Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Klitek

Najważniejsze żeby zrobić spektakularne pierwsze wrażenie, potem można być chamem, łajdakiem i squrwysynem a i tak każda kobieta będzie latała za facetem jak piesek

Polecane posty

Taka prawda

I chociaż będzie cierpiała i będzie miała zapłakane oczka, to chociaż facet by ją kopał, to ona będzie trzymała się jego nogawki i przymilała do niego

A na innego fajnego faceta nawet nie spojrzy

Edytowano przez Klitek

To prawda, że jeśli facet od początku jest chamem, to kobieta go nie zechce, ale jeśli facet zmanipuluje kobietę i początkowo będzie udawał, że jest wspaniały pod każdym względem i ona poczuje się przy nim szczęśliwą księżniczką, to potem będzie za nim łaziła jak pies

43 minuty temu, Klitek napisał:

Taka prawda

I chociaż będzie cierpiała i będzie miała zapłakane oczka, to chociaż facet by ją kopał, to ona będzie trzymała się jego nogawki i przymilała do niego

A na innego fajnego faceta nawet nie spojrzy

Czyżby? Przecież ona może latać za innymi, równie lub bardziej atrakcyjnymi z wyglądu, którzy okażą jej większy szacunek. Także Twoje teorie można już włożyć między bajki ha ha ha 😌 Tego kwiatu na szczęście pół światu 😌

1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Czyżby? Przecież ona może latać za innymi, równie lub bardziej atrakcyjnymi z wyglądu, którzy okażą jej większy szacunek. Także Twoje teorie można już włożyć między bajki ha ha ha 😌 Tego kwiatu na szczęście pół światu 😌

dokładnie. ta teoria nie ma już potwierdzenia, odkąd pojawiły się portale randkowe i social media.

może rzucić chłopa który jej nie pasuje i założyć profil na portalu/social mediach - chętni mężczyźni zawsze się znajdą.

Ja mam zamiar latać do us/ranej śmierci za przystojniakami w moim typie, aż w końcu może trafi mi się jakiś na dłużej. I wezmę go na litość. 🤔😏 Jeżeli to się uda, byłoby fajnie, bo ja uwielbiam litościwych przystojniaków 😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować