Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Bo to taki sposób który czyści całą skrzynkę czyli i spam i wszystkie wiadomosci. xd No jest drugi ale trzeba na mailu grzebać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 742 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: No jest drugi ale trzeba na mailu grzebać Wiem że jest, ale ten jest łatwiejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 314 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Bo to taki sposób który czyści całą skrzynkę czyli i spam i wszystkie wiadomosci. xd A są sposoby żeby wiadomości zostały ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Wiem że jest, ale ten jest łatwiejszy. A to hasło to Samsung wymyslil czy walnelas w klawiaturę ze złości na mnie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 742 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, kocur93 napisał: A są sposoby żeby wiadomości zostały ? Jest ale bardziej skomplikowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, kocur93 napisał: A są sposoby żeby wiadomości zostały ? No ale musisz znać nr wiadomość spamera a jak wyslal kilka to się robi syzyfowa praca aż zaskoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 742 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: A to hasło to Samsung wymyslil czy walnelas w klawiaturę ze złości na mnie xd Mój tel wymyślił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mój tel wymyślił. Mój ipad pro wymyśla jeszcze bardziej poryte ale zawsze biorę że olej wpisze własne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 742 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: No ale musisz znać nr wiadomość spamera a jak wyslal kilka to się robi syzyfowa praca aż zaskoczy Zazwyczaj jedna wysyłają i znaleźć ją na meilu to u mnie 2 min roboty Edytowano 6 godzin temu przez E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 314 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jest ale bardziej skomplikowany. Jak będę miał zablokowaną a będą tam fajne nudesy to wtedy poproszę o ten sposób. To pewnie pravik, on tu najbardziej wredny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 314 Napisano 6 godzin temu Dzięki i dobrej nocy 🖐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 742 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, kocur93 napisał: Jak będę miał zablokowaną a będą tam fajne nudesy to wtedy poproszę o ten sposób. To pewnie pravik, on tu najbardziej wredny. Pravik nie blokuje skrzynek bo nie wie jak, kurdupel blokuje i jeszcze kilku innych. Ja np systematycznie przesyłam wiadomości lub treści ważne gdzie indziej bo wiem że w każdej chwili może ktoś mi bloknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Zazwyczaj jedna wysyłają i znaleźć ją na meilu to u mnie 2 min roboty Ja mogę pogmerac ale gdzie indziej i kiedy indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Pravik nie blokuje skrzynek bo nie wie jak, kurdupel blokuje i jeszcze kilku innych. Ja np systematycznie przesyłam wiadomości lub treści ważne gdzie indziej bo wiem że w każdej chwili może ktoś mi bloknąć. Mój boniu i co z mojej teczki wynika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Hebee napisał: Znajdź taką co lepiej pasuje niż ja. Nie ma tu takiej drugiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Hebee napisał: Bo to konto jest i tak do doopy. To zrób se nowe z nickiem JestemDoWzięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 2 godziny temu Śpij bo budzisz przez sen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hebee napisał: Śpij bo budzisz przez sen. No Ja tak przez sen pisze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ napisał: No Ja tak przez sen pisze A myślałam że zgraliśmy się na siku Dobra śpię dalej. Elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Hebee napisał: Ja też bym chciała poleżeć z facetem... ...Ja jestem chętny ale mam tylko rower z komuni z bagażnikiem Także do monopolu mogę podwieźć za free jakbyś coś % potrzebowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, Hebee napisał: A myślałam że zgraliśmy się na siku Dobra śpię dalej. Elo Możemy się zgrać na takie białe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach