Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Bo to taki sposób który czyści całą skrzynkę czyli i spam i wszystkie wiadomosci. xd No jest drugi ale trzeba na mailu grzebać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 742 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: No jest drugi ale trzeba na mailu grzebać Wiem że jest, ale ten jest łatwiejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 314 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Bo to taki sposób który czyści całą skrzynkę czyli i spam i wszystkie wiadomosci. xd A są sposoby żeby wiadomości zostały ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Wiem że jest, ale ten jest łatwiejszy. A to hasło to Samsung wymyslil czy walnelas w klawiaturę ze złości na mnie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 742 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kocur93 napisał: A są sposoby żeby wiadomości zostały ? Jest ale bardziej skomplikowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kocur93 napisał: A są sposoby żeby wiadomości zostały ? No ale musisz znać nr wiadomość spamera a jak wyslal kilka to się robi syzyfowa praca aż zaskoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 742 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: A to hasło to Samsung wymyslil czy walnelas w klawiaturę ze złości na mnie xd Mój tel wymyślił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mój tel wymyślił. Mój ipad pro wymyśla jeszcze bardziej poryte ale zawsze biorę że olej wpisze własne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 742 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: No ale musisz znać nr wiadomość spamera a jak wyslal kilka to się robi syzyfowa praca aż zaskoczy Zazwyczaj jedna wysyłają i znaleźć ją na meilu to u mnie 2 min roboty Edytowano 4 godziny temu przez E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 314 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jest ale bardziej skomplikowany. Jak będę miał zablokowaną a będą tam fajne nudesy to wtedy poproszę o ten sposób. To pewnie pravik, on tu najbardziej wredny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 314 Napisano 4 godziny temu Dzięki i dobrej nocy 🖐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 742 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kocur93 napisał: Jak będę miał zablokowaną a będą tam fajne nudesy to wtedy poproszę o ten sposób. To pewnie pravik, on tu najbardziej wredny. Pravik nie blokuje skrzynek bo nie wie jak, kurdupel blokuje i jeszcze kilku innych. Ja np systematycznie przesyłam wiadomości lub treści ważne gdzie indziej bo wiem że w każdej chwili może ktoś mi bloknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Zazwyczaj jedna wysyłają i znaleźć ją na meilu to u mnie 2 min roboty Ja mogę pogmerac ale gdzie indziej i kiedy indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Pravik nie blokuje skrzynek bo nie wie jak, kurdupel blokuje i jeszcze kilku innych. Ja np systematycznie przesyłam wiadomości lub treści ważne gdzie indziej bo wiem że w każdej chwili może ktoś mi bloknąć. Mój boniu i co z mojej teczki wynika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 53 minuty temu 5 godzin temu, Hebee napisał: Znajdź taką co lepiej pasuje niż ja. Nie ma tu takiej drugiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 49 minut temu 5 godzin temu, Hebee napisał: Bo to konto jest i tak do doopy. To zrób se nowe z nickiem JestemDoWzięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 48 minut temu Śpij bo budzisz przez sen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, Hebee napisał: Śpij bo budzisz przez sen. No Ja tak przez sen pisze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ napisał: No Ja tak przez sen pisze A myślałam że zgraliśmy się na siku Dobra śpię dalej. Elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 38 minut temu 5 godzin temu, Hebee napisał: Ja też bym chciała poleżeć z facetem... ...Ja jestem chętny ale mam tylko rower z komuni z bagażnikiem Także do monopolu mogę podwieźć za free jakbyś coś % potrzebowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 15 minut temu 29 minut temu, Hebee napisał: A myślałam że zgraliśmy się na siku Dobra śpię dalej. Elo Możemy się zgrać na takie białe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach