przewr(l)otna 728 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, kocur93 napisał: Ee tam, teraz będę miał ... Muzyka łagodzi obyczaje, pojednajmy się, niech odejdzie co złe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, przewr(l)otna napisał: ...byłeś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 39 Napisano 6 godzin temu Jak Wy muzę tu wrzucacie? Moje wszystko ląduje do zatwierdzenia przez moderatora i jest niewidoczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 39 Napisano 6 godzin temu a, już wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 539 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mk777 napisał: Jak Wy muzę tu wrzucacie? Moje wszystko ląduje do zatwierdzenia przez moderatora i jest niewidoczne jak tę muzę tu wrzucić to jest dosyć proste rozpoczynasz pracę byle jakim postem gdy się post pojawi wnet go edytujesz wklejasz tedy linka zmianę zatwierdzujesz reszta to już magia wprost z forum o kupie filmik się pojawia regulamin w d... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 39 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jak tę muzę tu wrzucić to jest dosyć proste rozpoczynasz pracę byle jakim postem gdy się post pojawi wnet go edytujesz wklejasz tedy linka zmianę zatwierdzujesz reszta to już magia wprost z forum o kupie filmik się pojawia regulamin w d... Ja odkryłem wcześniej to więc żem jest tu Samo Zło wklejam linki od muzyki youtuberów złe wyniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, kocur93 napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 6 godzin temu Poziom zabezpieczeń jest tak słaby że można tu wrzucić nawet gołe baby 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, przewr(l)otna napisał: Skoro żona nie więc może ... https://www.youtube.com/watch?v=-Gp4Zz37Czc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 39 Napisano 6 godzin temu . @przewr(l)otna będziesz się smażyć za to disco polo.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, kocur93 napisał: Skoro żona nie więc może ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 27 minut temu, przewr(l)otna napisał: Edytowano 6 godzin temu przez kocur93 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, mk777 napisał: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 6 godzin temu 44 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 96 Napisano 6 godzin temu Hymn kafeterian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 6 godzin temu świetny wokal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, kocur93 napisał: już po mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: już po mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 96 Napisano 6 godzin temu About disco polo 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 6 godzin temu To jest fajny wokal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, przewr(l)otna napisał: już po mnie Wreszcie.. teraz to będzie się działo ... https://www.youtube.com/watch?v=CrqgQTXgH3c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 5 godzin temu To jest o kupoterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sevillo 9 Napisano 5 godzin temu Blue Cafe _ _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 39 Napisano 5 godzin temu Ogłuchłem @przewr(l)otna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, przewr(l)otna napisał: To jest fajny wokal albo to https://www.youtube.com/watch?v=_khye2dDboY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 5 godzin temu Pozostanę przy swoich klimatach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Hebee napisał: . trochę mi to przypomniałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach