Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Nie denerwuj mnie uparciuchu x nie denerwuje i nie jestem uparciuchem Fifi uciekaj bo ona chce ci oblodzic za twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 82 Napisano 9 godzin temu Iskra lubi drwali z jajami do kolan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 9 godzin temu nie uciekam i nikt mi nie chce oblodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 9 godzin temu Iskra lubi drwali z jajami do kolan x a ty lubisz niedrwali bez jaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 82 Napisano 9 godzin temu Nie lubię typów ale kota lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 9 godzin temu Nie lubię typów ale kota lubię x nie lubisz kota i lubisz typow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 0 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Nie lubię typów ale kota lubię Masz pozdrowienia od Bors/uka Edytowano 9 godzin temu przez cane mangia cane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 82 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Nie lubię typów ale kota lubię x nie lubisz kota i lubisz typow Koleżanka zrobiła sobie ze sto testów ciążowych, tylko po to by se dopnąc takie stresy, współczuje i na co to komu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Nie denerwuj mnie uparciuchu x nie denerwuje i nie jestem uparciuchem To prawda- nie denerwujesz, żartuję ale uparciuchem w pewnym stopniu jesteś. 18 minut temu, Pochwa w pochwie 14 napisał: Nie mogę ogarnąć czemu ty mnie nie chcesz xD Myślę, że za duży rozrzut między nami, chociaż możesz być w porządku, mieć zalety, dobrze wyglądać itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 9 godzin temu denerwuje i nie zartujesz uparciuchem jestem lub nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 9 godzin temu 19 minut temu, Vlad Srakula napisał: Iskra lubi drwali z jajami do kolan No nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 9 godzin temu 21 minut temu, Pochwa w pochwie 14 napisał: Fifi uciekaj bo ona chce ci oblodzic za twarz Wrażliwość i fantazję, chociaż twarz i ciało też ma ale nie obladzam i za młody jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 9 godzin temu nie mam ciala i twarzy i jestem za stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, KochamElcie<3 napisał: nie mam ciala i twarzy i jestem za stary Dlaczego jesteś za stary nie mając cała i twarzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 82 Napisano 9 godzin temu Od Iskry młodszy ale nie wiem czy to typ napalonego milfa chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach