, Rym Cym + napisał: krajanka zatem Chyba tak. To rodzinne strony mojej mamy. W Legnicy i Świdnicy mam kuzynostwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 9 Napisano 22 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 238 Napisano 22 godziny temu 1 godzinę temu, Rym Cym + napisał: somsiad nie zmienił, a że mieszkamy na stromej ulicy to sobie zjechał z niej, że ledwo zakręt wyrobił, bo odśnieżarka jeszcze nie jechała... Ale uurrwał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano 22 godziny temu Ja mam kolege w Namyslowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 238 Napisano 22 godziny temu A ja w Starych Rowiskach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 143 Napisano 22 godziny temu A ja mam opony całoroczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 238 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: A ja mam opony całoroczne W skodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 143 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: W skodzie? No a jak! W każdym aucie można mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano 20 godzin temu 2 godziny temu, przewr(l)otna napisał: Chyba tak. To rodzinne strony mojej mamy. W Legnicy i Świdnicy mam kuzynostwo. O, to możliwe żeśmy na ulicy się mijali nie raz... zwłaszcza Świdnica jest mi dobrze znana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, The Big Siur napisał: A ja mam opony całoroczne napisz swoje doświadczenia z całorocznymi jak masz czas... bo ten sezon jeszcze zimówki, ale zastanawiam się czy od nowego nie brać całorocznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca z czubrycą napisał: W skodzie? a jak, skoda to volkswagen tak naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta8907 5 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Rym Cym + napisał: O, to możliwe żeśmy na ulicy się mijali nie raz... zwłaszcza Świdnica jest mi dobrze znana Szympans ona ma 60 lat i jest gruba, pasujecie do siebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta8907 5 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: napisz swoje doświadczenia z całorocznymi jak masz czas... bo ten sezon jeszcze zimówki, ale zastanawiam się czy od nowego nie brać całorocznych. W ROWERZE OPONY ZMIENIASZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 143 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Rym Cym + napisał: napisz swoje doświadczenia z całorocznymi jak masz czas... bo ten sezon jeszcze zimówki, ale zastanawiam się czy od nowego nie brać całorocznych. W poprzedniej Skodzie przez cały czas jak ją jeździłem miałem całoroczne, w tej co teraz mam też są całoroczne, więc ciężko mi porównać, bo nie mam punktu odniesienia. Zimą dają radę, latem też. Na sytuacje kryzysowe mam łańcuchy w bagażniku 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta8907 5 Napisano 20 godzin temu 11 minut temu, Rym Cym + napisał: a jak, skoda to volkswagen tak naprawdę TAK JAK TY TO DUTCH TAK NAPRAWDĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 538 Napisano 19 godzin temu Na pocieszenie Wam powiem, że u mnie słoneczko. W słoneczku 18 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 157 Napisano 18 godzin temu Poprawka, snieg z deszczem został dziś zauważony. Oraz cienka warstwa topniejącego na aucie rano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, Rym Cym + napisał: O, to możliwe żeśmy na ulicy się mijali nie raz... zwłaszcza Świdnica jest mi dobrze znana Wieki tam nie byłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, marta8907 napisał: Szympans ona ma 60 lat i jest gruba, pasujecie do siebie xD Powiedz to do rynny, będzie większe echo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach