Śliwka Jukońska 528 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Naprawdę uważasz że przy stole komentuje ludziom ich belty? Po to się ma inteligencję żeby wiedzieć co i gdzie można mówić. No tu chyba możemy nie. To źle zrozumiałam że właśnie tu nie można. Sorry, nie było tematu. Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka Jukońska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 745 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Co dzisiaj zjedliscie? Ja tosta z maslem i z dzemem sliwkowym na sniadanie. Na obiad kasze z fasolą i kapuste kiszoną, potem śliwki. Potem jadlam lentilki, a na kolacje bede miala ryz i butter curry z paneer. Jestem teraz sama, więc kawa na śniadanie, dojadłam piersi z kurczaka ze szpinakiem, kawa i jeszcze raz kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 745 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Tak coś czułam że ujawni się grupa antykielecka Nic nie mam tych stron. Ktoś z mojej rodziny tam się urodził, ale majonez mają kwaśny i ciulaty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 338 Napisano 6 godzin temu 32 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: To jest w ogóle temat zapalny. Kielecki czy Winiary, kiszone czy konserwowe, groszek czy kukurydza, dawać seler i musztardę? A jabłko dajesZ? U mnie sie zawsze dawało a Janusz zdziwiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1147 Napisano 6 godzin temu 27 minut temu, Pearl napisał: Nie lubię kieleckiego, on jest pikantny kwaskowaty. Tylko Winiary Wlasnie dlatego go lubię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1147 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: A jabłko dajesZ? U mnie sie zawsze dawało a Janusz zdziwiony Ja daję, i cebulę. U mnie na bogato, wszystko jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 338 Napisano 6 godzin temu 32 minuty temu, Żaba Monìka napisał: I jablko do salatki. Moj tez mowi, ze to smierdzi, sama musze jesc dlatego rzadko robię. No i ten majonez, to ma z milion kalorii. Ostatnio majonez do salatki sama robilam. O widzę że był temat jabłka. Ja dzisiaj zrobiłam salatke ziemniaczana i sama połowę zezarlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 243 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Qwerty88 napisał: A jabłko dajesZ? U mnie sie zawsze dawało a Janusz zdziwiony Ja nie daję, nie przepadam. Wszystko co z jabłkiem puszcza wodę i szybciej się psuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 243 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Żaba Monìka napisał: Ja daję, i cebulę. U mnie na bogato, wszystko jest U mnie zamiast cebuli jest por. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 12 Napisano 6 godzin temu 32 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A po co weganski? Mniej ma kalorii. Pisałaś coś o kaloriach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 29 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: U mnie zamiast cebuli jest por. Opisz jak robisz pieczarkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 243 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Opisz jak robisz pieczarkowo. Ło pani, to było ze sto lat temu. Robie se wywar, pieczarki smażę z cebulo, daje do gara i podlewam śmietanko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 29 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Ło pani, to było ze sto lat temu. Robie se wywar, pieczarki smażę z cebulo, daje do gara i podlewam śmietanko. Czyli tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1147 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, Pearl napisał: Mniej ma kalorii. Pisałaś coś o kaloriach. Aha, no tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 745 Napisano 5 godzin temu Jabłka i cebuli nigdy nie dodaję do sałatki. Czasem tylko szynkę wędzoną krojoną w kostkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach