biednakicia 2538 Napisano 22 godziny temu 2 godziny temu, tyskie z pianką napisał: Istnieją malo znane firmy które szyją piękne torebki, bez loga, trzeba tylko poszukać. Czasem będąc za granicą natrafi się na jakieś cudeńko w lokalnym butiku. I to jest fajne w tym wszystkim. Ma się jakiś unikat, w bardzo dobrym gatunku, toto wygląda na droższe niż jest , chociaż ceny często też są na poziomie marek premium. Z sieciówek to myślę że Massimo ma ładne i dobrej jakości torebki, użytkuje niektóre już bardzo długo. Też była kiedyś dostępna u nas stacjonarnie marka Uterque. Torebki nie do zdarcia. Co do Birkin: widzialam to cudo z bliska, nie ma szału, naprawde. Torba jak torba. Czym tu się ekscytowac. Ale jasne że tak, Polacy też mają fajne pomysły, mam na podorędziu z 15 firm torebkowych Birkin mi się nie podoba w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6574 Napisano 22 godziny temu 24 minuty temu, biednakicia napisał: Ale jasne że tak, Polacy też mają fajne pomysły, mam na podorędziu z 15 firm torebkowych Birkin mi się nie podoba w ogóle. Też kupuję torebki małej polskiej marki (chociaż i w Wittchen mi się zdarza). Nie są drogie, a ładne, idealne na moje potrzeby, wygodne i mega trwałe. Wszystko szyte u nas, nie w Chinach. No ale pewnie pięt nie sięga tej różowej torebuni Zakolaka z Temu, która miała być genialna na imprezy, a (chlip!) ani raz się potem nie pojawiła we vlogach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2538 Napisano 22 godziny temu 24 minuty temu, Syreni śpiew napisał: Też kupuję torebki małej polskiej marki (chociaż i w Wittchen mi się zdarza). Nie są drogie, a ładne, idealne na moje potrzeby, wygodne i mega trwałe. Wszystko szyte u nas, nie w Chinach. No ale pewnie pięt nie sięga tej różowej torebuni Zakolaka z Temu, która miała być genialna na imprezy, a (chlip!) ani raz się potem nie pojawiła we vlogach Ona cos polskiego reklamowała, torebki... Cholewiński albo Wittchen... tylko że potem ani razu już tej torebki nigdzie nie zabrała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1713 Napisano 21 godzin temu 45 minut temu, biednakicia napisał: Ona cos polskiego reklamowała, torebki... Cholewiński albo Wittchen... tylko że potem ani razu już tej torebki nigdzie nie zabrała Dzi*ki jó*zef;) pamiętam bo ona często powtarzała tą nazwę. Do dziś pamiętam też jak reklamowała lakier do paznokci i co chwilę mówiła „Rita Ora od rimm*ela”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyskie z pianką 15 Napisano 21 godzin temu 42 minuty temu, biednakicia napisał: Ona cos polskiego reklamowała, torebki... Cholewiński albo Wittchen... tylko że potem ani razu już tej torebki nigdzie nie zabrała Balagan. Sézane. Z Sezane można online kupić piękne swetry kaszmirowe, kiecki, bluzki, haftowane koszule, piękne akcesoria. Balagan ma też piękne buty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 909 Napisano 20 godzin temu Taki czerwony ta Rita od rumella. Też to pamiętam to wieki temu było. Chyba se kupię nauszniki Emu fajne mają przeceny na e obuwie. Ciekawe czy one uciskają bo mam delikatne uszy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 909 Napisano 20 godzin temu Dżiżas przecież larwiszonki nie mają nawet grosza przy duszy to jak ja kupię nauszniki markowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 909 Napisano 20 godzin temu Dajcie spokój dała se radę do 43 roku życia. Ona tak się będzie bimbolić do 100 tki. Ten typ tak ma. Ona tak marudzi i marudzi a jak widać dalej mimo wszystko wychodzi na prostą. Też mnie ona wkurza delikatnie pisząc ale w razie co ma co sprzedać i gdzie się podziać jakby nie był. Nie każdy ma tyle farta w życiu.A ona jak kot na 4 łapy zawsze spadnie. Nie, nie strzeli samostrzału bo za bardzo się kocha egotop. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 967 Napisano 20 godzin temu "Poruszenie w Tokio: Bianca Censori przyszła do restauracji ubrana od stóp do głów. Siedziała przy stoliku w wielkim futrze". Kiedy nasza Bianca Censori uraczy jakąś restaurację swoją osóbką w futerku HM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 817 Napisano 20 godzin temu 26 minut temu, Kingeczka napisał: "Poruszenie w Tokio: Bianca Censori przyszła do restauracji ubrana od stóp do głów. Siedziała przy stoliku w wielkim futrze". Kiedy nasza Bianca Censori uraczy jakąś restaurację swoją osóbką w futerku HM? To zależy czy ma już zniżkę, kupon i urodziny w najbliższym czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 967 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, GabrielaNowicki napisał: To zależy czy ma już zniżkę, kupon i urodziny w najbliższym czasie To tak skąpa ale by się chciała napchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 150 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, tyskie z pianką napisał: Balagan. Sézane. Z Sezane można online kupić piękne swetry kaszmirowe, kiecki, bluzki, haftowane koszule, piękne akcesoria. Balagan ma też piękne buty . Sézane polecam, ich sweterki to istne dzieła sztuki, zwłaszcza te ażurowkowe ANGELO, ANGIE, ELLA. Edytowano 20 godzin temu przez Olejrycynowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 817 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Kingeczka napisał: To tak skąpa ale by się chciała napchać. Cesarzowa melanżu teraz jest cesarzową promocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6574 Napisano 19 godzin temu 14 minut temu, GabrielaNowicki napisał: Cesarzowa melanżu teraz jest cesarzową promocji Chytra baba z Residęs (bo nie będę obrażać całej Łodzy przez skojarzenie z Zakolakiem). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiza55 382 Napisano 19 godzin temu Vlogmas 10 domatorzy, w 19:30 mówi że rzadko pije wino. Juz wtedy nie wierzę w to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 66 Napisano 19 godzin temu Wczoraj widziałam relację u tej zielarki z Lodzy, normalnie jakbym Siwą słyszała: ciepła woda z rana, propolis, pokrzywa na przeziębienie i inne porady Damessy. Szkoda tylko, że nie wdraża biegów o 7 rano i wstawania o 5 jak tamta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2885 Napisano 17 godzin temu Ej larwy, siwej jako tfurcy nie nagral se dzwiek, vlogow nie bendzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laadonna 631 Napisano 16 godzin temu Jakie to zmiany u Siwej ? Fi.ton przestawiła w inne miejsce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzierower 601 Napisano 16 godzin temu 9 minut temu, Laadonna napisał: Jakie to zmiany u Siwej ? Fi.ton przestawiła w inne miejsce ? Może nowe filtry w aparacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 6003 Napisano 16 godzin temu 9 minut temu, Laadonna napisał: Jakie to zmiany u Siwej ? Fi.ton przestawiła w inne miejsce ? Może ma nowego pryszcza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziutek7889 16 Napisano 16 godzin temu Odmoczyla deszczownie w occie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krakowski Precel 990 Napisano 16 godzin temu Nowy wysryw wjechał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krakowski Precel 990 Napisano 15 godzin temu 35 minut temu, Laadonna napisał: Jakie to zmiany u Siwej ? Fi.ton przestawiła w inne miejsce ? Doniczkę z kwiatkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2020 Napisano 15 godzin temu Pierwsza sekunda nowego vloga - makijaż jak baba z bazaru lata 2000-2001 5 minut później "Ja robiłam takie piękne makijaże koleżankom że faceci mówili ej ale ładnie ją pomalowałaś, ja mam do tego talent, wychodzi mi to". Mówi to kobieta chodząca pomarańczowa... 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2020 Napisano 15 godzin temu Kolejny smaczek - wyciąga stare przeterminowane kosmetyki, i mówi "Ja mam tyle nowych kosmetyków" Ale już zmieniła śpiewke, i już nie zdziera nosa że nie chce paczek, już lament do kamery że ona chętnie przyjmie paczkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2885 Napisano 15 godzin temu 53 minuty temu, Laadonna napisał: Jakie to zmiany u Siwej ? Fi.ton przestawiła w inne miejsce ? Chodzy na druga zmiane do lydla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6574 Napisano 15 godzin temu 28 minut temu, Krakowski Precel napisał: Nowy wysryw wjechał Czy Ty już słyszałaś, że Zakolak 'ma talent do malowania ludzi' i malowała koleżanki na ślub? A mężczyźni mówili potem, że te koleżanki-Panny Młode pięknie wyglądajo? Boisz się już utraty zleceń? Zakolak wbije w branżę, pokaże nowe trendy i dopiero będze se dzało. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2601 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Syreni śpiew napisał: Czy Ty już słyszałaś, że Zakolak 'ma talent do malowania ludzi' i malowała koleżanki na ślub? A mężczyźni mówili potem, że te koleżanki-Panny Młode pięknie wyglądajo? Boisz się już utraty zleceń? Zakolak wbije w branżę, pokaże nowe trendy i dopiero będze se dzało. Aż dziw, że ona sama się pomalowała na własny ślub, piękny makijaż zrobiła, teraz to jakiś żart Edytowano 15 godzin temu przez evoiva 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6574 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, evoiva napisał: Aż dziw, że ona sama się pomalowała na własny ślub, piękny makijaż zrobiła, teraz to jakiś żart Ona na swoim ślubie jest jak inna osoba. Czysta, ubrana, uczesana i pomalowana z klasą. Szczupła. To tylko kilka lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2020 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Laadonna napisał: Jakie to zmiany u Siwej ? Fi.ton przestawiła w inne miejsce ? Prawie trafiłaś. Zmiany to przestawienie kwiatków i ozdob pod oknem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach