Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 4 godziny temu Bo iskra żeby wylac podjazd i postawić kurnik Ja obecnie żeby gier trochę pobrac w sumie nie wiem po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 314 Napisano 4 godziny temu Żeby bzykać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, kocur93 napisał: Żeby bzykać Siostra powiedziała że dla dzieci Elka podobnie A ciotka dla podróże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 247 Napisano 3 godziny temu bo nie wiem co jest po śmierci może być gorzej xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: bo nie wiem co jest po śmierci może być gorzej xD Gorzej niż praca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 3 godziny temu Prawdopodobnie reinkarnacja i czyszczenie pamięci okropny ból głowy miałem będąc malutki w kojcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 3 godziny temu Mam ciary jak o tym myślę ale ja pamiętam 0-3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 3 godziny temu Ja pamiętam te całe lata patrzenia w jèbsny sufit i mocne migreny jak czaszka rosła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1147 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Mam ciary jak o tym myślę ale ja pamiętam 0-3 I co jeszcze, moze jak byles w brzuchu tez pamietasz? Czesc mozgu odpowiedzialna za pamięc nie jest rozwinięta w tym wieku wiec juz nie wymyslaj. A przez pierwsze miesiace zycia to bys nawet nie widzial tego sufitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał: I co jeszcze, moze jak byles w brzuchu tez pamietasz? Czesc mozgu odpowiedzialna za pamięc nie jest rozwinięta w tym wieku wiec juz nie wymyslaj. A przez pierwsze miesiace zycia to bys nawet nie widzial tego sufitu. Tak mówi nauka a ja pamiętam kojec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał: I co jeszcze, moze jak byles w brzuchu tez pamietasz? Czesc mozgu odpowiedzialna za pamięc nie jest rozwinięta w tym wieku wiec juz nie wymyslaj. A przez pierwsze miesiace zycia to bys nawet nie widzial tego sufitu. Może pamięć reinkarnacyjna no możliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 742 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Siostra powiedziała że dla dzieci Elka podobnie A ciotka dla podróże Chociaż raz nie przekręciłeś. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Chociaż raz nie przekręciłeś. xd Powinno być coś więcej siostra też mnie zdziwiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 247 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Gorzej niż praca? nom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 1 Napisano 1 godzinę temu Oglądałem ostatnio dokument o kanibalu. Wychodzi na to że niektórzy żyją żeby zjadać inne osoby. A taki Przemek bez łazienki i kanalizacji to po co żyje? Chyba żeby pisać na kafeterii po raz tysięczny to samo i obrabiać śmietniki za Dino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 1 godzinę temu No fajna by była odpowiedź żeby bzykac mojego lachona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Czyste niebo napisał: Oglądałem ostatnio dokument o kanibalu. Wychodzi na to że niektórzy żyją żeby zjadać inne osoby. A taki Przemek bez łazienki i kanalizacji to po co żyje? Chyba żeby pisać na kafeterii po raz tysięczny to samo i obrabiać śmietniki za Dino. A na yt zaczepili jakiegoś dzieciaka z aparycji widać było że forever alone no i powiedział żeby grać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach