Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Klitek

Czy ktoś z was też tak bardzo wstydził się swojej osoby, że chował się przed ludźmi na przerwach w szkole?

Polecane posty

Wspominałem czasy szkoły i studiów, co mógłbym wtedy zrobić lepiej, gdybym wiedział wtedy to co wiem obecnie i przypomniałem sobie jak się zachowywałem na co dzień w szkole i na studiach:

- na przerwach chowałem się zawsze w jakichś zakamarkach korytarzy z dala od ludzi, żeby nikt mnie nie widział i nie mógł mnie gnębić

- po szkole jak najszybciej wychodziłem ze szkoły, ale nie szedłem tą samą drogą co inni, tylko od razu w taką stronę, żeby nikt mnie nie znalazł i nie gnębił

- ale najgorsze było to, że tak wstydziłem się mojej osoby, tego kim jestem i jak niezdarnie wyglądam, jak niezdarnie się poruszam, że kiedy już musiałem iść korytarzem na przykład do klasy na lekcję, to przemykałem się w nadziei, że nikt mnie nie zauważy - wyskakiwałem z ukrycia w ostatniej chwili kiedy klasa wchodziła już do klasy, żeby nie stać z innymi przed klasą i pierwszy wychodziłem z klasy i szybko szedłem gdzieś się ukryć

- co najważniejsze - tak bardzo wstydząc się swojej osoby i iść po szkole nawet samemu, nie było szans żebym zaproponował jakiejś dziewczynie chodzenie ze mną

nie mialem tak, ale to brzmi jak tortury jakies, wspolczuje... Nigdy nie lubilem szkoly, bo trzeba bylo rano wczesnie wstawac

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować