kopanie po brzuchu 16 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 96 Napisano 7 godzin temu Listopad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 7 godzin temu Ta dziewczyna w białym mieszka teraz w domu po moich dziadkach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 7 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 6 godzin temu Trzeba zatrzeć niesmak po disco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, przewr(l)otna napisał: Trzeba zatrzeć niesmak po disco Lekarstwo gorsze od choroby .. ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 6 godzin temu https://www.youtube.com/watch?v=9xht4JIOfjU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 6 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 6 godzin temu I na koniec, chyba dobre do podusi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, przewr(l)otna napisał: I na koniec, chyba dobre do podusi? Pamiętasz jak miałaś 18 lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, przewr(l)otna napisał: I na koniec, chyba dobre do podusi? Dobrej nocy, niech Ci się przyśni jakiś fajny kocur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 5 godzin temu https://www.youtube.com/watch?v=jhrr93TM3aI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, kocur93 napisał: Pamiętasz jak miałaś 18 lat ? Żart jakiś? gdzie mi do 18 tki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, kocur93 napisał: Dobrej nocy, niech Ci się przyśni jakiś fajny kocur Byle nie dachowiec, który słucha ciulatej muzyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, przewr(l)otna napisał: Byle nie dachowiec, który słucha ciulatej muzyki Osz Tyyy , zapamiętam to sobie ...( będą klapsy na gołą pupę za to ) ... Edytowano 5 godzin temu przez kocur93 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kocur93 napisał: Osz Tyyy , zapamiętam to sobie No ja myślę i nadzieję mam, że kiedyś usłyszę od ciebie jakąś piosenkę dla ludzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, kocur93 napisał: Osz Tyyy , zapamiętam to sobie Nie rób takiej groźnej miny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: No ja myślę i nadzieję mam, że kiedyś usłyszę od ciebie jakąś piosenkę dla ludzi:P Żadna się nie podobała ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, kocur93 napisał: Żadna się nie podobała ? Wszystkie, prócz tych disco. Masz szczęście, że na starość jestem coraz bardziej tolerancyjna i lubię wygłupy. Wystarczy ich na dzisiaj. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 310 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Wszystkie, prócz tych disco. Masz szczęście, że na starość jestem coraz bardziej tolerancyjna i lubię wygłupy. Wystarczy ich na dzisiaj. Dobranoc. Dobrej nocy, karaluchy pod poduchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach