Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 godziny temu, tyskie z pianką napisał:

Istnieją malo znane firmy które szyją piękne torebki, bez loga, trzeba tylko poszukać.  Czasem będąc za granicą natrafi się na jakieś cudeńko w lokalnym butiku. I to jest fajne w tym wszystkim. Ma się jakiś unikat, w bardzo dobrym gatunku, toto wygląda na droższe niż jest 🤣, chociaż ceny często też są na poziomie marek premium. Z sieciówek to myślę że Massimo ma ładne i dobrej jakości torebki, użytkuje niektóre już bardzo długo. Też była kiedyś dostępna u nas stacjonarnie marka Uterque. Torebki nie do zdarcia. Co do Birkin: widzialam to cudo z bliska, nie ma szału,  naprawde. Torba jak torba. Czym tu się ekscytowac.

Ale jasne że tak, Polacy też mają fajne pomysły, mam na podorędziu z 15 firm torebkowych 🙂 Birkin mi się nie podoba w ogóle.

24 minuty temu, biednakicia napisał:

Ale jasne że tak, Polacy też mają fajne pomysły, mam na podorędziu z 15 firm torebkowych 🙂 Birkin mi się nie podoba w ogóle.

Też kupuję torebki małej polskiej marki (chociaż i w Wittchen mi się zdarza). Nie są drogie, a ładne, idealne na moje potrzeby, wygodne i mega trwałe. Wszystko szyte u nas, nie w Chinach. No ale pewnie pięt nie sięga tej różowej torebuni Zakolaka z Temu, która miała być genialna na imprezy, a (chlip!) ani raz się potem nie pojawiła we vlogach 😞 

24 minuty temu, Syreni śpiew napisał:

Też kupuję torebki małej polskiej marki (chociaż i w Wittchen mi się zdarza). Nie są drogie, a ładne, idealne na moje potrzeby, wygodne i mega trwałe. Wszystko szyte u nas, nie w Chinach. No ale pewnie pięt nie sięga tej różowej torebuni Zakolaka z Temu, która miała być genialna na imprezy, a (chlip!) ani raz się potem nie pojawiła we vlogach 😞 

Ona cos polskiego reklamowała, torebki... Cholewiński albo Wittchen... tylko że potem ani razu już tej torebki nigdzie nie zabrała 😉

45 minut temu, biednakicia napisał:

Ona cos polskiego reklamowała, torebki... Cholewiński albo Wittchen... tylko że potem ani razu już tej torebki nigdzie nie zabrała 😉

Dzi*ki jó*zef;) pamiętam bo ona często powtarzała tą nazwę. Do dziś pamiętam też jak reklamowała lakier do paznokci i co chwilę mówiła „Rita Ora od rimm*ela”. 

42 minuty temu, biednakicia napisał:

Balagan. Sézane. Z Sezane można online kupić piękne swetry kaszmirowe, kiecki, bluzki, haftowane koszule, piękne akcesoria.  Balagan ma też piękne buty .

Taki czerwony ta Rita od rumella.

Też to pamiętam to wieki temu było.

Chyba se kupię nauszniki Emu fajne mają przeceny na e  obuwie.

Ciekawe czy one uciskają bo mam delikatne uszy.

• Like 1

Dżiżas przecież larwiszonki nie mają nawet grosza przy duszy to jak ja kupię nauszniki markowe.

Dajcie spokój dała se radę do 43 roku życia.

Ona tak się będzie bimbolić do 100 tki.

Ten typ tak ma. Ona tak marudzi i marudzi a jak widać dalej mimo wszystko wychodzi na prostą.

Też mnie ona wkurza delikatnie pisząc ale w razie co ma co sprzedać i gdzie się podziać jakby nie był.

Nie każdy ma tyle farta w życiu.A ona jak kot na 4 łapy zawsze spadnie.

Nie, nie strzeli samostrzału bo za bardzo się kocha egotop.

• Like 1

"Poruszenie w Tokio: Bianca Censori przyszła do restauracji ubrana od stóp do głów. Siedziała przy stoliku w wielkim futrze".  Kiedy nasza Bianca Censori uraczy jakąś restaurację swoją osóbką w futerku HM?

26 minut temu, Kingeczka napisał:

"Poruszenie w Tokio: Bianca Censori przyszła do restauracji ubrana od stóp do głów. Siedziała przy stoliku w wielkim futrze".  Kiedy nasza Bianca Censori uraczy jakąś restaurację swoją osóbką w futerku HM?

To zależy czy ma już zniżkę, kupon i urodziny w najbliższym czasie 🤣

1 minutę temu, GabrielaNowicki napisał:

To zależy czy ma już zniżkę, kupon i urodziny w najbliższym czasie 🤣

🤣🤣🤣 To tak skąpa ale by się chciała napchać.

1 godzinę temu, tyskie z pianką napisał:

Balagan. Sézane. Z Sezane można online kupić piękne swetry kaszmirowe, kiecki, bluzki, haftowane koszule, piękne akcesoria.  Balagan ma też piękne buty .

Sézane polecam, ich sweterki to istne dzieła sztuki, zwłaszcza te ażurowkowe ANGELO, ANGIE, ELLA. 

Edytowano przez Olejrycynowy

Przed chwilą, Kingeczka napisał:

🤣🤣🤣 To tak skąpa ale by się chciała napchać.

Cesarzowa melanżu teraz jest cesarzową promocji 🤡

14 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Cesarzowa melanżu teraz jest cesarzową promocji 🤡

Chytra baba z Residęs (bo nie będę obrażać całej Łodzy przez skojarzenie z Zakolakiem).

• Thanks 1

Vlogmas 10 domatorzy, w 19:30 mówi że rzadko pije wino. Juz wtedy nie wierzę w to 

Wczoraj widziałam relację u tej zielarki z Lodzy, normalnie jakbym Siwą słyszała: ciepła woda z rana, propolis, pokrzywa na przeziębienie i inne porady Damessy. Szkoda tylko, że nie wdraża biegów o 7 rano i wstawania o 5 jak tamta.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się